Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Daha önce hiç kadın doğum doktoruna gitmedim sizce hangi tarihler uygun olur gitmem için. mensten sonraki 14. gün mü mens olunca mı? doktor aramak da ne zor ya:KK14:

Umarım gerek kalmaz ancak bence hamile kalmadan gitseydin iyiydi bence ihmal etmemek gerek. Folik aside başladın mı?
yok başlamadım bir şeye akışına bıraktım. bu aralar biraz geleneksel takılıyorum. :KK8: anam bana folik asitle mi hamile kaldı gibi bir savunma içindeyim:KK14: yakında başlarım ama az kaldı kırılacak yargılarım :KK3::KK3:

kızlar merhabalar... bişey sorcaktım bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? doktorum yarın yanı adetın 3. gunu cagırdı yumurta takibine başlıyacaktık.. neler yapılır yarın? vajınal muayene mı olur?

hmm merak ettim bende ne oldu adet oldu mu acep diye sen hamile misin gızzzz listede hamile yazıyor çok sevimdim tatlım bizlere de dua et ama en çok bana et:KK1:

ah kuzucum ah hepimiz için dua ediyorum emin olabilirsin:) evet test yaptım silik ama gzöle görülür dercede idi yarın doktora gitcez bakalım:)

inşallah canım benimm:) kocişimle saf gibi olduk dün gece ama şimdi iyiyiz:)

ne güzel canım inş bizde bir gün o saf olma durumlarını yaşarız..ilk defa 2 gün gecikti adetim içime umut doğmuştu bu ay kaç yıl aradan sonra ama maalesef adet oldum ,ilk defa bu kadar üzüldüm normalde üzülmüyordum alıştım çünkü

ne güzel canım inş bizde bir gün o saf olma durumlarını yaşarız..ilk defa 2 gün gecikti adetim içime umut doğmuştu bu ay kaç yıl aradan sonra ama maalesef adet oldum ,ilk defa bu kadar üzüldüm normalde üzülmüyordum alıştım çünkü

canım inşallah Allah hepimize tatlı tostik tostik bebekler vrsin inşallah doğru zamanı bekliyorlar belliki üzülme:KK34:

X