- 5 Haziran 2010
- 1.649
- 217
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #1.981
bende korkuyorum gelecek gibi
hayırlısı bende hep bugün yarın diye diye bekledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende korkuyorum gelecek gibi
Aşırı balgam oldu nefes alamıyorum tıkanıyorum . Öksürük boğaz ağrısı. Geniz akıntısı . Halsizlik. Birşey yiyemiyorum . Hastalık önemli değil bnm değerim buymuş demekki çok üzüldüm .
hayırlısı bende hep bugün yarın diye diye bekledim
gelecek gibi oluyor mu?
dün akşam çok ağrım oldu gelecek sandım,
bu ara akıntım oluyo, birde sürekli sanki içimden bişeyler akıyo gibi hissedip bakıyorum
yok bişey
bu erkek aileleri özellikle de anneleri neden böyle yaparlar anlamam.sanki kadının annesi yok.sonuçta oda bir anne.
bir daha gitsene sen teste.
pazartesi gidicem artık, özele para vermeyim bidaha
ama hep böyle, benim annem bana iyi bide gelin hanıma sorun bakalım ne kadar iyi,
oda annemden babamdan şikayetçi, ben k.validemden buda bi hayat döngüsü bence..
anneme k.validemle yaşadığım bişeyi anlatıyorum nasıl kızıyo sinirleniyo, halbu ki oda
gelinine yapıyo sadece haberi yok :)
kaça yaptılar?acile git
sana mı anlatıyor gelin annenden şikayetini?
benim annem insan değil mi acaba ?ben yaşadığım birşeyi anlattığım zaman hep ben suçluyum anneme göre
20 ye yaptılar, başka bi yer 30a yapıyo. acil de yaparlarmı
20 ye yaptılar, başka bi yer 30a yapıyo. acil de yaparlarmı
sana mı anlatıyor gelin annenden şikayetini?
benim annem insan değil mi acaba ?ben yaşadığım birşeyi anlattığım zaman hep ben suçluyum anneme göre
evet anlatır gelinciğimiz, aslında annemde onu çok sever ama yapılıyo işte,
bak basit bişey anlatıyım.
Abimin kızı kekelemeye başladı 2,5 yaşında daha, abimde bebekken havale geçiriyor aynı yaşlarda, annem akşam 8-9 gibi abimi yatırıyo öğlen oluyo abimden ses yok taki halam arayıpda sorana kadar, annem akşam yanınızda yatırdım daha uyuyo diyo, halam bak şu çocuğa havale geçirir sonra diyo ki durum öyle.
abim orta sonda tekrar havale geçirdi o zamana kadar kekeledi.
annem gelini yüzüne söylemiyo ama bana kesiyo işte, gece kalkıp bakmıyor çocuklar üstünü acıyo ateşleniyo haberi olmuyo falan falan, sen bakıyomuydun dedim evet dedi. ( şimdi nasıl söylersin oğlun nasıl havale geçirdi diye ) :)
babamda aynu şeyi yaptı gelini kesiyo, ama babam anlayışlıdır, tutamadım kendimi söyledim, abim havale geçirdi neden, kardeşimi uyku sersemi beşiğe koyuyorum diye boşluğa bırakmış neden...
haklısın diyebildi, demekki bizlerde hatalarımızı unutuyoruz, bizde yeniden cahillik edip geline yükleniyoruz dedi.
yapıyorlar canım... 9 gün geçti başım ağrıyor ilaç kullanamıyorum o yüzden baktırmak istiyorum de eğer bakmak istemezlerse...
benimde babam böyle ama onlara anlatamassam kime anlatıcam ki :)
benim k. validem k. babam neler yaptı, ben evde yokken eve girdi.
hele k. peder bi gün arkadaşıyla bişey yapacakmış eve yola çıkmışlar beni aradılar, sana gidiyoruz yapılack bişey varmı diye
çamaşır serili dedim ki iç çamaşırı ve benim genelde g string , dantel vs. ağırlıklı, bakmam ben dedi,
ya yanındaki adam odamı bakmaz napiyim ben
kondomları iğnelemişler kim yapar bunu ya kim
evime giren bi annen bi diğer annem var ikisi kuran çarpsın diyo..
:26: acaba ben mi yaptım
evet anlatır gelinciğimiz, aslında annemde onu çok sever ama yapılıyo işte,
bak basit bişey anlatıyım.
Abimin kızı kekelemeye başladı 2,5 yaşında daha, abimde bebekken havale geçiriyor aynı yaşlarda, annem akşam 8-9 gibi abimi yatırıyo öğlen oluyo abimden ses yok taki halam arayıpda sorana kadar, annem akşam yanınızda yatırdım daha uyuyo diyo, halam bak şu çocuğa havale geçirir sonra diyo ki durum öyle.
abim orta sonda tekrar havale geçirdi o zamana kadar kekeledi.
annem gelini yüzüne söylemiyo ama bana kesiyo işte, gece kalkıp bakmıyor çocuklar üstünü acıyo ateşleniyo haberi olmuyo falan falan, sen bakıyomuydun dedim evet dedi. ( şimdi nasıl söylersin oğlun nasıl havale geçirdi diye ) :)
babamda aynu şeyi yaptı gelini kesiyo, ama babam anlayışlıdır, tutamadım kendimi söyledim, abim havale geçirdi neden, kardeşimi uyku sersemi beşiğe koyuyorum diye boşluğa bırakmış neden...
haklısın diyebildi, demekki bizlerde hatalarımızı unutuyoruz, bizde yeniden cahillik edip geline yükleniyoruz dedi.
sizin yine anneniz gelinini size çekiştiriyormuş...benim kayınvalidem eltimi bana çekiştiriyor allahım ya ben gidince de beni çekiştiriyordur kesin:):) kime ne anlatıyorum demiyor kaynanam:))