Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Kızlar nasılsınız? Dün okul çıkışı doktora gittim. Korktuğum kadar kötü değildi hiçbir sıkıntı yokmuş Allaha şükür hatta 14. Günümdü yumurtam hafiften çatlamaya başlamıştı onu da görmüş olduk doktor da git hamile kal gel dedi

tarantula köy sütünü içmicem daha çarşamba almıştım o günden beri sabah akşam içtim bişe olmaz dimi hemen çok korktum ama var yaa:18:

niye ki tatlım. ne olmuş köy sütüne

hamile bayanların kesinlkle içmemesi gerekiyormuş ineklerden insanlara geçiyormuş mikrop ve düşüğe sebep oluyormuş çok iyi pastörize edilmiş olması lazımmış evde nasıl pastörize edicez :SS haliyle kutu süte devamm

aksine köy sütü iç derler bizde de. diğerlerinde koruyucular var diye içtiğin bi işe yaramaz derdi annem söylediğin iyi oldu canım

aksine köy sütü iç derler bizde de. diğerlerinde koruyucular var diye içtiğin bi işe yaramaz derdi annem söylediğin iyi oldu canım

ya öyle işte sağolsun tarantula bi link paylaştı bak geçmiş sayfalarda doktor alper mumcu diye bir doktorun yazısını paylaşmış çok şeyler var orda

tarantula köy sütünü içmicem daha çarşamba almıştım o günden beri sabah akşam içtim bişe olmaz dimi hemen çok korktum ama var yaa:18:

yeme kız tırnaklarını, bişey olmaz yahu, içini ferah tut sen kuzucuk, bilmiyodun da içtin, bile bile içseydin olabilirdi, nasıl mantık ama

Bişey olmaz kuzu bişey olmaz, sen tetrapak kutudan şaşma balım

balım tetrapak kutuysa hiçbir koruyucu yok o sütlerde, gönül rahatlığıyla içiniz, soğuk içiniz, ılık içiniz, sıcak içiniz, şekerli, ballı vs. içiniz de içiniz

Lan şimdi de beni kutulanmış süt şirketi ortağı ilan eder bu deli bacılar

bebe bisküvisiyle tüketiyorum ki kilo alayım ıcık

köy sütünden yoğurt yapınca sıkıntı oluyor mu peki

yeme kız tırnaklarını, bişey olmaz yahu, içini ferah tut sen kuzucuk, bilmiyodun da içtin, bile bile içseydin olabilirdi, nasıl mantık ama

Bişey olmaz kuzu bişey olmaz, sen tetrapak kutudan şaşma balım

annnnooooooooooooooooom yiriiiiim seni bennn bacaklarına kurbaaaaaaaan hem de tüylü bacaklarınaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…