Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
:KK52:

bilgi havuzu arkadaşım benim.yüzüyorüz havuzda.ama bir moka yaramıyor:KK52::KK52:
Bacım ben havuzun taşlarına sıvandım la, mok gibi, ondan mı acep :KK52:
iyi halt ettin.bende oy kullandım iyi halt ettim.karşıma sürekli koca koca şeyler çıkartıyor.güle güle kullanın :KK19::KK19:
Tamam söz veriyorum gülecem, deli bacım :KK53:
GÜNAYDINLARRRRR efendim :nazar:
tarantulacım anket güzel olmuş, fikrine sağlık :nazar:
Sağol bebem, güle güle oylayın:KK54:
sağol bana da sağlık :KK53::KK53:
Sana sağlık ve bir de bebe diliyorum yavru kuşum bebem:KK54:
ben tatlı güzel değilim bağğyan hiç değilim.
acı çirkin ve erkeğimmmmmm
ondan hamile kalamıyorum anlamıyorsunuz
ama erkekte olsam hamile kalacağım azimliyim :KK47:
Senden korkarım ben bacıııımmm, yapan sennn, anneciim kurtarın beni:KK52:
Anaammmm yirim ben seni yaaa gızzzz :KK54::KK54: benim bu hastalığım 3gün oldu biteli,ama adetim bittiğinden beri acayip akıntım var bi geliyo foşşşş diye adet gibiyim aynı heee... Ve kokuyo böhhggghhhh :KK25::KK25: ayrıca sırtım,belim ve karnım hiç rahat değil zman zaman adet olmuşum gibi ağrı oluyo belimde kesin lekelenme olmuştur bu ağrıyo diyorum wcye gidiyorum hiçbişe yok!!!! Ne ki bu naaannnn????:KK53::KK53:

Tatlım akıntının rengi ne (gri-beyaz yada hafif sarımsı mı yoksa beyaz mı yoksa sarı-yeşil mi)? Kaşıntı var mı? İdrar yaparken yanma var mı? Kokusu nasıl, balık gibi mi kokuyo yada çok mu kötü kokuyo? İlişki sırasında ağrı oluyo mu? İlişki sırasında koku var mı?

Cevaplamaya istediğin sorudan başlayabilirsin :KK53:
bende katılabilir miyim?:KK1:

Katılırsın tabiki balım, katıl, yaz bilgilerini, ekleyeyim listeye bebem:KK54:
Tabisiiiii katıldın bileee :KK9: hoşgeldinnn yuvana :KK9::KK9:
Yardımcı böceğem benim, yirim seni :KK54:
Hoşgeldinnn tarantulanın herhangi bir mesajından yaşını kaç aydır denediğini ve batını yazarsan listeye ekler seni :KK16:
Ooyyy benim cindy balığı yardımcı böceğem, seni yimem çok uzunsun takılırsın :KK52:

Ooyyy benim cindy balığı yardımcı böceğem, seni yimem çok uzunsun takılırsın :KK52:[/QUOTE]

Biz de böyle hacı. Kadınımıza yardımcı oluruz biz koftiden iş yok bizde :KK56:

böyle şeyleri bana özelden yaz.sonra elif kıskanıyo.çocuğunu düşürür bizi suçlar. :KK52:

ikinizde aynısınız yok sana ...'m dememişim, yokk ona e....'m demmemişimmm..
cidden gidiyom ha bıktım sizden

Hıhhhh sana da fırça atcam zaten ... Biz boru muyuz burda hııı neden bize hoşgeldinnn yok hı sevmiyor mu beni hıııı hı hııııı????:KK53::KK53: sevsen beni görünce de sevinerdinnn....

iki kıskançla uğraşamıyorum sen bari yapma güzelim...

sevmiyor sevmiyor böyle deyince de kızıyor.boşver :KK19::KK19:

offfffffffff
offffffffffffff

gidiyom la ne haliniz varsa görün

ikinizde aynısınız yok sana ...'m dememişim, yokk ona e....'m demmemişimmm..
cidden gidiyom ha bıktım sizden

iki kıskançla uğraşamıyorum sen bari yapma güzelim...

offfffffffff
offffffffffffff

gidiyom la ne haliniz varsa görün

:KK52::KK52::KK52: beni bırakp gidemezsin ki sen.bunları bırakırsında beni bırakamazsın. :KK51:

X