- 2 Ocak 2009
- 1.410
- 44
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #10.441
bacım gözlerini kapat sana çok crazy enerji gönderiyomEmekliye ayrildik desene.....
hèle benim canavarlardan sonra......
bizde hayali party yapalimmi??????
krizantem ne ya.krize girmiş anten mi ne.
anaaaağm çok yoruldum lan.
tarantula köy sütünü içmicem daha çarşamba almıştım o günden beri sabah akşam içtim bişe olmaz dimi hemen çok korktum ama var yaa:18:
niye ki tatlım. ne olmuş köy sütüne
hamile bayanların kesinlkle içmemesi gerekiyormuş ineklerden insanlara geçiyormuş mikrop ve düşüğe sebep oluyormuş çok iyi pastörize edilmiş olması lazımmış evde nasıl pastörize edicez :SS haliyle kutu süte devamm
aksine köy sütü iç derler bizde de. diğerlerinde koruyucular var diye içtiğin bi işe yaramaz derdi annemsöylediğin iyi oldu canım
tarantula köy sütünü içmicem daha çarşamba almıştım o günden beri sabah akşam içtim bişe olmaz dimi hemen çok korktum ama var yaa:18:
ya öyle işte sağolsun tarantula bi link paylaştı bak geçmiş sayfalarda doktor alper mumcu diye bir doktorun yazısını paylaşmış çok şeyler var orda
aksine köy sütü iç derler bizde de. diğerlerinde koruyucular var diye içtiğin bi işe yaramaz derdi annemsöylediğin iyi oldu canım
ah durabilsem yanıyorum alev alev
balım tetrapak kutuysa hiçbir koruyucu yok o sütlerde, gönül rahatlığıyla içiniz, soğuk içiniz, ılık içiniz, sıcak içiniz, şekerli, ballı vs. içiniz de içiniz
Lan şimdi de beni kutulanmış süt şirketi ortağı ilan eder bu deli bacılar
yeme kız tırnaklarını, bişey olmaz yahu, içini ferah tut sen kuzucuk, bilmiyodun da içtin, bile bile içseydin olabilirdi, nasıl mantık ama
Bişey olmaz kuzu bişey olmaz, sen tetrapak kutudan şaşma balım
benimde omuzlarım ağrıyooo