- Konu Sahibi tarantula9812739
-
- #10.521
cemrenazimm/1-2 KASIM
eylulocak/1-4 KASIM
pilin/2 KASIM
pamukprenses187/1-2-3-4 KASIM
msa84/4-6 KASIM
demede/5 KASIM
_oceanshine_/6 KASIM
feelcrying/6 KASIM
stabi/7 KASIM
denizasker/8 KASIM
temmuzz/8 KASIM
vegetable/9 KASIM
cimcime2688/10 KASIM
egemenhalit/11 KASIM
karamurselsepeti/11-12 KASIM
trzi/12 KASIM
sssp/12 KASIM
yagmurlu_ist/12 KASIM
Napıyprsunuz sevgili bayanlarbizde çalışmalar tam gaz inşallah bu ay olur valla cinsellikten soğuyacam az kaldı
benim dün geldi kırmızılar!
Evet hesap işi biraz sıkıntı. Bugün annemle konuştum da regl bitince hemen başlıyorlarmış çaışmaya hem de her gece. Yumurtlama falan bilmeden yani her gece olunca tutuyordu dedi. Ben de artık moda günaşırı dedim her gün diye diretti kadınartık bu ay olmazsa her gece her gece o da çok zor sabah kalkıp okula gidiyorum ben yaa
Evet hesap işi biraz sıkıntı. Bugün annemle konuştum da regl bitince hemen başlıyorlarmış çaışmaya hem de her gece. Yumurtlama falan bilmeden yani her gece olunca tutuyordu dedi. Ben de artık moda günaşırı dedim her gün diye diretti kadınartık bu ay olmazsa her gece her gece o da çok zor sabah kalkıp okula gidiyorum ben yaa
canım kaç kardeşsiniz?? demek anneler her gün çalışıyorduya aslında bende her gün çalışmak istiyorum ama bizim spermler kalitesiz o yüzden her gün çalışma olursa daha kalitesiz hale gelir.. sorunu olmayanlar her gün çalışsın bence...
tatlım aynısı bende de varvalla haftaiçi çok çalışma olmuo bizde de..ertesi gün okul var zaten erken kalkıorum bi de duş almak için daha da erken kalkmak lazım valla zor gelio
İki kardeşiz ama annem bana evlendikten bir ay sonra hanile kalmışkardeşime de spiralini aldırtıktan hemen sonra. O arada regl bile görmemiş o derece
hayırlısı olsun sıkma canını
canım nasıl oldun? biraz daha iyi misin? izin almışsın galiba müdüründen.gitme işe dinlen evde..bi de bol c vitamini al..eğer bademciklerin şişse onun için de ılık sütün içine bal koy onu iç
Ben bir de yatmadan duş alıyoruö saçlarım da uzun kurutmadan yatsam sinüzit var ama yine de günaşırı çalıitık hatta doktora gittim çaglama oluyor yavaştan dedi o arada daha sık oldu ama bana da daral geldi
Memelerim öldürdü beni. Biraz araştırma yaptım bazı hormonların yüksekliğinden oluyomuş. :44:
Memelerim öldürdü beni. Biraz araştırma yaptım bazı hormonların yüksekliğinden oluyomuş. :44:
memeler memeler ooy memelerrr kapanmıyor düğmelerrr şiştiler şiştiler oy memeler memelerrr
Buza atcam koparıp
Tesekkurler canim.... Manyak heriflerya normalde boyle kisiler hiccc olmaz....ayy kuzum dikkat etbiraz rahatlamaya çalış bebeğim inş bişey olmas manyaklar ya
Iyiyim canim.... D'un resmen ust uste geldi....Aksam reklam arasinda dila hanima baktim.... Azerin eski karisi psikolojisi bozuk olan yine hzyalindeki adam la konusuyor kadin aynaya bakiyor gozleri gri saclar darmadagin kanali korkudan hemen degistirdim....Sonra bu olay olunca iyice korktum.....Gece yatakta gozumun onune acayip acayip seyler geliyordu her gozumu kapatisimda....Bildigim butun dualari uyuyuncaya kadar okuyup uyudum sukur gecti....iyi misin şimdii geçmiş olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?