Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen cnm bnde de bu ay geçmeyen bel.ağrısı umarım ikimizde hamileyizdir pek umudum yok ama...
İnşallah.. Sabırla bekliycez artık, nasıl olacaksa.. 1 hafta nasıl geçer ya.. 3 gündür eve gelince full yatıyorum tüm işi gücü bıraktım.. uyuyamıyorum da.. bacaklarımda geçmeyen bi ağrı.. sabah ayakkabılarım sıkıyor şişkinlikten.. Bir de az önce wcden çıkınca sağ kasıktan sağlam bi kramp gibi bi batma oldu, noluyor ya.. :110:

Eline saglik canim eminim super olmustur :KK66:

Sagolasin kuzum :KK24: iyi kötü hallettim gibi. Birde rossman dan firin temizleyici aldim. Önermişti bi arkadaş yagi uste çıkarıyor diyordu. Aldim denedim cidden öyle oluyormus şimdi her yerde onu denemeye basladim :KK68:ay cok hoşuma gidiyor kiri üstte görmek

Sagolasin kuzum :KK24: iyi kötü hallettim gibi. Birde rossman dan firin temizleyici aldim. Önermişti bi arkadaş yagi uste çıkarıyor diyordu. Aldim denedim cidden öyle oluyormus şimdi her yerde onu denemeye basladim :KK68:ay cok hoşuma gidiyor kiri üstte görmek
Allahım temizlikle arası olmayan bir ben miyim burda :KK12: başlık çok hamarat maşallah misafir ağırlamaklar efendim temizlikler falan. Ellerinize sağlık

Son düzenleme:
Allahım temizlikle arası olmayan bir ben miyim burda :KK12: başlık çok hamarat maşallah misafir ağırlamaklar edendim temizlikler falan. Ellerinize sağlık

Kız estağfurullah bende hic sevmem. Ama şu spreyi sıkılmasi cok zevkli. Bana temizlik aşkı gece gelir heryeri toplarım ama süpürge kalır kalır kalır. Gündüz de durup durup saat 4 te adamin isten gelmesine 1 buçuk saat kala aklima gelir. Koştura koştura süpürürüm artik. Giz duzenli temizlik olayim yoktur

Kız estağfurullah bende hic sevmem. Ama şu spreyi sıkılmasi cok zevkli. Bana temizlik aşkı gece gelir heryeri toplarım ama süpürge kalır kalır kalır. Gündüz de durup durup saat 4 te adamin isten gelmesine 1 buçuk saat kala aklima gelir. Koştura koştura süpürürüm artik. Giz duzenli temizlik olayim yoktur
Benden daha iyi durumdasın canım :))) ben o kadarını bile yapmıyorum çoğu zaman hahaha

Hanımlar selamlar . Reglime 2 gün var . Üstteki denenmemiş testim . Alttaki de çay çorba içip dayanamayıp yaptığım testim . Fikirlerinizi almak isterim . Sizce ???? o_O

Eklentiler

• 8DDFD726-F81C-4129-933C-E7906F01E390.jpeg
    8DDFD726-F81C-4129-933C-E7906F01E390.jpeg
    50,5 KB · Görüntüleme: 40
bendede hiçççççç bir belirti yok en ufak
enteresan aynı normal halim
bilemedim simdi beni biraz işkillendirdino_O:deli:
Sakın işkilkenme. Ben gönlünü ferah tut diye söyledim. Benim gebeliğimde hiçbir belirti yoktu. Normal hayatım gibiydi. Farkına bile varmamıştım. Nasıl olsa negatif çıkacak ama yinede bi test yapıyım dedim baktım pozitif. Geçen ay bulantıdan ölecektim gebe sandım kendimi ama değilmişim. Yani demem o ki herkeste bulantı vs olacak diye bişey yok.

bendede hiçççççç bir belirti yok en ufak
enteresan aynı normal halim
bilemedim simdi beni biraz işkillendirdino_O:deli:
Sakın işkilkenme. Ben gönlünü ferah tut diye söyledim. Benim gebeliğimde hiçbir belirti yoktu. Normal hayatım gibiydi. Farkına bile varmamıştım. Nasıl olsa negatif çıkacak ama yinede bi test yapıyım dedim baktım pozitif. Geçen ay bulantıdan ölecektim gebe sandım kendimi ama değilmişim. Yani demem o ki herkeste bulantı vs olacak diye bişey yok.

İyi sabahlar kızlar ❤️ bat bugün (:

Son düzenleme:
Evet ama catlatma ignesinin 10.gunu anlamadigim bu kadar dusuk bi deger nasil idard cikio
Canim oncelikle sakin ol demesi kolay biliyorum ama yapacak birseyimiz olsa keske. Hcg normal dusukte bile aninda yerin dibine iniyorya belki buda ignenin etkisi gecince aniden indi olamazmi? İdrar testkine devam etseydin keske dicem ama herseyde var bir hayir
Bekle bakalim adetine kadar Allah buyuk belkide yeniden yukselise gecer

Canim oncelikle sakin ol demesi kolay biliyorum ama yapacak birseyimiz olsa keske. Hcg normal dusukte bile aninda yerin dibine iniyorya belki buda ignenin etkisi gecince aniden indi olamazmi? İdrar testkine devam etseydin keske dicem ama herseyde var bir hayir
Bekle bakalim adetine kadar Allah buyuk belkide yeniden yukselise gecer
Sakinlestim cnm cok sukur ..aksam baya kotu oldm 2.5 cok gicik bi rakam hep 0.2 cikardi benim ona sinir oldm ikilemde kalmak istemiyorm

Sakinlestim cnm cok sukur ..aksam baya kotu oldm 2.5 cok gicik bi rakam hep 0.2 cikardi benim ona sinir oldm ikilemde kalmak istemiyorm
E teste 5-50 ml arasi yansiyormus (klavuzlarda yaziyor) sende enson sabah test yaptin aksama dusmus aninda tehlil verdin demekki igne bukadar etki ediyor. Bata daha var bekle hayirlisi olsun insallah

Back