Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
o zaman buda benim oğlum teyzeleleri.maşallah deyin.

oyyyyşşşş maşallahhhh maşallahhh

$285596_174272592641874_5538081_n.jpg

buda bebeliği ablasııı

Eger daha once hic gecikme yasamadiysan hamile olabilirsin.....
nette okudum kimisi hamile oldugu halde kanda cikmamis.... Daha sonraki testlerde cikmis belki seninki de gec dollenmedir.....

geç döllenme yok bende bacım.yumurtlama döneminden sonra ilişki olmadı ağrım olduğu için.düzenlidir böylede olmaz ama hayırlısı.

insan bırakır mı çocuğunu çocuğu oldu diye.o ne bilcek evladı.ama iyi bakılıyorsa en güzeli tabi.

eşim gelince aldık aslında, ama çok huysuzlaştı, yapmadığı şeyleri yapmay başladı..
sürekli mavvvwwww mawvwvwvvwvwv gezindi.

bizde eşini istiyodur diye geri verdik, çok sevio onlarda arada gidip hasret gideriomm
,napimmm

allahım güzelliğe bak yarabbim.
kız ben hayvan delisiyim.böyle gördüm mü aşık oluveriyorum.
bahçemde tam 17 kedim var beslediğim.
gelip gidenler hariç.
bide oğluşum var teyzesi.
oyh anası kurban olsun ona.

beim yan binada petshop var, onun bahçesinde bakıyorusss

kaç tane var bilmiyorum ama işten gelişimi görmn lasımmm
bana eşlik ediyo miniş patilerrr

beim yan binada petshop var, onun bahçesinde bakıyorusss

kaç tane var bilmiyorum ama işten gelişimi görmn lasımmm
bana eşlik ediyo miniş patilerrr

benim kocamda ben gibi allaha şükür.sokakta gördüğümüz muhtaç hayvanı kaptığımız gibi veterinere götürüyoruz.iyileştiriyoruz.sonra beslemeye devam.
süper bi duygu bu.ne beni daha mutlu eder bilmiyorum.
sende ben gibisin belli ki.sevdim seni.yanaş az. :KK53:

benim kocamda ben gibi allaha şükür.sokakta gördüğümüz muhtaç hayvanı kaptığımız gibi veterinere götürüyoruz.iyileştiriyoruz.sonra beslemeye devam.
süper bi duygu bu.ne beni daha mutlu eder bilmiyorum.
sende ben gibisin belli ki.sevdim seni.yanaş az. :KK53:

mckkkkk:KK19:....................

Bugun sinirden catladim resmen....
esime dedimki gel gidip randevu alalim belki kan tahlili karnim icin ilac aliriz.... Neyse nette dr aradik birtanesuni aradik dr mart ayina randevu veriyor eeee ultrasonunuz varmi yok....
ozel dr olanlarin cogu da bile ultrason yok.... Ozel hastanekere baktim neyse evin assasinda polyclinique var bir oraya soralim dedik neyse gittik baktim buyuk bir yer baya jinekolog var hepsi nin sekreteri ayri en son birini sectik ultrasonuda varmis.... Sekreter diyor nezaman randevu vereyim bende 2 hafta sonraya ver dedim ozaman 6 haftalik oluyorum.... Son reglin nezaman 15 ekim dedim kadin diyo tam bir ayin bile olmamis bilmem ne yaaa ben 25 gunde bir regl oluyorum 30 bir degilya....
esimde evet daha bir ay olmamis seytan dedi cak bir tane agzinin ustune neyse bir ay sonraya randevu verdi ozaman ultrasonda daha iyiymis....
n
ordan ciktim baska bir jinekologa onunda zari ultrasonu yok karnimîn agrisina normal dedi ilac yazdi....
kan tahlili yaptir ama ayin 15.de sonuclar ozaman daha net olurmus....

anlayacaginiz sozde avrupada yasiyoruz ultrasonlu bir yer buluncaya kadar anam agladi

X