- 2 Ocak 2009
- 1.410
- 44
- Konu Sahibi tarantula9812739
huhu selam kızlarrr ben hala reglıyım calısmalara baslamadık
E hadi bitir reglini de başla çalışmaya artık, biz de bekleyelim ama dimi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşAllah , hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza
benim SAT 25 Eylül , arafe günü 20. günde progesterona baktı doktorum , 18.56 çıktı ,yumurtlama olmuş , hamile olabilirsin yada hormonların tavan yapmış olabilir dedi 2 hafta sonrası için randevu verdi .
size bir BAT bildiremiyorum çünkü hiçbir zaman ilaç kullanmadan adet olamıyorum malesef , ilaç içersem 28-29 günde oluyorum , yani ona göre hesap yaparsam 22-23 Ekim BAT tarihi oluyor , anlayacağınız elim kolum bağlı bekliyorum , 3 gün önce idrar testi yaptım , tek çizgi çıktı ,herkes için hayırlısını diliyorum Rabbimden ...
bize de ameliyat öncesi proxeed plus diye bi ilaç vermişti doktor 3 ay kullandık, değerlerimize hiç etki etmedi...daha sonra ameliyat olduk ameliyat sonrası gerek yok ilaca dedi...biz rize de yaptırdık canım...siz?
evet canım bizde aynı ilacı kullandk biz erzurmda yaptrdk şimdi tayn izmre cıktı bklım burdki doktorlar ne diyeck
kızlaaarrrr benim göğüs uçlarım kararmaya başladıııııı :))))) ateşim 36,7 umutlansammı diyorummm ama hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum ayyyyyyyyyyyyyy bu beklemek ne zor yaaaaa
Kızlar benim BAT'ım 1 Kasım. Buyrun gelmesini hiç istemediğimiz BAT'ımızı birlikte bekleyelim. Olası bebirtilerimizi paylaşalım. Birbirimize destek olalım. Bebişlerimize kasım ayında kavuşmamız dileğiyle Hepinizi bekliyorum
ÖNEMLİ: Kızlar Batınızı listeye eklememi isterseniz, benim herhangi bir mesajımdan alıntı yaparak BATınızı yazarsanız gözden kaçırmamış olurum.
ÖNEMLİ : Kızlar umarım hepimiz bu ay bebişlermze kavuşuruz ama olurda kırmızıları gören olursa, gelecek aya da bizimle gün saymak isterseniz, yeni BATınızı benden alıntı yaparak yazarsanız listede BATınızı güncelleyebilirim.
k
NO KULLANICI ADI BAT DURUMU 1 tarantula9812739 1 KASIM BEKLİYOR 2 özlemk 29 EKİM BEKLİYOR 3 nesdem 31 EKİM BEKLİYOR 4 tugce76 26 EKİM BEKLİYOR 5 bendimahi 1 KASIM BEKLİYOR 6 KutsalAsk 31 EKİM BEKLİYOR 7 monbebe 12 EKİM (uğurumuz) 8 jonguil 7 KASIM BEKLİYOR 9 cimcimesultan 1 KASIM BEKLİYOR 10 elay28 30 EKİM BEKLİYOR 11 elifay 9 KASIM BEKLİYOR 12 yavrucugum 19 EKİM BEKLİYOR (haber bekliyoruz, meraktayız:)) 13 asiyeasya 3 KASIM BEKLİYOR 14 yOosuN 25 EKİM BEKLİYOR (keşke bi test yapsa:) 15 karamelekmiolur 30 EKİM BEKLİYOR 16 agustos72 17 KASIM BEKLİYOR 17 trzi 12 KASIM BEKLİYOR 18 lili88 15 KASIM BEKLİYOR 19 HepNasip 9 KASIM BEKLİYOR 20 mehmetelif
Canım tabiki umutlanalım. Umut güzel ya,hayal kırıklığı olmaz bence gibime geliyo özlemcim, bence sen hamilesin
Benim de batim kasim 1 listeye benide ekleyinnnn
aa liste de yapılmış...heyecanlandım bakın şimdi...
ben kendime pek ihtimal vermiyorum. malum alıştım negatifi yemeye
Kızlar vakit geçmiyor 11 gün var bata aslında saymıyorum ama düşünmeden de edemiyorum
Kızlar vakit geçmiyor 11 gün var bata aslında saymıyorum ama düşünmeden de edemiyorum
Kızlar ben geldim gene umutsuz vaka
Foruma girmesem kendimi yalnız hıssedıom sanki.
Ne garip ya!!!
Hoşgeldiiiin canım. Nasılsın var mı gelen giden sende? İnşallah yoktur canım benim. Test yaptın mı hiç bugün
merhaba kızlar umarım gelen olur da sohbet ederiz:26:
Tatlım tatlım test yapsan mı acaba bi tane, çatlayacam meraktan yahu :)