- 3 Ağustos 2017
- 637
- 385
- 33
- 35
Evet cnm.var gibi gozukuyor..bende agir bir grip geciriyorum acile gittim arada betayida kaynatim dedim sonuc 0.2 cikti ..bata 8 kala bu ayda olmadi galibaIste biraz once yaptigim test :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm.var gibi gozukuyor..bende agir bir grip geciriyorum acile gittim arada betayida kaynatim dedim sonuc 0.2 cikti ..bata 8 kala bu ayda olmadi galibaIste biraz once yaptigim test :)
Akıntım ara ara oluyor canım beyaz ve akışkan ama çok değil, dün bel ağrım başladı çok sık olmasa da ara ara yokluyo ara da kasıklarım ağrır gibi oluyo ama aşırı değil bide göğüs hassasiyetim var iki üç gündür de hazımsızlık problemi çekiyorum karnımda ki şişlik inmiyor hiçmi-nick canım daha önce konuşmuştuk belirtilerin devam ediyor mu benim bugünde bitti son 3 gün kaldı. Bel ağrın kasık ağrın yada halsizlik ve en önemlisi akıntın var mı?
8gün uzun bir süre canım dur bakalım batta süpriz olabilirEvet cnm.var gibi gozukuyor..bende agir bir grip geciriyorum acile gittim arada betayida kaynatim dedim sonuc 0.2 cikti ..bata 8 kala bu ayda olmadi galiba![]()
Hic sanmiyorum cnm olsaydi kanda illaki cikardiAlçkıntım ara ara oluyor canım beyaz ve akışkan ama çok değil, dün bel ağrım başladı çok sık olmasa da ara ara yokluyo ara da kasıklarım ağrır gibi oluyo ama aşırı değil bide göğüs hassasiyetim var iki üç gündür de hazımsızlık problemi çekiyorum karnımda ki şişlik inmiyor hiç
8gün uzun bir süre canım dur bakalım batta süpriz olabilir
İnşallah vardr canım yine de kendimle beraber herkes için dua ediyorumHic sanmiyorum cnm olsaydi kanda illaki cikardi
Insallah ama yoksada hayirli bi zamanda gelsin bebislerimizİnşallah vardr canım yine de kendimle beraber herkes için dua ediyorum
Yumurtlama süresi bu kadar uzun olabilir miYeni habrr var mi kizlar ben gene bildiginiz gibi gebelikler negatif ovulasyon tam pozitif yasiyorum
Amin inşallah canımInsallah ama yoksada hayirli bi zamanda gelsin bebislerimiz
Bata ne kadar vardı hep soruyorum galiba çabuk unutuyorumAh ah bi anlasam
Bata ne kadar vardı hep soruyorum galiba çabuk unutuyorum
Batlarımız aynı yanii, keşke elinde ovu testi olsaydı yapardım hemen8 gun kaldi tatlim
Batlarımız aynı yanii, keşke elinde ovu testi olsaydı yapardım hemen
Yalnız ben oğlum hamileliğimi ovu testiyle öğrenmiştim
Reglime tahmini 7-8 gün vardı sanırım ovu testim pozitif çıkmıştı kk da ki arkadaşlar hamile olabilrsin falan deyince gebelik testi yapmıştım b
içerikleri aradım buldum bak adetime yakın ovu testim böyle çıkmış sonra arkasından gebelik testi yapmışım ilk gün çok geç çıkmış sonra yavaş yavaş belirginleşmişBirde yapiskan akintım var. Ayni yumurtlama akintisj gibi ama o kadar uzamiyor daha az uzayani
Ayyy bence var sende bişeylerBirde yapiskan akintım var. Ayni yumurtlama akintisj gibi ama o kadar uzamiyor daha az uzayani
Ayyy bence var sende bişeyler![]()
içerikleri aradım buldum bak adetime yakın ovu testim böyle çıkmış sonra arkasından gebelik testi yapmışım ilk gün çok geç çıkmış sonra yavaş yavaş belirginleşmiş