- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
Iste biraz once yaptigim test :)Ayy cnm at bizde goruruz belki insallah vardir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste biraz once yaptigim test :)Ayy cnm at bizde goruruz belki insallah vardir :)
Hep birlikte yedik canım inşallah bebişin belirtileridir :)Belirti aramaktan kafayı yedi dersinizŞimdide hem üşüyorum ayaklarım falan buz kesti hemde yanaklarım falan alev alev. Birde üstüne kasığım çok az ağrıyor noluyor bizeee
Ayy çok güzel yadarısı hepimizin başına inşallah:))8gun kaldi tam atmadim canim tam net gorene kadar atmycam sabahtan bu yana iki test daha yaptim ve silik cizgi iki dk icinde belirmeye basladi kafayi yiycem hayal mi goruyorum anlayamiyorum elim ayagim titryo![]()
Gözünüz aydın ikinci çizgi var. Darısı tüm isteyenlereIste biraz once yaptigim test :)
İnşallah canım ama batıma sekiz gün var çıkan çizgi inşallah koyulaşarak devam eder benim heyecan yapma sebebim hiç beklemeden bir iki dakikada çıkması umarım yanıltmazGözünüz aydın ikinci çizgi var. Darısı tüm isteyenlere![]()
Olmasa ikinci çizgi asla çıkmaz heyecanını anlıyorum emin ol canım tekrar gözün aydınİnşallah canım ama batıma sekiz gün var çıkan çizgi inşallah koyulaşarak devam eder benim heyecan yapma sebebim hiç beklemeden bir iki dakikada çıkması umarım yanıltmaz
İnşallah canım çok teşekkürlerOlmasa ikinci çizgi asla çıkmaz heyecanını anlıyorum emin ol canım tekrar gözün aydın
Ooo uc testte ayniysa hayirli olsun diyebiliriz8gun kaldi tam atmadim canim tam net gorene kadar atmycam sabahtan bu yana iki test daha yaptim ve silik cizgi iki dk icinde belirmeye basladi kafayi yiycem hayal mi goruyorum anlayamiyorum elim ayagim titryo![]()
Var gibi sanki bi hayalet cizgi testi tekrarla canim :)Kızlar iyi akşamlar bugün bat günüm testime bakabilir misiniz var mı bir ihtimal??![]()
Elimde son test kaldı yarın mı yapsam yoksa daha net çıkması için sabretsem sonra mı yapsam bilemedim... Bu hayalet çizgi de çok sonra oluştu başta yoktuVar gibi sanki bi hayalet cizgi testi tekrarla canim :)
Hemen çıktıysa bilki vardır canım:)İnşallah canım ama batıma sekiz gün var çıkan çizgi inşallah koyulaşarak devam eder benim heyecan yapma sebebim hiç beklemeden bir iki dakikada çıkması umarım yanıltmaz
Ben hayalet çizgi gördüm canım:)Kızlar iyi akşamlar bugün bat günüm testime bakabilir misiniz var mı bir ihtimal??![]()
Cnm sanki var gibi bi kan ver istersen yarin Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahKızlar iyi akşamlar bugün bat günüm testime bakabilir misiniz var mı bir ihtimal??![]()
Ay heyecanlandim..amin insallah negatif cevap almamak için sabret diyorum kendi kendimeCnm sanki var gibi bi kan ver istersen yarin Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Ben silik bile göremedim ne güzel gözün aydın cnm8gun kaldi tam atmadim canim tam net gorene kadar atmycam sabahtan bu yana iki test daha yaptim ve silik cizgi iki dk icinde belirmeye basladi kafayi yiycem hayal mi goruyorum anlayamiyorum elim ayagim titryo![]()
Yarin yap bence ne de olsa bat gecmis oluyo gene cikar insallahElimde son test kaldı yarın mı yapsam yoksa daha net çıkması için sabretsem sonra mı yapsam bilemedim... Bu hayalet çizgi de çok sonra oluştu başta yoktu
Var gibi canım inşallah koyulaşırKızlar iyi akşamlar bugün bat günüm testime bakabilir misiniz var mı bir ihtimal??![]()
Valla duramadım 4.yü yaptım onda da çıktı Allahım sonunu güzel yazar inşallah :)Ooo uc testte ayniysa hayirli olsun diyebiliriz![]()
Sağol kuzum inşallah görürsün sakın umutsuzluğa kapılmaBen silik bile göremedim ne güzel gözün aydın cnm
Gözün aydın çizgi varKızlar iyi akşamlar bugün bat günüm testime bakabilir misiniz var mı bir ihtimal??![]()
İnşallah canm.tek.isteğim. ve beklediğim bu rabbim sağlıklı hamilelik nasip.etsin sanada canmVar gibi canım inşallah koyulaşır
Valla duramadım 4.yü yaptım onda da çıktı Allahım sonunu güzel yazar inşallah :)
Sağol kuzum inşallah görürsün sakın umutsuzluğa kapılma