- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
- 698
kaça aldın içine niye sinmediBu iyi mi ya aldm ama içime sinmedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaça aldın içine niye sinmediBu iyi mi ya aldm ama içime sinmedi![]()
amin insalhhhekimde hem doğum günüm hemde evlilik yıldönümüm rabbim inşallah bize güzel bir hediye gönderir kızlarrr bu ay rötorlu geldi gelecek ay inşallah hepimiz burdan hamileyiz diye yazarız![]()
YumurtlamadanmıkiKızlar benim 2 gündür kasiklarimda ağrı yaşıyorum
Tşk ler allah sendende razı olsunH Hayat ne garip canım benim sagol allah razı olsun hicbir evlat diğerinin yerini tutamaz haklısın. Bendeki oyle basit enfeksiyon değildi canım nasıl desem rubelle toksoplazma gibi viral enfeksiyondu lanet virüsün Adı parvovirus. Kızamık gibi belirtileri var ve ozel test yapmadıkça belli etmiyor kendini. Bebegi ödem olana kadar kansız bırakmısbuda usgde belli oldu anca. Rabbim kimseye yaşatmasın sanada cok geçmiş olsun. Ben iki ay dayana bildim korunmayı bıraktım bakalım Rabbim neler gösterecek
amin kızımın okulu tatil olunca dogsun cokkkk istiyor evde oynayacakmıs kardesiyle vayyy yavrum benimAy inşallah sonrada topik açarız haziran anneleri diye :)
ayy canım inşallah valla 2sene oldu her ay bi umutla bekliyorum umudum var hayırlısı diyorum artıkAmin canım inşallah ekim'de kırmızı gormek istemiyorum artıkRabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah
canım ya inşallah önemli bişey değildir valla yumurtlama döneminde eşlerimizle iyi geçinmek lazımBenimde ekimde Doğum günüm inşallah bebeklerimizin haberlerini alırız canım. Bu ay hsg çekildim 1 hafta yasaktı ilişki gün aşırı 4 5 kere yaptık afedersiniz sonra tartıştık o yüzden konuşmuyoruz. Bu ay umudum düşük ama bilmiyorum. Hediyemiz olarak gelir meleklerimiz umarım
bizimkide 13 ekimm :)Bizimde 29 ekim evlilik yıl dönümümüz :)
Ayyy kiyamam ya benim kızımda cok istiyor doğsun parka gidecekmiş evcilik oynuycakmis kuzum benim bilse minnacik bisey olcak ne der ki acaba :))amin kızımın okulu tatil olunca dogsun cokkkk istiyor evde oynayacakmıs kardesiyle vayyy yavrum benim
Ya daha önce folic plus kullanmştm bu 23 tl idi İnternette fiyatı 14kaça aldın içine niye sinmedi
Galiba yumurtluyorum canm ozamanki yumurtlamayi yakın olduğu için öyle çıktı şimdide yumurtluyorum ayy inşallah ya günude tam tutuyor zatenYumurtlamadanmıki![]()
Tamam artık bos gecmek yok bebek olana kadar rahat yokGaliba yumurtluyorum canm ozamanki yumurtlamayi yakın olduğu için öyle çıktı şimdide yumurtluyorum ayy inşallah ya günude tam tutuyor zaten
vay kuzucuklar daha dün özbek bebk gibi cekik gözüyle iki dişiyle bizi güldürüyordu:)))Ayyy kiyamam ya benim kızımda cok istiyor doğsun parka gidecekmiş evcilik oynuycakmis kuzum benim bilse minnacik bisey olcak ne der ki acaba :))
Yerimiz var tabi nedemekmerhabalar benimde reglim 26 sında olacak bu ay aşılama yaptırdım cuma günü dr test yap dedi ama içime hiç doğmuyor birşey üstelik normal regl belirtilerim var ümitsizlkle geldim banada yeriniz varmı