Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar dün :) çalışmam gerekiyodu uyuya kalmışım gol yememişizdir inşallah bu arada o yumurta akı gibi sıvı pazar günü sabah geldi o gün çalıştm :) amaa dün maalesef

ekimde hem doğum günüm hemde evlilik yıldönümüm rabbim inşallah bize güzel bir hediye gönderir kızlarrr bu ay rötorlu geldi gelecek ay inşallah hepimiz burdan hamileyiz diye yazarız

ekimde hem doğum günüm hemde evlilik yıldönümüm rabbim inşallah bize güzel bir hediye gönderir kızlarrr bu ay rötorlu geldi gelecek ay inşallah hepimiz burdan hamileyiz diye yazarız
Amin canım inşallah ekim'de kırmızı gormek istemiyorum artık Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah

Benimde ekimde Doğum günüm inşallah bebeklerimizin haberlerini alırız canım. Bu ay hsg çekildim 1 hafta yasaktı ilişki gün aşırı 4 5 kere yaptık afedersiniz sonra tartıştık o yüzden konuşmuyoruz. Bu ay umudum düşük ama bilmiyorum. Hediyemiz olarak gelir meleklerimiz umarım

benimde ekimde dogum gunum :) insallah dogum gunlerimize supriz yapar bebislerimiz

Benimde bat bugün ama her an aranıza katılabilirim 5 gün önceki kan testi negatif çıkmıştı

Merhaba kizlar benimde bat 7 ekim :) bu hafta ovilasyon haftası değerlendiriyoruz adet bitiminden beri inşallah güzel haberler veririz birbirimize ekimde

slm arkadaslar bende bu ayla beraber baslayacagm hayırlısıyla sıkı calısmalara:))
bat 22 eylül ama umudum yok mühim günleri atldım zannetmiyorm ama umut dünyası tabi

allah sabır versin iyilik versin saglık versin size
hiçbir sey bu acıyı unutturmuyor
bende 7 haftalıkken kalp atımı durdu bebegimin
kürtaj oldum test yaptırdm kan pıhtılasması cıktı
nefes alamıyordum ara verin dedi doktor 3 ay bu arada iş buldum calısmaya basladım bir bucuk yıldır calısıyorm bu seferde ben korundm yapmadım şimdi eylülde bu ay bıraktık korunmayı bakalım kısmet
hiçbir bebegin yerini bir baskası tutmaz

Aynen oyle duzenli gittigim doktorum dusuk ve ölümler genelde enfeksiyondan olur derdi hep inanırmısın son kontroldede dedi meger enfeksiyonu kapmısım bile. Nasip işte olanın onune geçilmiyor. İnşallah gelir..
enfeksiyon gebelikte önemlidir
sakın önemsemeyeip ihmal etmeyin fitil verir genelde kullanın kurutun enfeksiyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…