• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 3F96B50A-2990-4B35-914E-1C27CFA0C48C.jpeg
    3F96B50A-2990-4B35-914E-1C27CFA0C48C.jpeg
    12,2 KB · Görüntüleme: 78
Belirti aramaktan kafayı yedi dersiniz :KK49: Şimdide hem üşüyorum ayaklarım falan buz kesti hemde yanaklarım falan alev alev. Birde üstüne kasığım çok az ağrıyor noluyor bizeee
Hep birlikte yedik canım inşallah bebişin belirtileridir :)

8gun kaldi tam atmadim canim tam net gorene kadar atmycam sabahtan bu yana iki test daha yaptim ve silik cizgi iki dk icinde belirmeye basladi kafayi yiycem hayal mi goruyorum anlayamiyorum elim ayagim titryo:rolleyes:
Ayy çok güzel yadarısı hepimizin başına inşallah:))

Kızlar iyi akşamlar bugün bat günüm testime bakabilir misiniz var mı bir ihtimal??:110:

Eklentiler

• IMG_20171010_201400-1.jpg
    IMG_20171010_201400-1.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 62
8gun kaldi tam atmadim canim tam net gorene kadar atmycam sabahtan bu yana iki test daha yaptim ve silik cizgi iki dk icinde belirmeye basladi kafayi yiycem hayal mi goruyorum anlayamiyorum elim ayagim titryo:rolleyes:
Ooo uc testte ayniysa hayirli olsun diyebiliriz ;)

İnşallah canım ama batıma sekiz gün var çıkan çizgi inşallah koyulaşarak devam eder benim heyecan yapma sebebim hiç beklemeden bir iki dakikada çıkması umarım yanıltmaz
Hemen çıktıysa bilki vardır canım:)

Kızlar iyi akşamlar bugün bat günüm testime bakabilir misiniz var mı bir ihtimal??:110:
Ben hayalet çizgi gördüm canım:)

Ben silik bile göremedim ne güzel gözün aydın cnm

Var gibi canım inşallah koyulaşır
Ooo uc testte ayniysa hayirli olsun diyebiliriz :KK66:
Valla duramadım 4.yü yaptım onda da çıktı Allahım sonunu güzel yazar inşallah :)

Ben silik bile göremedim ne güzel gözün aydın cnm
Sağol kuzum inşallah görürsün sakın umutsuzluğa kapılma

mi-nick mi-nick canım daha önce konuşmuştuk belirtilerin devam ediyor mu benim bugünde bitti son 3 gün kaldı. Bel ağrın kasık ağrın yada halsizlik ve en önemlisi akıntın var mı?

Var gibi canım inşallah koyulaşır

Valla duramadım 4.yü yaptım onda da çıktı Allahım sonunu güzel yazar inşallah :)

Sağol kuzum inşallah görürsün sakın umutsuzluğa kapılma
İnşallah canm.tek.isteğim. ve beklediğim bu rabbim sağlıklı hamilelik nasip.etsin sanada canm

Back