Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
kızlar bugün bütün gündür meme uçlarım acıyo ve rengi koyulaştı sanki, özürlü müyüm neyim

Eğer hamileysem daha sonraki nesillere bilgi olsun diye yazıyorum, değilsem de bilgi olsun dimi

Bu arada 29 günde bir regl oluyorum, normal şartlarda yumurtlamamın bugün olması lazımdı ama 2 gün önce yumurtladım, yani reglimin 13. günüde.

işte bunlar hep bilgi

nedersiniz????

fikir istiyorum

hepppinizden

öptüm gözlerden

hepnasibime de lağğğğnnnnnnn diyorum ayrıcana

hepnasibim gel laaağğğğğğnnnnnn, topic sensiz peknasipsiz

valla biz 2 günü geçirmiyoruz ama olmuyor.hayırlısı kısmet işte.arkadaşımdan adet bittikten sonra demişti.o yumurtlama ile alakalı.kimi erken yumurtlar kimi geç

çocuk yapmak zor iş arkadaşım )

bilgi havuzu arkadaşım benim.yüzüyorüz havuzda.ama bir moka yaramıyor

gıııı ben burada olduğum zaman sen olmuyorsun galiba rastlaşamadık galiba batdaşım benim biran önce çalışmalara başlasak hamile miyim değil miyim diye bekleme evresine geçsek:))

aynen canım ya dün seni hiç göremedim özledim yaw biz akşam çalışmalara başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…