• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar bat 11 ekim. suan 3 gun var dun esimle birlikte olduk ve dunden beri lekelenme seklinde kan geliyo. tabi bu bi kacgun oncede olmustu bata 6 gun kala yine lekenme olmustu ikigun. ne gebelik nede adet belirtilerim var. korkuyorum gebeysem iliski dusuge sebeb olurmu bata 3 gun kaldi

Oncelikle sabah 1 tane test al yap canim. Kimyasal gebelik olabilir yada gebelik lekelenmesi olabilir . Evde testin var mi

Oncelikle sabah 1 tane test al yap canim. Kimyasal gebelik olabilir yada gebelik lekelenmesi olabilir . Evde testin var mi
aslinda tam olarak merak ettigim su adete 6 gun kala lekelenme basladi ve iliakide oldu arada. sorum su 1 hafta kala bebek rahime yerlesmismidir ve biz iliski yasadik diye dusukmu oluyo adete 6 gun vardi cunku mumkunmu bu cok korkuyorum :(

Canim ama soyle bisi var benim ilk dis gebelik oldu. Sonra cok ugrastin seneler gecti tik yok. En son tuple ikizlerim oldu. Sonra tam 3sene sonra kendi kendime gebe kaldim hicbisi yapmadan ve o ay ev tasindigi icin misafirler fln derken esimle isteksiz gonulsuz kostur kostur tek bir iliskiyle kaldim. Sobra gene 3sene ara ve sonuncu kaybettigim bebegim cika geldi. Ne kadin doguma gittim ne tedavi gordum allah ol dedimi oluyor. Yani ben inaniyorum boylr seylere
Maşaallah canim . Sen de dördüncü çocuk istiyorsun sanırım. :)

Kuzum simdi yumurta catlamaz ve ertesi ay da hamile kalinir ise o catlamayan yumurta adetle atilamadigi icin buyymeye basliyor icerde. Ben hamile iken acile gittim dis gebelik dediler. Kocaman bir kese tarzi birsey vardi cunku. 14 mm den 10 cm e kadar buyudu 8 haftada. Yani kadinlar bi ay yumurtlama olmadigini fark etti ise yada catkamadi ise mutlaka kontrole gitmelim yoksa o yumurta hamilelelikte inanilmaz hizla buyuyor
Anladim canim bi korktum suan benim kistim var cunku solda 2.2 cm bu ay hamile kalirsam adetle atilmamis olacak o zaman. Gerci doktor bisey demedi dogum kontrol hapi onerdi ben bebek istiyorum deyince tamam dedi ama

aslinda tam olarak merak ettigim su adete 6 gun kala lekelenme basladi ve iliakide oldu arada. sorum su 1 hafta kala bebek rahime yerlesmismidir ve biz iliski yasadik diye dusukmu oluyo adete 6 gun vardi cunku mumkunmu bu cok korkuyorum :KK43:
Benim lekelenmem iki hamileliğimdede adet günü yada sonrasında başladı canım ama öncesinde planlarıda duymuştum her ilişki düşüğe sebep olmaz içini ferah tut lütfen

kizlar bat 11 ekim. suan 3 gun var dun esimle birlikte olduk ve dunden beri lekelenme seklinde kan geliyo. tabi bu bi kacgun oncede olmustu bata 6 gun kala yine lekenme olmustu ikigun. ne gebelik nede adet belirtilerim var. korkuyorum gebeysem iliski dusuge sebeb olurmu bata 3 gun kaldi
Canim biyle birsey basima gelmedigi icin cevap veremiyorum. İnsallah ciddi birsey degildir. Bunu burda kimse anlayamazki doktorunla gorus derim. Kist vs durumuna karsi. Ayrica gebeysende dusuk onleyici igne vs verir

aslinda tam olarak merak ettigim su adete 6 gun kala lekelenme basladi ve iliakide oldu arada. sorum su 1 hafta kala bebek rahime yerlesmismidir ve biz iliski yasadik diye dusukmu oluyo adete 6 gun vardi cunku mumkunmu bu cok korkuyorum :KK43:
Bende bata yakin kahverengiye yakin renkte lekelenmeler oldu canim. Doktorum yerleşiyor olabilir endiselenme dedi bans. Ama kanama olursa hemen haberim olsun demisti. Cok şükür öyle bir sey olmadi simdiye kadar...

Bir de doktor ciddi bir sıkıntı yoksa ilişkide bulunmanin sakincasi olmadığını söyledi. Bosuna endiselenme bekle derim ben..

Anladim canim bi korktum suan benim kistim var cunku solda 2.2 cm bu ay hamile kalirsam adetle atilmamis olacak o zaman. Gerci doktor bisey demedi dogum kontrol hapi onerdi ben bebek istiyorum deyince tamam dedi ama

Kuzum inan nasil buyuyor aklin almaz. Bi gidersin olmazsa sende

Silik cizgi gebelik var demek . Ama zarari olur mu yuzde yuz emin degilim

cok tesekkur ederim sagolun kizlar dua edin suan ne olur olmaz gecen dusugumden kalma cirinone jel var onu kullandim adet olmazsam test yapcam

cok tesekkur ederim sagolun kizlar dua edin suan ne olur olmaz gecen dusugumden kalma cirinone jel var onu kullandim adet olmazsam test yapcam

Kızlar merhaba bende 16 ekimi bekliyorum klomen kullandım doktor kontrolü altında yumurtalara bakıldı bi tane çatlamış yumurtam var pko var bide sağ tüp tıkalı açılmadı :anne: 2 senedir istiyoruz:anneadayı: pko olupta hamile kalan var mi acaba ?

Back