Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm hayirli olsun insallah saglikli bir gebelik olur ve kucagina da alirsin.buarada kizlar ben bugün tekrar test yaptim cok cok cok hayali bi cizgi cikti fakat umutlanmak istemiyorum.cunki hemen cikmadi bu cizgi.o yuzden guvenmiyorum.
Bendede ilk öyle olmustu canım umutlandırdı o beni

Canim yalnisim yoksa bata 7gunun vardi erken degilmi uzulmek icin? Batini bekle derim

Aynen cnm 7 gün vardı kan verdiğimde o da en az son ayki adet döngüme göre ondan önceki 35 günde birdi ona göre de 14 günde bir oluyor yani of bilemiyorum bekliycez

Bendede ilk öyle olmustu canım umutlandırdı o beni

Hayırlı olsun gozunaydin cnm Dr a hemen gitme moral bozuyorlar erken gittiğinde kızıyorlar bile ilk gebeligimde öyle yaşadım yok kese yok yok bebek yok Allah korusun sen adet günün 2 hafta geçtikten sonra Got direk kalp atışı da duyarsın

Aynen cnm 7 gün vardı kan verdiğimde o da en az son ayki adet döngüme göre ondan önceki 35 günde birdi ona göre de 14 günde bir oluyor yani of bilemiyorum bekliycez
Aynen oyle bazen sabirsiz davranip anlik duyguyla teste kosuyoruz sonra keske bekleseydik diyoruz. Sonuc degismiyor erkende yapsak mecbur adet tarihini yine bekliyoruz zaten. Rabbim daha fazla bekletmeden versin bebeklerimizi insallah. Beklemek cok zor hele boyle bir konuda dahada zor

Cnm hayirli olsun insallah saglikli bir gebelik olur ve kucagina da alirsin.buarada kizlar ben bugün tekrar test yaptim cok cok cok hayali bi cizgi cikti fakat umutlanmak istemiyorum.cunki hemen cikmadi bu cizgi.o yuzden guvenmiyorum.
Canm varsa gebelik vardır yoksa kesinlikle ikinci çıkmıyor 5 saat beklesede çıkmıyor :) kan ver öğrenelim

Aynen oyle bazen sabirsiz davranip anlik duyguyla teste kosuyoruz sonra keske bekleseydik diyoruz. Sonuc degismiyor erkende yapsak mecbur adet tarihini yine bekliyoruz zaten. Rabbim daha fazla bekletmeden versin bebeklerimizi insallah. Beklemek cok zor hele boyle bir konuda dahada zor
Ee cnm baksana 2 gün kala 19 çıkmış mantıklı düşününce benm kan verdiğim günde çıkması mümkün değil yne umutlandm :) hayrlısı inşallah

Günaydın kızlar bu sabah ovulasyon testi yaptım çatlamışım:) eşimle aramız kötü nasıl yapsam bilemedim

günaydın hepinize
benim dün doğurganlık günümdü
eve gittim yemek yedik dus aldım biraz oturdum eşim gec geldi onu bekeleyene kadar yatakta uyumusum:deli:
saat 22:00 falandı neyse bir rüya gördüm
benim bir kızım var rüyamda üç çocugum var
allahım bakıyorum kızım yine büyük diğer ikisi küçük
annem bak üç çocugun var diyor allahım bir tafartan ansıl seviniyorm bir taraftan
sasırıyorm bunlar benim çocuklarımmı diye
bagrıma basıyorum o arada beynim zınk etti uyandım cin gibi:KK53:
hemen telime baktım satte saat 12:09 gece heemn eşimi dürttüm sinirlendim
yahu niye beni uyandırmadın dedim hani biz bugunu degerlendirecektm önemli bu günler sen niye böyle yapıyorsun dedim
geldim uyuyordun uyandırmadım dedi
kıayamadım olurmu öyle sey bu gnler kacarsa neye yarar sen iyimisin kalk cabuk hazırlanalım
kalktım diş fırcalama seansı falan wc
sonra üst bas derken işin basına cok sükür gectik
inan erinmekten bir hal olucak töbe yarabbim alah esirgesin en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlat nasip etsin isteyen herkese
dünü degerlendirdik velhasıl benim atagımla:KK48::olamaz:
sizler ilşki öncesi dusa falan giriyormusunz bunun zamanı varmı arkadaslar ben dün dus aldım ama
ikşki öncesi gebelik düşünürken vajinanın ph dengesinimi bozuyor diye duydum beni aydınlatın kızlar yaa
bide kuruluk oluyor aslında dus almak biraz sakıncalı gebelik düşünürken
bana öyle geliyor
sizce saglıklısı ve mantıklısı nedir

