- 5 Haziran 2010
- 1.649
- 217
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #9.001
bi alt dudak vercek olan var mı.gidiyomda ben.
gel kamyonumla bırakım seni eve.
neyse kız seni kırmıyım bugünde kamyonla gidelim bekliyom hadi gelll
kızlar yarına kadar çok şeyler yazmayın he okuyamıyom sonra size yetişemiyom
sen bu geçmişe cevap verme işini bide yeni sekmede yapıosun.burda şu an ne oluyo haberinde yok demi.
allam sabır.
evet ya ben de okuyamıyorum hiç
şu elif insanı olmasa daha datlı bi topic olabilirdi ama napalım.kısmet.
hmm korkma sakın canım rahat şeyler giy,yanına ped al...yapışkan bi ilaç ayağa kalkınca ayaklarım hep yapışak olmuştuilacı verirlerken karnında yoğun bi sıvı basıncı hissedeceksin canım anlık bi şey bu kadar geçti gitti ohh
ben hem laf yetiştiriyorum hem okuyorum
belkim bayılmaya korkuyom len
biraz geç kalmıyo musunolaylar boyut atlıyo
kız ben Çağatay Ulusoy hayranıyım.şu son dizisinde böle sarıp sarmayalayasım geliyor.
kocama diyorum ki.
hayatım senin değiştirme kartın var mıydı.seni versem bunu alabilir miyim diyorum.
yok diyo üstüne para isterler.
canım benim valla zor heleki çocukla...
rabbim yawrumu kucağıma almayı nasip ettiğinde eşim devlet memuru olursa
uzun bi süre bende çalışmıcam..
kendim büyütmek istiyorum. ben işte bebeğim evde hasret çekmesin
aa niye beçalışmak gibisi var mı.
yok canım çok uğraştırıcı o. aşure ustalık işi gibi geliyor.yemek yapmak kolay geliyor artık. eşim öğle yemeğine de evde
Yumurtlamam geçti bana yine afakanlar basmaya başladı oldu mu olmadı mı diye. Ulan kim bilir ne zaman olcak her ay böyle sıkıntılar mı basıcak bana yavv. Aklımdan attım hamile kaldımcılardan olmak istemiyooommm ben aklımdan atamıyommm
yeminle uyuz oluyom şu huyuna.bide bi saatte yapıosun.öldürmek istiyom seni.
mübarek herkese kafa tutuyonda bi bebek sana nasıl kafa tutuyor ama
bende örgü örüyorum nolmuşgündüzkiler için evet ama şimdi yemek yiyordumbirde örgü örüyorum. ben sizler gibi boş değilim ne yapayım
ben yaparım hemde çok güzel yaparım ama bu sene yapamayacağım galiba.karnımızı zor doyuruyoruz çünkü
cadaloz.sen çok mu cevap veriyorsun sanki