• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mi-nick mi-nick canım daha önce konuşmuştuk belirtilerin devam ediyor mu benim bugünde bitti son 3 gün kaldı. Bel ağrın kasık ağrın yada halsizlik ve en önemlisi akıntın var mı?
Akıntım ara ara oluyor canım beyaz ve akışkan ama çok değil, dün bel ağrım başladı çok sık olmasa da ara ara yokluyo ara da kasıklarım ağrır gibi oluyo ama aşırı değil bide göğüs hassasiyetim var iki üç gündür de hazımsızlık problemi çekiyorum karnımda ki şişlik inmiyor hiç

Evet cnm.var gibi gozukuyor..bende agir bir grip geciriyorum acile gittim arada betayida kaynatim dedim sonuc 0.2 cikti ..bata 8 kala bu ayda olmadi galiba :KK43:
8gün uzun bir süre canım dur bakalım batta süpriz olabilir

Son düzenleme:
Alçkıntım ara ara oluyor canım beyaz ve akışkan ama çok değil, dün bel ağrım başladı çok sık olmasa da ara ara yokluyo ara da kasıklarım ağrır gibi oluyo ama aşırı değil bide göğüs hassasiyetim var iki üç gündür de hazımsızlık problemi çekiyorum karnımda ki şişlik inmiyor hiç

8gün uzun bir süre canım dur bakalım batta süpriz olabilir
Hic sanmiyorum cnm olsaydi kanda illaki cikardi

bata son 10 belirti yok en azından göğüslerim şişerdi galiba tutmadı bende hiç umut yok :(

Yeni habrr var mi kizlar ben gene bildiginiz gibi gebelikler negatif ovulasyon tam pozitif yasiyorum

Eklentiler

• IMG-20171010-WA0017.jpeg
    IMG-20171010-WA0017.jpeg
    43 KB · Görüntüleme: 30
8 gun kaldi tatlim
Batlarımız aynı yanii, keşke elinde ovu testi olsaydı yapardım hemen

Yalnız ben oğlum hamileliğimi ovu testiyle öğrenmiştim
Reglime tahmini 7-8 gün vardı sanırım ovu testim pozitif çıkmıştı kk da ki arkadaşlar hamile olabilrsin falan deyince gebelik testi yapmıştım bi kaç saat sonra silik çizgi çıkmıştı ben senden umitliyim şu anda

Batlarımız aynı yanii, keşke elinde ovu testi olsaydı yapardım hemen

Yalnız ben oğlum hamileliğimi ovu testiyle öğrenmiştim
Reglime tahmini 7-8 gün vardı sanırım ovu testim pozitif çıkmıştı kk da ki arkadaşlar hamile olabilrsin falan deyince gebelik testi yapmıştım b

Iste bana da dediler ama sabah negatif cikti :KK64:bende anlamadim bu niye boyle. Keske ovulasyonun olsa da yapsan

Birde yapiskan akintım var. Ayni yumurtlama akintisj gibi ama o kadar uzamiyor daha az uzayani

Birde yapiskan akintım var. Ayni yumurtlama akintisj gibi ama o kadar uzamiyor daha az uzayani
içerikleri aradım buldum bak adetime yakın ovu testim böyle çıkmış sonra arkasından gebelik testi yapmışım ilk gün çok geç çıkmış sonra yavaş yavaş belirginleşmiş

Eklentiler

• 1A3D35E8-35D2-42C1-A7E3-49517DD67A27.png
    1A3D35E8-35D2-42C1-A7E3-49517DD67A27.png
    126,6 KB · Görüntüleme: 46
Merhabalar araniza yeni katildim benim bugun bat adette olmadim insallah yarinda olmam bazen bir gun oynama olabiliyor olursa dayanamicam cuma beta baktircam

içerikleri aradım buldum bak adetime yakın ovu testim böyle çıkmış sonra arkasından gebelik testi yapmışım ilk gün çok geç çıkmış sonra yavaş yavaş belirginleşmiş
IMG-20171010-WA0017.jpeg

Masallah Allah bagislasin. Benim en alttaki bugün. Koyulugu hep ayni. Bu testin en pik hali de budur herhalde garibim :)

Back