• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah olmuştur ilk haberi senden alıcaz galiba :)
inş güzel haberler veririm :) ama pek umudum yok doktor yumurtalıklarıma baktı cumartesi günü 19 mm di. pazartesi salı çatlatma iğnesi vurcaz dedi. ama malesef o günlerde eşim yok :( o yüzden nerdeyse hiç umudum yok ama merak işte insan yine de bekliyor

inş güzel haberler veririm :) ama pek umudum yok doktor yumurtalıklarıma baktı cumartesi günü 19 mm di. pazartesi salı çatlatma iğnesi vurcaz dedi. ama malesef o günlerde eşim yok :KK43: o yüzden nerdeyse hiç umudum yok ama merak işte insan yine de bekliyor
Allahtan umit kesilmez. İnşallah vardır. Bizim çalışmalara daha var adetin 3.günümdeyim ama cok sabırsızım biran once bat gelsin istiyorum cok kafaya takıp isteyince olmadıgınıda biliyorum ama napayım elde değil :)

Allahtan umit kesilmez. İnşallah vardır. Bizim çalışmalara daha var adetin 3.günümdeyim ama cok sabırsızım biran once bat gelsin istiyorum cok kafaya takıp isteyince olmadıgınıda biliyorum ama napayım elde değil :)
valla bende öyle başka şeylere aklımı vermeye çalışıyorum ama çıkmıyo :)

İnşallah ama hayırlısı... ilk denemedemi hamile kaldın ? bide zor bir işlem mi ? benim ilk kez olacağı için korkuyorum açıkçası
Evet ilk deneme ve ucuz bebek. Malesef biri devam edemedi. Zor değil canım psikolojik acıdan zor onada doktorum sakinleştirici şurup vermişti. Adetin 3.gününden iğnelerle yumurtalar büyüdü bu arada hep hormoblara baktı ara ara. Toplama işleminde uyuttu topladı. Transfer ağrısız hatta hissetmedim onda anestezi vermedi. Bizim ekip cok iyiydi hep dualar eşliğinde oldu transferim. 12gun sonra kan tahliline kadar idrar testi yasak dedi ama ben dayanamadım:) 6.gunde cook silik çizgiyi yakaladım tahlil gunu kopkoyu oldu. Rabbin sana dogal yoldan versin inşallah

Merhaba hanımlar. bakındım ama ekime ait açılmış konu goremedim. Bati ekime kalanlar beraber bekleyelimmi? Benim bat 15 ekim inşallah gelmez :) iki ay once bebeğimi kaybettim yeniden istiyorum bu ay d. Kontrol kullandım adet bitince korunmayı bırakacağım. İnşallah tum isteyenler,umudu diger aya kalanlar ekimde yavrularımıza kavuşuruz.
Canm benimde eylül hüsran oldu inşallah ekimde hamis olurum bat 7 ekim

İnşallah canım. Benimde ikizlerim var. 2.gebeliğim 22.haftada sonlandı malesef :KK43: Dr 3 ay korun dedi bence 2ay yeter yeniden hamile kalmazsam zor atlatıcam oglumun kaybını
Başın sağolsun öncelikle, evlatların sağolsun, kendini iyi hissediyorsan bencede başlamalısın, kayıp neden oldu acaba?

Evet ilk deneme ve ucuz bebek. Malesef biri devam edemedi. Zor değil canım psikolojik acıdan zor onada doktorum sakinleştirici şurup vermişti. Adetin 3.gününden iğnelerle yumurtalar büyüdü bu arada hep hormoblara baktı ara ara. Toplama işleminde uyuttu topladı. Transfer ağrısız hatta hissetmedim onda anestezi vermedi. Bizim ekip cok iyiydi hep dualar eşliğinde oldu transferim. 12gun sonra kan tahliline kadar idrar testi yasak dedi ama ben dayanamadım:) 6.gunde cook silik çizgiyi yakaladım tahlil gunu kopkoyu oldu. Rabbin sana dogal yoldan versin inşallah
Çook sevindim senin adına canımm :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhh

Başın sağolsun öncelikle, evlatların sağolsun, kendini iyi hissediyorsan bencede başlamalısın, kayıp neden oldu acaba?
Sagol canım iyiyim cok sukur rahim toparlanmış. Nasipte varsa hertürlü olur deyip korunmayı bıraktım. 16.haftamda enfeksiyon kapmısım 19.haftada hareket etmeyince doktora gittim ödem toplamış vücudu araştırmada enfeksiyondan kansız kaldığı bundan dolayı ödem oldugu söylendi. Kan nakli yapılacağı gun tam 22.haftamda melek olmuş yavrum kalp atımı yok dedi Dr. :( ne evdekiler nede yeni bebek yerini tutmayacak biliyorum ama böylede zor

Sagol canım iyiyim cok sukur rahim toparlanmış. Nasipte varsa hertürlü olur deyip korunmayı bıraktım. 16.haftamda enfeksiyon kapmısım 19.haftada hareket etmeyince doktora gittim ödem toplamış vücudu araştırmada enfeksiyondan kansız kaldığı bundan dolayı ödem oldugu söylendi. Kan nakli yapılacağı gun tam 22.haftamda melek olmuş yavrum kalp atımı yok dedi Dr. :KK43: ne evdekiler nede yeni bebek yerini tutmayacak biliyorum ama böylede zor
Ay inanamıyorum önemsemediğimiz enfeksiyon olayı aslında bu kadar önemli üzülme yeni bebiş gelecek inşallah ❤️

Bu iyi mi ya aldm ama içime sinmedi :63:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 51
Ay inanamıyorum önemsemediğimiz enfeksiyon olayı aslında bu kadar önemli üzülme yeni bebiş gelecek inşallah ❤️
Aynen oyle duzenli gittigim doktorum dusuk ve ölümler genelde enfeksiyondan olur derdi hep inanırmısın son kontroldede dedi meger enfeksiyonu kapmısım bile. Nasip işte olanın onune geçilmiyor. İnşallah gelir..

Back