Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eee goZun aydin iste topigin ilk annesi hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin ay cok sevindim :21: darisi bizlere insallah:dua:
Umarım değerim artar darısı hepinize kızlar içimde birsey var diyip duruyordum esima varmıs cidden

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 175
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun kucağına almayıda nasip etsin Rabbim :KK68::KK71:darisida bize olsun inşallah :dua:
İnş kızlar peki ikinci kan testini ne zaman yaptırıyım sizce ne zaman bi kadın doğumcuya görünüyüm biraz adet tarihim gectikten sonramı gitsem tam belli olsun

İnş kızlar peki ikinci kan testini ne zaman yaptırıyım sizce ne zaman bi kadın doğumcuya görünüyüm biraz adet tarihim gectikten sonramı gitsem tam belli olsun
Kaç gün var canım gününe gününü bekle istersen kese görünmeye bilir ben adetim 7 gün geçince gitmiştim ewde pozitifi görünce kese var çocuk gözükmüyor dedi bi hafta sonra gel alttan ultrasonda bakcam dedi sonra hem çocuğu hem kalp atışını duyduk bekle istersen biraz :)

Kaç gün var canım gününe gününü bekle istersen kese görünmeye bilir ben adetim 7 gün geçince gitmiştim ewde pozitifi görünce kese var çocuk gözükmüyor dedi bi hafta sonra gel alttan ultrasonda bakcam dedi sonra hem çocuğu hem kalp atışını duyduk bekle istersen biraz :)
Bekliyim ya biraz büyüsün adetime 2 gün var

emsaleymen emsaleymen cnm hayırlı olsun inşallah değerlerinin arttığını keseyi kalp atışlarınıda paylaşırsın bizlerle. darısı başımıza :halay:

Back