Cnm heyecanla bekliyorum seni hadi guzel haberlerle gel insallah.Kızlar kan testi verdim bir saate cıkacak sonuc inş vardır bebiş
Hadi hayirlisiKızlar kan testi verdim bir saate cıkacak sonuc inş vardır bebiş
Allahım hayırlısını nasip etsin canım inşallah vardır yoksa da gelecek aya inşallah der devam edersin umutsuzluğa kapılmak yok:)İnş kızlar ya yoksa fazla umutlandım
Cnm eger hamileysen topigimizin ilk hamiş annesi sen olucaksin hadi bakalim.hayirlisi olsun insallah.İnş kızlar ya yoksa fazla umutlandım
Ne oldu sonuc?İnş kızlar ya yoksa fazla umutlandım
Ekliyorum canimKızlar beni de ekleyin listeye bat 18 ekim geçen ay çok istedik ama olmadı bu ay her günü değerlendiriyorum inşallah tutacak
Eee goZun aydin iste topigin ilk annesi hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin ay cok sevindimKızlar 19 cıktı
Gozun aydin canim insallah degerin kat kat yukselir darisi bizeKızlar 19 cıktı
Umarım değerim artar darısı hepinize kızlar içimde birsey var diyip duruyordum esima varmıs ciddenEee goZun aydin iste topigin ilk annesi hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin ay cok sevindimdarisi bizlere insallah
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun kucağına almayıda nasip etsin RabbimUmarım değerim artar darısı hepinize kızlar içimde birsey var diyip duruyordum esima varmıs cidden
İnş kızlar peki ikinci kan testini ne zaman yaptırıyım sizce ne zaman bi kadın doğumcuya görünüyüm biraz adet tarihim gectikten sonramı gitsem tam belli olsunGözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun kucağına almayıda nasip etsin Rabbimdarisida bize olsun inşallah
Kaç gün var canım gününe gününü bekle istersen kese görünmeye bilir ben adetim 7 gün geçince gitmiştim ewde pozitifi görünce kese var çocuk gözükmüyor dedi bi hafta sonra gel alttan ultrasonda bakcam dedi sonra hem çocuğu hem kalp atışını duyduk bekle istersen biraz :)İnş kızlar peki ikinci kan testini ne zaman yaptırıyım sizce ne zaman bi kadın doğumcuya görünüyüm biraz adet tarihim gectikten sonramı gitsem tam belli olsun
Bekliyim ya biraz büyüsün adetime 2 gün varKaç gün var canım gününe gününü bekle istersen kese görünmeye bilir ben adetim 7 gün geçince gitmiştim ewde pozitifi görünce kese var çocuk gözükmüyor dedi bi hafta sonra gel alttan ultrasonda bakcam dedi sonra hem çocuğu hem kalp atışını duyduk bekle istersen biraz :)
Cok gec saatte verdim dün cuma sabah versemde olur demiemsaleymen yarin ayni saatlerde tekrar kan var duzenli artis varmi baktir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?