- 15 Ekim 2013
- 1.045
- 64
- 34
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #9.821
ikinizde aynısınız yok sana ...'m dememişim, yokk ona e....'m demmemişimmm..
cidden gidiyom ha bıktım sizden
iki kıskançla uğraşamıyorum sen bari yapma güzelim...
offfffffffff
offffffffffffff
gidiyom la ne haliniz varsa görün
Tatlım akıntının rengi ne (gri-beyaz yada hafif sarımsı mı yoksa beyaz mı yoksa sarı-yeşil mi)? Kaşıntı var mı? İdrar yaparken yanma var mı? Kokusu nasıl, balık gibi mi kokuyo yada çok mu kötü kokuyo? İlişki sırasında ağrı oluyo mu? İlişki sırasında koku var mı?
Yardımcı böceğem benim, yirim seni
Mındar ettiniz lan gül gibi mujumu. Dağılınnn üleeeeeeeeeeennnnn
canımcımm akıtım çok hafif sarımsı... Kaşıntı ve yanma yok adet sonrası henüz ilişki de olmadı o yüzden bilmiyorum yaniii....
mındar ettiniz lan gül gibi mujumu. Dağılınnn üleeeeeeeeeeennnnn
iyi kötü bi batım var lan neden öyle dion.hem bu sefer batmıcam bak söz.bi şans daha verin.
Biz de böyle hacı. Kadınımıza yardımcı oluruz biz koftiden iş yok bizde
Laaaan yazam mı lan 6 Aralığa seni, banıkalkmış hepban bacım, hoşlar getirmişsin sefalandık lan senin yüzünden, dengesiz miyiz neyiz anlamadım yyahu, de hele batını
sevmiyor sevmiyor böyle deyince de kızıyor.boşver
iyi kötü bi batım var lan neden öyle dion.hem bu sefer batmıcam bak söz.bi şans daha verin.
saol kuzu yaaa
...
hepnasip
Mehmetelif
ve
crysdoll...
didiyommm nannn rahat edinnn...
Laaaan yazam mı lan 6 Aralığa seni, banıkalkmış hepban bacım, hoşlar getirmişsin sefalandık lan senin yüzünden, dengesiz miyiz neyiz anlamadım yyahu, de hele batını
yaz.20 ocak.
canımcımm akıtım çok hafif sarımsı... Kaşıntı ve yanma yok adet sonrası henüz ilişki de olmadı o yüzden bilmiyorum yaniii....
gidemezsin.nokta.
Bunu 30 Nisan 2014'e yaz anca adet olur
Yedirmem seni bu sütü bozuk karılara minik meleğim raat ol
bitti hacıı bitti
slm vermeyin bundan sonra hıııııhhhhhhh
gidip başkalarına sarılıcam
onlara bacım dicem hacım dicem öpcemmmm
yaz.20 ocak.
hepnasip
Mehmetelif
ve
crysdoll...