Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bence dayan sonra negatif cikinca uzuluyo insan.Kızlar bata kalan son 6 :) Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum :)
Bndé öle cnm eşimle aram kötü 3 gündir benle yatmiyor adetim bitti 3 gün oluyo bizde bisy yok bu ayda çöp oldu Rabbim nasip etmediGünaydın kızlar bu sabah ovulasyon testi yaptım çatlamışım:) eşimle aramız kötü nasıl yapsam bilemedim
Bndé öle cnm eşimle aram kötü 3 gündir benle yatmiyor adetim bitti 3 gün oluyo bizde bisy yok bu ayda çöp oldu Rabbim nasip etmedi
Bndé öle cnm eşimle aram kötü 3 gündir benle yatmiyor adetim bitti 3 gün oluyo bizde bisy yok bu ayda çöp oldu Rabbim nasip etmedi
Kızlar eşlerle barışalım :) haksızsak özür dileyelim haklıysak özür dilettirelim herşey bizim elimizde hadi bakalım :)Bndé öle cnm eşimle aram kötü 3 gündir benle yatmiyor adetim bitti 3 gün oluyo bizde bisy yok bu ayda çöp oldu Rabbim nasip etmedi
Katiliyorum :)Kızlar eşlerle barışalım :) haksızsak özür dileyelim haklıysak özür dilettirelim herşey bizim elimizde hadi bakalım :)
İnşallah aramız düzelir güzel tavsiyeleriniz için teşekkür ederimKatiliyorum :)
Cnm benim esim benle konuşmuyor bile Allaha biraktm ne yapayım sabır cekiyormKızlar eşlerle barışalım :) haksızsak özür dileyelim haklıysak özür dilettirelim herşey bizim elimizde hadi bakalım :)
Cnm bndé barışmak isterim ama eşim bnle konusmuyo bile Allaha biraktm sabır...Su yumurta doneminde noluyor bu eslere anlamadim. Sizin yerinize olsam gecici baris saglar sonra devam ederdim :) belkide kalici baris olur bebek vesilesiyle bellimi olur :)
Seni biliyorum canim diger topikten napalim nasip isi sikma canini. rabbim buay sana bebek yazdiysa nasibinde varsa eger herturlu olur. biz calismaydi denemeydi yapiyoruz evet ama nasipte yoksa olmayacak zaten. Eskiden bende cok takardim herseyi ama suan cok iyi anliyorum ki allah istemedigi surece naparsan yap olmuyor. Bu dusunceyle daha rahatim en azindan eskisi gibi kafama illede olsun diye takmiyorum. Sende allaha birak uzme o guzel canini allah buyuk.Cnm bndé barışmak isterim ama eşim bnle konusmuyo bile Allaha biraktm sabır...
Beyaz akinti normal ben son aylarda hatta suyum geliyor sanmistim okadar yogundu. Sen genede doktoruna bi sorKızlar adet sancısından daha az ama onun gibi sancım var bide beyaz bi akıntı normal midir sizce
Neden zararli olsunki olmaz birsey. Bende aliyorum aksamlari dus. İliskiden sonra hemen alma biraz bekle onemli olan okızlar su esler ne alem yaaa gerekmediği zaman ucarlar üstümüze gerekince pıyyyy
neyse siz işiniz nasıl yürüyorsa öyle yapın
kızlar yumurtlam dönemlerinde ilişki öncesi dus alsak zararlımı siz nasıl yapıyorsunz
2 satt önce dus alıyorm ben işten gelince mesela terli oluyorm alıyorum o aksam deneme
yapıyorz zararlımı bu
Duş alma tatlım ben hep sabahına yıkanıyorumkızlar su esler ne alem yaaa gerekmediği zaman ucarlar üstümüze gerekince pıyyyy
neyse siz işiniz nasıl yürüyorsa öyle yapın
kızlar yumurtlam dönemlerinde ilişki öncesi dus alsak zararlımı siz nasıl yapıyorsunz
2 satt önce dus alıyorm ben işten gelince mesela terli oluyorm alıyorum o aksam deneme
yapıyorz zararlımı bu
Bende de kramp var psikolojik olabilir diye takılmıyorum :)Kızlar adet sancısından daha az ama onun gibi sancım var bide beyaz bi akıntı normal midir sizce
Bndé Allah a biraktm cnm benim Allah buyuk nasibimde varsa zaTen olur ben ne yaparsam yapayım hersy kısmetSeni biliyorum canim diger topikten napalim nasip isi sikma canini. rabbim buay sana bebek yazdiysa nasibinde varsa eger herturlu olur. biz calismaydi denemeydi yapiyoruz evet ama nasipte yoksa olmayacak zaten. Eskiden bende cok takardim herseyi ama suan cok iyi anliyorum ki allah istemedigi surece naparsan yap olmuyor. Bu dusunceyle daha rahatim en azindan eskisi gibi kafama illede olsun diye takmiyorum. Sende allaha birak uzme o guzel canini allah buyuk.
Bende bebek var belki sendede vardır baktırsanaBende de kramp var psikolojik olabilir diye takılmıyorum :)
2 gün var degerim düşük biraz ama 19
İnş tatlım umarım yükselir darısı isteyen herkesn basına bu konu bana ugurlu geldi hesapta yokken olducanım çok çok tebrik ederim. degerin bence gayet normal çünkü daha regline 2 gün var. normalde geçince yaptırır herkes. seninki daha 2-3 gün içinde yükselicek. cuma yada cumartesi tekrar test yap eminim artmış olacaktır. iyi düşün iyi olsun.