- Konu Sahibi tarantula9812739
- #2.181
Ne yalan söyliyeyim ben de tanıyorumm
Buradan yani..
böyle oluncada nedense seviniyorum yahu
Hastayımya ego tatminimi yaptım ne yaptım anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yalan söyliyeyim ben de tanıyorumm
Buradan yani..
Bende bu sorun var yahuuuu
Ben çok unutkanım
saatlerce muhabbet ederim sonra 2 gün snra unuturum .
Anca ismini yaşını tipini fln bilcemki nickle sima birleştirip hatırlıyacağım
dr gitcem ben zaten unutkanlıkla alakalı
tüh yaaaa.kocam geldi balıkların suyunu değiştirelim diyor rahat bırakmıyor gidiyorum ama geleceğim
hanımlar sohbetinizi böleceğim ama meraktan catlıyorum kusuruma bakmayın : bi şu teste bakabilir misiniz siz ne diyeceksiniz ?Eki Görüntüle 839957 Eki Görüntüle 839958
hanımlar sohbetinizi böleceğim ama meraktan catlıyorum kusuruma bakmayın : bi şu teste bakabilir misiniz siz ne diyeceksiniz ?Eki Görüntüle 839957 Eki Görüntüle 839958
Biz de eşimin işi için buradayız ben de bu arada evde bunalmalar geçirmemem adına okula gidiyorum burda Çin dili sen napıyon orda çalışıyom mu? Ne zmandır ordasınız?
Kızlar benim BAT'ım 1 Kasım. Buyrun gelmesini hiç istemediğimiz BAT'ımızı birlikte bekleyelim. Olası bebirtilerimizi paylaşalım. Birbirimize destek olalım. Bebişlerimize kasım ayında kavuşmamız dileğiyle Hepinizi bekliyorum
ÖNEMLİ: Kızlar BATınızı, listeye eklememi isterseniz, benim herhangi bir mesajımdan alıntı yaparak BATınızı, yaşınızı ve ne zamandır bebek istediğinizi yazarsanız gözden kaçırmamış olurum.
benım batım 21 kasım tarantulacım yanlış olmuş şafak sayıcam yine
Kolay gelsinnnn
Bende bu sorun var yahuuuu
Ben çok unutkanım
saatlerce muhabbet ederim sonra 2 gün snra unuturum .
Anca ismini yaşını tipini fln bilcemki nickle sima birleştirip hatırlıyacağım
dr gitcem ben zaten unutkanlıkla alakalı
çookk çook silik bir çizgi var sanki
Kızlar benim BAT'ım 1 Kasım. Buyrun gelmesini hiç istemediğimiz BAT'ımızı birlikte bekleyelim. Olası bebirtilerimizi paylaşalım. Birbirimize destek olalım. Bebişlerimize kasım ayında kavuşmamız dileğiyle Hepinizi bekliyorum
ÖNEMLİ: Kızlar BATınızı, listeye eklememi isterseniz, benim herhangi bir mesajımdan alıntı yaparak BATınızı, yaşınızı ve ne zamandır bebek istediğinizi yazarsanız gözden kaçırmamış olurum.
benim bat 20 kasım yas:24 bu ay 2. ay olacak yanı 2 aydır istyrz bebeği sekerimmm ıyı calışmalar
Bu aralar bende de başladı yaaa çok sinirlerim bozuluyo bazen sinirden ağlayayım geliyo bi ara süper düzelmişti ne güzel ama şu son günlerde yine başladı artık herseyi not alıyorummm
Gebelik testi mi bu? Öyleyse bence hamilesin
Gebelik testi mi bu? Öyleyse bence hamilesin
cnm nasıl test anlamadım 1.testte sılık 2. cızgı var ama 2. testte cizgi falan gremedım ben
Ben bir şey yapmıyorum canım evdeyim . Farsçayı öğrenmek istedim ama vazgeçtim.
Türkiyedeyken çalışıyordum burası aslında iyi oldu dinleniyorum.
Döndüğümüzde tekrar başlarım sanırım . 2 yıldır buradayız tabi ben sık sık Türkiyeye gidip geliyorum
hı hım gebelik testi :) ay inşallah öyledir dua edin kızlar