- 15 Ekim 2013
- 1.045
- 64
- 34
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.321
babanla aynı evde misiniz? ne kadar oldu sen evleneli?
3 ay oldu bu arada gülüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babanla aynı evde misiniz? ne kadar oldu sen evleneli?
sen gelsene özel gruba
Napam bacım bi yandan çocuklara koşuyom bi yandan size yazıyorum işte, sen naporsun, naılsıntatlımm naporsunnnnn
bat 8 iydi..hala olmadım..testte yapmadım..
garip bi şekilde hamile oldugumu hissediyorum..
şubatta hamile kalmıştım aynı belirtileri ve aynı hissi yaşamıştım..
ne yazık ki boş gebelik teşhisiyle düşük yaptım..
o yüzden cokta heyecanlı değilim..
yşadıgım kötü tecrübe bu heyecanın üzerini örtüyor
aynı şeyleri yaşamam inş
rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
........
özel grup mu var bakiiimmm
İvett.
Yok yaşamıyoruz. facebooku var çok takip ediyor beni. Görmesine imkan yok grubu da, korktum bi an ne bilim.
Kızslarım canslarım ben pcyi kızıma devrediyorum şimdi, çilek kız boyaycakmış, vermezsem bazukasını çıkarıp uçuracak beni3 ay oldu bu arada gülüm.
benim annemde benim şifrem var direk.geçen gün ağladım diye yazdım kızlara.ne oldu neden ağladın diye aradı.dedim yazdıklarımı okumasana.oyun oynuyordum da bildirim gelince gördüm diyor.şifrede değiştiremiyorum.yaklaşık 3 senedir var şifrem ayıp olur kadına
özel grup mu var bakiiimmm
Canım keşke bi test yapsan, hamileysen ona göre davranrsın en azından, daha önceki düşüğün için üzüldüm ama hep öyle olacak diye bişey yok balım, sen bi an önce testini yap
Bide listede yaşın ve süre bilgilerin yok canım yaz ekleyeyim isterssen
Napam bacım bi yandan çocuklara koşuyom bi yandan size yazıyorum işte, sen naporsun, naılsın
Kızslarım canslarım ben pcyi kızıma devrediyorum şimdi, çilek kız boyaycakmış, vermezsem bazukasını çıkarıp uçuracak beni
Kızslarım canslarım ben pcyi kızıma devrediyorum şimdi, çilek kız boyaycakmış, vermezsem bazukasını çıkarıp uçuracak beni
iyiym canım yarın doktordan trandevu aldım direk kadın doğumcuya gdeyim demi eşim de diyo ki önce kan testi yaptıralım çıkarsa pozitif o zaman doktora gidelim dedi ama ben yine de aldım yarına
O zaman dikkat edicez yazdıklarımıza kadıncağız üzümesin kıyamam.
3 ay oldu bu arada gülüm.
var tatlımda ortadan çok dillendirmeyin ne olur ne olmazzz
tamam canım katılabilio muyuz peki o gruba :) yoksa belli kişilere mi?
çok yenisiniz maşallah rabbim birlikte uzun huzurlu sağlıklı yıllar versin
Hmmm sizi gidiler sizi.....mesaj attım özelden bak canım