- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.341
Bana da mesaj atsana ben çok sevdim sizimesaj attım özelden bak canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da mesaj atsana ben çok sevdim sizimesaj attım özelden bak canım
Hamile olduguma cok inanmostim canim cok yaniyo bigun adet oldum yarinda kan testi yaptirmaya gidicektim simdi karasisizm gideyimmi
Daha önce hiç kadın doğum doktoruna gitmedim sizce hangi tarihler uygun olur gitmem için. mensten sonraki 14. gün mü mens olunca mı? doktor aramak da ne zor ya
İnşallah ona hiç kalmam da insanlar hep doktorda bende gideyim diyorum.Reglinin 2. ya da 3. günü dn uygun zaman
İnşallah ona hiç kalmam da insanlar hep doktorda bende gideyim diyorum.
yok başlamadım bir şeye akışına bıraktım. bu aralar biraz geleneksel takılıyorum. anam bana folik asitle mi hamile kaldı gibi bir savunma içindeyim yakında başlarım ama az kaldı kırılacak yargılarımUmarım gerek kalmaz ancak bence hamile kalmadan gitseydin iyiydi bence ihmal etmemek gerek. Folik aside başladın mı?
nbr kızlar, ne var ne yok...hepnasip adet oldu mu ??
hep nasiple bugün heç konuşmadım ttlımm:)
hmm merak ettim bende ne oldu adet oldu mu acep diye sen hamile misin gızzzz listede hamile yazıyor çok sevimdim tatlım bizlere de dua et ama en çok bana et
ah kuzucum ah hepimiz için dua ediyorum emin olabilirsin:) evet test yaptım silik ama gzöle görülür dercede idi yarın doktora gitcez bakalım:)
sağol canım, bende hepimize ediyorum.. yarın inş güzel haberler verirsin bize ...
inşallah canım benimm:) kocişimle saf gibi olduk dün gece ama şimdi iyiyiz:)
ne güzel canım inş bizde bir gün o saf olma durumlarını yaşarız..ilk defa 2 gün gecikti adetim içime umut doğmuştu bu ay kaç yıl aradan sonra ama maalesef adet oldum ,ilk defa bu kadar üzüldüm normalde üzülmüyordum alıştım çünkü
hmm merak ettim bende ne oldu adet oldu mu acep diye sen hamile misin gızzzz listede hamile yazıyor çok sevimdim tatlım bizlere de dua et ama en çok bana et
:))) delilerrr