-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #2.241
c.tesi pazar kapalı olur kuşumm
ssen cevap yazmadan çıktım evdn açıkmış burda
öyle görünüyor belki ama inanın ilk gibi heyecanlanıyor insan hem de tecrübe olunca daha bi hevesli oluyor , şu ayda hareketini duyarım falan diye ,ben 2. hamileliğimi de çok heyecanlı çok hevesli geçirmiştimohhhhh masallah senınkısı olsada olur olmasada 2 tane ne gzel senın icn 3. surprız olur artık...
öyle görünüyor belki ama inanın ilk gibi heyecanlanıyor insan hem de tecrübe olunca daha bi hevesli oluyor , şu ayda hareketini duyarım falan diye ,ben 2. hamileliğimi de çok heyecanlı çok hevesli geçirmiştim
Allah sizlere eger isterseniz 2. yi de 3. de göstersin sağlıkla
hadı ya bnm de burda oturdugum dairenın gırısınde eczane var ama kapalı olur hafta sonları nobetci zamanında tabi açk olur...buarada sen nerdesın
ankara demetevler canım,
bende kesin yok arkadaş o adar net çıkıyo ki
hmmm bnde ankarılıyım cankaya...ama konyaya gelin geldimbelli olmaz cnm bn ıdrar testıne hıc gvnmıyrm cogu arkadasım hamıleyken ıdrar testı yaptı hep negatıftı dusun eee saglık ocagındada her suphelendiğinde kan vermeye gıdemıyosun sahsen ben oyle cekınıyrm bunda da byle bı sıkıntı var
çarşamba özelde yaptırdım çıkmadı, pazartesi sağlık ocağına gitcem artık
amın inş inş.....
Şu annelik öyle ilginç bir duygu ki bir kadın daha yeni evliyken bile o annelik duygusunu yaşamaya başlıyor.
Rabbim veriyor her kız çocuguna bu duyguyu bence
kolay gelsin afiyet olsun biz de çocuklarla gezmeye çıkıcaz birazdan eşim şehir dışında biz özgürüz burda çocuklarımlahadi ben kaçıyım, haftada bir gün erken geliyorum,
kocişe yemek yapalımda mutlu olsun...
mckkk
Evet orası öyle ama ahh o damak tadı yok mu çok zormuş..
Mesela burada zeytin yok beyaz peynir hep koyun peyniri kokuyor..((
Her gelişimiz iltica ediyor gibi anlayacağın..Hepsini getiriyorum ekmek bile..