- 2 Ocak 2009
- 1.410
- 44
- Konu Sahibi tarantula9812739
heeyyyyyyy :))))) umudunu kaybetme dedim sanaaaa :) İnanıyorym bu ay ikimizde o müjdeli haberi vericezzzzzzzzzzzzzzzz
İnşallah canım ya, hatta toplu hamile crazy partisi veririz umarım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heeyyyyyyy :))))) umudunu kaybetme dedim sanaaaa :) İnanıyorym bu ay ikimizde o müjdeli haberi vericezzzzzzzzzzzzzzzz
İnşallah canım ya, hatta toplu hamile crazy partisi veririz umarım :)
selam kızlar
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşAllah , hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza
benim SAT 25 Eylül , arafe günü 20. günde progesterona baktı doktorum , 18.56 çıktı ,umurtlama olmuş , hamile olabilirsin yada hormonların tavan yapmış olabilir dedi 2 hafta sonrası için randevu verdi .
size bir BAT bildiremiyorum çünkü hiçbir zaman ilaç kullanmadan adet olamıyorum malesef , ilaç içersem 28-29 günde oluyorum , yani ona göre hesap yaparsam 22-23 Ekim BAT tarihi oluyor , anlayacağınız elim kolum bağlı bekliyorum , 3 gün önce idrar testi yaptım , tek çizgi çıktı ,herkes için hayırlısını diliyorum Rabbimden ...
sende de mi PKO var yoksa
sende de mi PKO var yoksa
malesef
ama adetin 3.günü hormonlarıma baktı doktorum , sıkıntı yok dedi , ne bileyim nolcak böyle ...
kızlar bende de pco var mı sizce? hormon testm yapıldı normal çıktı. ama doktor bazı aylar çatlamıyor inci tanesi gibi dizili yumurtaların var dedi. adetim bazen gecikebiliyor 1 kaç gün ama ilaç kullanmadım hiç adet olmak içn :S bu pco mu demek ??
canım hormonlara kan testi ile mi bakılıyor, yani alttan ultrason ile muayene olmuyoruz dimi?? bende tüm tetkiklerden geçtim bi türlü şu hormonlara baktıramadım inş.bi problem yoktur...
peki ilaç verdi mi doktor? benim de adetlerim 1 gün ya önec gelir ya sonra ama çoğu hep 28 gün de bir olur yani 1 gün geç gelmesi ya da erken gelmesi pco olduğunu gösterir mi??
canım 1 gün erken geç olması pko anlamına gelmez sanırım , benim arkadaşlarımdan gördüğüm ya çok düzensiz oluyor ya da benimki gibi hiç olmuyor ...
anladım canım genelde hiç şaşmıyor hep günümde oluyorum ama 1 gün sarkabiliyor onu bile kafama takıyorum artık 2 yıldır olmayınca insan her şeyden nem kapar oluyor...
canım 1 gün erken geç olması pko anlamına gelmez sanırım , benim arkadaşlarımdan gördüğüm ya çok düzensiz oluyor ya da benimki gibi hiç olmuyor ...
peki çatlayamayan küçük yumurtaların kalması ne demek oluyor??? pco bu deil mi...:44:
bizim de harketlilik %20 ileri hareketli%3.2 canım sayımız 35 milyon ile 40 milyon arası...ameliyat 16 temmuz da olduk canım...biz de yarın test yaptırmayı düşünüyoruz doktor size ne zaman gelin dedi?bize 6 ay sonra gelin dedi ama biz başka doktora gidip sadece sprem testi yaptıracağız meraktan 6 ay sonra kendi doktorumuza gideriz artık...size ilaç verdi mi doktor ameliyat sonrası??
canm bize 1 ay snr geln ddi gttk kontrl etti 3 ay snra test yapcz dedi ilaç amelyat öncesi verdı snrası vermedi size verdimi siz nerde yaptırdnz amelıyatı
evet yumurtalar atılmıyor malesef , küçük küçük kistler oluşturuyorlar
neden pco demiyor o zaman ağzı kira mı istiyor acabaa açıklama yapmak için... değiştirsem mi doktoru acaba:44::44:
öyle canım kimi doktor ağzından laf çıkacak diye korkuyor olmalı ki sen sormadan hastalığın ile ilgili bilgiyi vermiyor illa sen ısrar edeceksin ki konuşsun, açıklama yapsın...