Ben folbiol kullanmıştım Dr vermişti bu iyimi bilmiyorum pek bilgim yok ama sanırım folic asitler hep aynı bende alıcam çıkamadımBu iyi mi ya aldm ama içime sinmedi
Kısmeti yokmuş yavrumun sıkma canını bu bir imtihanAynen oyle duzenli gittigim doktorum dusuk ve ölümler genelde enfeksiyondan olur derdi hep inanırmısın son kontroldede dedi meger enfeksiyonu kapmısım bile. Nasip işte olanın onune geçilmiyor. İnşallah gelir..
Önceden folic plus kullanmıştm ama ne biliyim eczacıyı gözüm tutmadı 14 tl lik ilacı bana 23 tl ye satmışBen folbiol kullanmıştım Dr vermişti bu iyimi bilmiyorum pek bilgim yok ama sanırım folic asitler hep aynı bende alıcam çıkamadım
Baya fark varmış:) bosver kullan gitsin akşam alayım bari. Birşey sorucam Su folic asit gebeliğe faydası varmı yani hamile kalmayaÖnceden folic plus kullanmıştm ama ne biliyim eczacıyı gözüm tutmadı 14 tl lik ilacı bana 23 tl ye satmış
Hamile kalmaya faydası yok , bebeğe faydasıda bir çok doktor tarafından evet deniyor ama hala kullanmayın kullanın diyenlerde var çok kasmamıştm ben ilk gebelikte içmeye çalışıyodm, ne biliyim daha doktorada gitmedim, bu ay ilk olmazsa bir giderim bayadır hiç hormon testi yaptırmıyorum, prolaktinim düşmüş müdür acaba sütten keseli 7 ay falan olduBaya fark varmış:) bosver kullan gitsin akşam alayım bari. Birşey sorucam Su folic asit gebeliğe faydası varmı yani hamile kalmaya
Burda bi topik vardı inofolic diye birşey içiyorlardı bayanlar hamile kalmayı kolaylaştırıyordu. Neyse simdilik normalini alayım olmazsa birde onu deneriz:)Hamile kalmaya faydası yok , bebeğe faydasıda bir çok doktor tarafından evet deniyor ama hala kullanmayın kullanın diyenlerde var çok kasmamıştm ben ilk gebelikte içmeye çalışıyodm, ne biliyim daha doktorada gitmedim, bu ay ilk olmazsa bir giderim bayadır hiç hormon testi yaptırmıyorum, prolaktinim düşmüş müdür acaba sütten keseli 7 ay falan oldu
Olur canm insallah ya ama bu ay çok hirslandim tutana kadar her akşam çalışmalara devamListe yapalım ozaman herkes batını yazsın inşallah ekim'de yüzümüz guler
Evet bende oyleyim ama günlük ilişki sperm kalitesini düşürüyor diyorlarOlur canm insallah ya ama bu ay çok hirslandim tutana kadar her akşam çalışmalara devam
Hoşgeldin:)Benide ekleyin bari :) eylul sonu hiç umudum yok bu ayda herhalde 1 seneye tamamliycam ben
Hoş buldum Canım inşallah hepimiz anne oluruz bian önce sağlıkla bekleriz gelecekleri günü ve sağlıkla alırız inşallah kucagimiza ben 2. Bebegimi istiyorum Rabbim çok bekletmeden verir inşallah hepimizde burda paylaşiriz burda konuşuruz hamileliklerimiz beraber gunlerimizi sayarız inşallahHoşgeldin:)
Ay inşallah sonrada topik açarız haziran anneleri diye :)Hoş buldum Canım inşallah hepimiz anne oluruz bian önce sağlıkla bekleriz gelecekleri günü ve sağlıkla alırız inşallah kucagimiza ben 2. Bebegimi istiyorum Rabbim çok bekletmeden verir inşallah hepimizde burda paylaşiriz burda konuşuruz hamileliklerimiz beraber gunlerimizi sayarız inşallah
Valla 17 aydır gün aşırı yaptikta noldu kocaman sıfır belki böyle tutar diyeEvet bende oyleyim ama günlük ilişki sperm kalitesini düşürüyor diyorlar
Ayyy inşallah ağzından bal damliyor canm benmAy inşallah sonrada topik açarız haziran anneleri diye :)
Olacak inşallah dua umut yeter bize :)Ayyy inşallah ağzından bal damliyor canm benm
İnşallah canm valla bugün kramplarim arttı galiba yumurtluyorumOlacak inşallah dua umut yeter bize :)
Bat 7ekim dedin erken değilmi yumurtlama için? Benimkine daha cok varİnşallah canm valla bugün kramplarim arttı galiba yumurtluyorum
Aalinda bu ay erken adet oldum geçen ay 13 ünde olmuştum bu ay 8 inde oldum yani benim günlerim pek beli değil her an yumurtliyabilirimBat 7ekim dedin erken değilmi yumurtlama için? Benimkine daha cok var
Anladım canım aman olsunda nasıl olursa olsun:)Aalin
Aalinda bu ay erken adet oldum geçen ay 13 ünde olmuştum bu ay 8 inde oldum yani benim günlerim pek beli değil her an yumurtliyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?