• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baya fark varmış:) bosver kullan gitsin akşam alayım bari. Birşey sorucam Su folic asit gebeliğe faydası varmı yani hamile kalmaya
Hamile kalmaya faydası yok , bebeğe faydasıda bir çok doktor tarafından evet deniyor ama hala kullanmayın kullanın diyenlerde var çok kasmamıştm ben ilk gebelikte içmeye çalışıyodm, ne biliyim daha doktorada gitmedim, bu ay ilk olmazsa bir giderim bayadır hiç hormon testi yaptırmıyorum, prolaktinim düşmüş müdür acaba sütten keseli 7 ay falan oldu

Hamile kalmaya faydası yok , bebeğe faydasıda bir çok doktor tarafından evet deniyor ama hala kullanmayın kullanın diyenlerde var çok kasmamıştm ben ilk gebelikte içmeye çalışıyodm, ne biliyim daha doktorada gitmedim, bu ay ilk olmazsa bir giderim bayadır hiç hormon testi yaptırmıyorum, prolaktinim düşmüş müdür acaba sütten keseli 7 ay falan oldu
Burda bi topik vardı inofolic diye birşey içiyorlardı bayanlar hamile kalmayı kolaylaştırıyordu. Neyse simdilik normalini alayım olmazsa birde onu deneriz:)

Benide ekleyin bari :) eylul sonu hiç umudum yok bu ayda herhalde 1 seneye tamamliycam ben

Hoş buldum Canım inşallah hepimiz anne oluruz bian önce sağlıkla bekleriz gelecekleri günü ve sağlıkla alırız inşallah kucagimiza ben 2. Bebegimi istiyorum Rabbim çok bekletmeden verir inşallah hepimizde burda paylaşiriz burda konuşuruz hamileliklerimiz beraber gunlerimizi sayarız inşallah :KK68::KK200:

Hoş buldum Canım inşallah hepimiz anne oluruz bian önce sağlıkla bekleriz gelecekleri günü ve sağlıkla alırız inşallah kucagimiza ben 2. Bebegimi istiyorum Rabbim çok bekletmeden verir inşallah hepimizde burda paylaşiriz burda konuşuruz hamileliklerimiz beraber gunlerimizi sayarız inşallah :KK68::KK200:
Ay inşallah sonrada topik açarız haziran anneleri diye :)

Aalin
Bat 7ekim dedin erken değilmi yumurtlama için? Benimkine daha cok var
Aalinda bu ay erken adet oldum geçen ay 13 ünde olmuştum bu ay 8 inde oldum yani benim günlerim pek beli değil her an yumurtliyabilirim

Back