- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
Yani yani insllh tutarAnladım canım aman olsunda nasıl olursa olsun:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani yani insllh tutarAnladım canım aman olsunda nasıl olursa olsun:)
Inşallah canım inşallahAy inşallah sonrada topik açarız haziran anneleri diye :)
Gunaydın :)Boyle bir durumda uyumakmı aşk olsun :) bugun degerlendirirsin artıkGünaydın kızlar dün :) çalışmam gerekiyodu uyuya kalmışım gol yememişizdir inşallah bu arada o yumurta akı gibi sıvı pazar günü sabah geldi o gün çalıştm :) amaa dün maalesef![]()
Yaa işte çocuklu olunca böyle oluyor:) kızımı uyutayım derken ben uyumuşum eşimde balkonda uyuya kalmş :)Gunaydın :)Boyle bir durumda uyumakmı aşk olsun :) bugun degerlendirirsin artık
Amin canım inşallah ekim'de kırmızı gormek istemiyorum artıkekimde hem doğum günüm hemde evlilik yıldönümüm rabbim inşallah bize güzel bir hediye gönderir kızlarrr bu ay rötorlu geldi gelecek ay inşallah hepimiz burdan hamileyiz diye yazarız![]()
Benimde ekimde Doğum günüm inşallah bebeklerimizin haberlerini alırız canım. Bu ay hsg çekildim 1 hafta yasaktı ilişki gün aşırı 4 5 kere yaptık afedersiniz sonra tartıştık o yüzden konuşmuyoruz. Bu ay umudum düşük ama bilmiyorum. Hediyemiz olarak gelir meleklerimiz umarımekimde hem doğum günüm hemde evlilik yıldönümüm rabbim inşallah bize güzel bir hediye gönderir kızlarrr bu ay rötorlu geldi gelecek ay inşallah hepimiz burdan hamileyiz diye yazarız![]()
Bizimde 29 ekim evlilik yıl dönümümüz :)ekimde hem doğum günüm hemde evlilik yıldönümüm rabbim inşallah bize güzel bir hediye gönderir kızlarrr bu ay rötorlu geldi gelecek ay inşallah hepimiz burdan hamileyiz diye yazarız![]()
Hoşgeldin:) inşallah guzel haberler alırız hepimizMerhaba benimde bat 9 Ekim 6 aydır istiyoruz ikinci bebegi kızım 4 yaşında Allah nasip eder inş.
benimde ekimde dogum gunum :) insallah dogum gunlerimize supriz yapar bebislerimizBenimde ekimde Doğum günüm inşallah bebeklerimizin haberlerini alırız canım. Bu ay hsg çekildim 1 hafta yasaktı ilişki gün aşırı 4 5 kere yaptık afedersiniz sonra tartıştık o yüzden konuşmuyoruz. Bu ay umudum düşük ama bilmiyorum. Hediyemiz olarak gelir meleklerimiz umarım
Deme öyle hemen olcam diye ne çok umut et nede umutsuz ol sadece kafana takma dua et canım benim olcak insalalh bu ay olmazsa öteki aya :)Benimde bat bugün ama her an aranıza katılabilirim![]()
Inşallah canım :)Merhaba kizlar benimde bat 7 ekim :) bu hafta ovilasyon haftası değerlendiriyoruz adet bitiminden beri inşallah güzel haberler veririz birbirimize ekimde
allah sabır versin iyilik versin saglık versin sizeSagol canım iyiyim cok sukur rahim toparlanmış. Nasipte varsa hertürlü olur deyip korunmayı bıraktım. 16.haftamda enfeksiyon kapmısım 19.haftada hareket etmeyince doktora gittim ödem toplamış vücudu araştırmada enfeksiyondan kansız kaldığı bundan dolayı ödem oldugu söylendi. Kan nakli yapılacağı gun tam 22.haftamda melek olmuş yavrum kalp atımı yok dedi Dr.ne evdekiler nede yeni bebek yerini tutmayacak biliyorum ama böylede zor
enfeksiyon gebelikte önemlidirAynen oyle duzenli gittigim doktorum dusuk ve ölümler genelde enfeksiyondan olur derdi hep inanırmısın son kontroldede dedi meger enfeksiyonu kapmısım bile. Nasip işte olanın onune geçilmiyor. İnşallah gelir..