Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim 2 gündür kasiklarimda ağrı yaşıyorum

H Hayat ne garip canım benim sagol allah razı olsun hicbir evlat diğerinin yerini tutamaz haklısın. Bendeki oyle basit enfeksiyon değildi canım nasıl desem rubelle toksoplazma gibi viral enfeksiyondu lanet virüsün Adı parvovirus. Kızamık gibi belirtileri var ve ozel test yapmadıkça belli etmiyor kendini. Bebegi ödem olana kadar kansız bırakmıs buda usgde belli oldu anca. Rabbim kimseye yaşatmasın sanada cok geçmiş olsun. Ben iki ay dayana bildim korunmayı bıraktım bakalım Rabbim neler gösterecek

Tşk ler allah sendende razı olsun
anladım canım cok üzüldüm kader işte
benim herzaman gönlüm 3 cocuktan yanadır ama hayat bize öyle oyunlar oynuyorki hayatın getirdiğini yasıyorz benim hayat sartları(parasal nedenlerden mecbur erteledim)
bir cocuga bile bakacak gücüm yoktu
simdi biraz rahatladık hemen hasret kaldıgım ikinci yavrum olsun istiyorm allah kimseyi yoklukla evlatla sınamasın
inanın cok zor gördüğündende geri koymasın
benim dünya tatlısı ama hakkaten öyle bir yavrum var
ona bir kardes nasip etsin yüce rabbim en kısa zamanda
bizede tekrar anne baba olmayı nasip etsin
su adünyada yavrum yalnız kalmasın bize bişey olursa

H Hayat ne garip rabbim gönlünce versin inşallah. Demekki vakti zamanı vardı sizi bir bucuk sene oyaladı allah. Benimde tek tesellim diger dunyaya kaldı kavusmamız... 12 ve 22 haftalık meleklerim var orda beni bekleyen. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah benimkilerde kardes diye dua ediyor onların duası kabul olur seninkide cok istiyor rabbim geri çevirmez dilerim.

canım ya inşallah önemli bişey değildir valla yumurtlama döneminde eşlerimizle iyi geçinmek lazım valla ondan sonra keşke diyoruzz :) bide yumurtlama zamanında sinir hat safhada oluyor tahammül edemiyoruzz ama napalım bebişimiz için bazı şeylere göz yumcazz canım bebek beklemediğin anda gelir zaten inşallah tutar

amin kızımın okulu tatil olunca dogsun cokkkk istiyor evde oynayacakmıs kardesiyle vayyy yavrum benim
Ayyy kiyamam ya benim kızımda cok istiyor doğsun parka gidecekmiş evcilik oynuycakmis kuzum benim bilse minnacik bisey olcak ne der ki acaba :))

Benimde 11 Ekim kızlar adetlerim düzensiz 2.yılımızı doldurduk geçen ay 1 seneden fazladır düşünüyoruz bebek ama olmadı klomen kullandım 3 ay son ay çatlatma ignesi de kullandım yok yaklaşık 3-4 aydır bıraktım ne ilaç ne yumurtlama takip etmiyorum bu ay adetim çok geç gelmedi bi hafta kadar gecikti dedim soğan kürü yapayım başladım bakalım bu ay neler olacak

merhabalar benimde reglim 26 sında olacak bu ay aşılama yaptırdım cuma günü dr test yap dedi ama içime hiç doğmuyor birşey üstelik normal regl belirtilerim var ümitsizlkle geldim banada yeriniz varmı

Ayyy kiyamam ya benim kızımda cok istiyor doğsun parka gidecekmiş evcilik oynuycakmis kuzum benim bilse minnacik bisey olcak ne der ki acaba :))
vay kuzucuklar daha dün özbek bebk gibi cekik gözüyle iki dişiyle bizi güldürüyordu:)))
simdi okullu oldu okulda su an
zaman nasılda geciyor

merhabalar benimde reglim 26 sında olacak bu ay aşılama yaptırdım cuma günü dr test yap dedi ama içime hiç doğmuyor birşey üstelik normal regl belirtilerim var ümitsizlkle geldim banada yeriniz varmı
Yerimiz var tabi nedemek ama umutsuzluğa yer Yok belkide hamilesindir belirtilere kafa yorma derim. Ben 3.aya kadar tum belirtileri yasadım sonra birden kaybolmuştu. Cuma guzel haberlerini ver insallah olmazsada umutsuzluğa kapılma rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…