- 29 Eylül 2013
- 772
- 42
- 34
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #10.501
nereye gitti yurtdışına bebişim.birde neden gitti?biz varız yalnız değilsin
Ürdün'e gitti toplantıları var içime gergedan oturdu sanki yeaaağğğğ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nereye gitti yurtdışına bebişim.birde neden gitti?biz varız yalnız değilsin
Benim koca gitti benim moral sıfır sıfır sıfır.... Kocacımı yurtdışına gitmesi üzere az önce kapıdan uğurlamış bulunuyorum kendimi çok yalnız hissediyorum... Yalnızım dostlarımmmm yalnızım yalnıızzz içime bi sıkıntı düştü ki anlatamammm... nasıl olcak şimdi bana cuma yaaa böögghhhhh hem de en verimli günlerimizde gitti ona ayrı böööğğğhhhhh
Ürdün'e gitti toplantıları var içime gergedan oturdu sanki yeaaağğğğ
canım allah kavuştursunn hemencecik geliverir cuma günü merak etme sen :13: yalnız deilsin hem bak bizler varız
bırak kız gergedanı filan bir şey olmaz gidecek dönecek inşallah
Zaten gitmeden bi ton bana bişe olursa muhabbeti yaptı... Gelmez artık cuma günü...
aaaaaaaa amaaa sakin ol biraz canım..günler su gibi..bi bakmışsın gelivermiş
bırak kız gergedanı filan bir şey olmaz gidecek dönecek inşallah
Sen nasıl oldun iyileştin mi?
CrystalDollcuğum allah kavuştursun, bol bol uğraş bişeylerle ki hemen geçsin zaman
Elifim hiç düzelmedin mi kız, bi doktora gitsen, gebelik olabilir dersen ona göre ilaç yazar sana zaten
Merhaba arkadaslar, asilama-tup bebek Prof. dr. Cemil Akgul'de deneyeniniz var mi?
Sen nasıl oldun iyileştin mi?
Canım senin BAT'ı güncellememişiz, sen sürekli de burdasın aslında ama gözden mi kaçmış acaba canım
Napıyprsunuz sevgili bayanlar bizde çalışmalar tam gaz inşallah bu ay olur valla cinsellikten soğuyacam az kaldı
canım pilini 2 kere yazmışsın hamile ya o
Napıyprsunuz sevgili bayanlar bizde çalışmalar tam gaz inşallah bu ay olur valla cinsellikten soğuyacam az kaldı
bizim de yarın başlıyor çalışmalar valla her ay aynı şeyler hesap işi olmasa iyi gari kimsecikler uğramaz oldu ya bi de ne güzel eğleniyorduk şurada