günaydın hepinize
benim dün doğurganlık günümdü
eve gittim yemek yedik dus aldım biraz oturdum eşim gec geldi onu bekeleyene kadar yatakta uyumusum:deli:
saat 22:00 falandı neyse bir rüya gördüm
benim bir kızım var rüyamda üç çocugum var
allahım bakıyorum kızım yine büyük diğer ikisi küçük
annem bak üç çocugun var diyor allahım bir tafartan ansıl seviniyorm bir taraftan
sasırıyorm bunlar benim çocuklarımmı diye
bagrıma basıyorum o arada beynim zınk etti uyandım cin gibi:KK53:
hemen telime baktım satte saat 12:09 gece heemn eşimi dürttüm sinirlendim
yahu niye beni uyandırmadın dedim hani biz bugunu degerlendirecektm önemli bu günler sen niye böyle yapıyorsun dedim
geldim uyuyordun uyandırmadım dedi
kıayamadım olurmu öyle sey bu gnler kacarsa neye yarar sen iyimisin kalk cabuk hazırlanalım
kalktım diş fırcalama seansı falan wc
sonra üst bas derken işin basına cok sükür gectik
inan erinmekten bir hal olucak töbe yarabbim alah esirgesin en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlat nasip etsin isteyen herkese
dünü degerlendirdik velhasıl benim atagımla:KK48::olamaz:
sizler ilşki öncesi dusa falan giriyormusunz bunun zamanı varmı arkadaslar ben dün dus aldım ama
ikşki öncesi gebelik düşünürken vajinanın ph dengesinimi bozuyor diye duydum beni aydınlatın kızlar yaa
bide kuruluk oluyor aslında dus almak biraz sakıncalı gebelik düşünürken
bana öyle geliyor
sizce saglıklısı ve mantıklısı nedir

tamam biz de dikkat ediyoruz yumurtlama gününe ama bunu eşinize bir görev olarak yansıtmanız pek hoş olmamış. adam zevk almaz ki görev gibi işini yapar uyur yani :))

tamam biz de dikkat ediyoruz yumurtlama gününe ama bunu eşinize bir görev olarak yansıtmanız pek hoş olmamış. adam zevk almaz ki görev gibi işini yapar uyur yani :))
valla işin basına gecince hiçte görev gibi gelmiyor bana onun içinde öyle:):deli:
bu durum biraz yorgunluktan oluyor
ve önemli günler kacıyor biz neredeyse agustostan beri böyle böyle aynı durumdan kacırdık canım
o yüzden cocuk istiyorsan evet görev bu düzgün ve zamanında yapmak lazım
biz yogun calısıyoruz bu döemler eşimin işi nedeniyle oda yogun haliyle hep kacır kacır günü koca ay bosa gidiyor
gerekirse saat kurar dk hesaplar yine düzgün yapmaya calısırm yumurtlama günü kimse kusura bakmasın

valla işin basına gecince hiçte görev gibi gelmiyor bana onun içinde öyle:):deli:
bu durum biraz yorgunluktan oluyor
ve önemli günler kacıyor biz neredeyse agustostan beri böyle böyle aynı durumdan kacırdık canım
o yüzden cocuk istiyorsan evet görev bu düzgün ve zamanında yapmak lazım
biz yogun calısıyoruz bu döemler eşimin işi nedeniyle oda yogun haliyle hep kacır kacır günü koca ay bosa gidiyor
gerekirse saat kurar dk hesaplar yine düzgün yapmaya calısırm yumurtlama günü kimse kusura bakmasın

o zaman haklısınız :) insan çok isteyince kaçırmak istemiyor. ben de aynıyım da aslında bakma :D

Back