- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 36
Hadi hayirli sonuçlar olsn canimKizlar ben kan verdim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayirli sonuçlar olsn canimKizlar ben kan verdim![]()
Ins hayal kirikligi yasamam ya ...1.bucuk saat sonra alicam :/Hadi hayirli sonuçlar olsn canim
Aha tek kalmadımBat 29 kasim ekler misiniz![]()
Ne araaaaaKizlar ben kan verdim![]()
Sonuc ne zmaan ?Kizlar ben kan verdim![]()
Hadi hayırlısı tatlım inşallah güzel haberlerini alırız 21.30 gibi mi çıkacak?Kizlar ben kan verdim![]()
Sinir hali tatli krizi geleneksel adet oncesi sendrom varmi kuzum?Teste 3 gün kaldı amahiç hissim yok kızlar, hani anneler hisseder ya o histen yok işte hissiz miyim acaba ben :) Ay yine hormonların esiri oldum
Hadi hayirli haberlerle gelKizlar ben kan verdim![]()
İnş cnm benim dualarim seninleIns hayal kirikligi yasamam ya ...1.bucuk saat sonra alicam :/
Gulsah sende varmi herhangi birsey?İnş cnm benim dualarim seninle
Aynen tatlım gerginliğim çok değilde tatlı fazlasıyla var:)Sinir hali tatli krizi geleneksel adet oncesi sendrom varmi kuzum?
Evet cnm 9 bucukda cikqcakHadi hayırlısı tatlım inşallah güzel haberlerini alırız 21.30 gibi mi çıkacak?
Cnm valla belim kopuyor sanki o kadr ağrım var bide sabah sol göğsümde ağrı var ne oldu anlaamadım ama sanki adet olcamGulsah sende varmi herhangi birsey?
Insallah cnm.Hadi hayirli haberlerle gel
Ben cok.sinirli olurum valaSinir hali tatli krizi geleneksel adet oncesi sendrom varmi kuzum?
Anladim bende bisi yok simdilik su cuma bi gelse :)Aynen tatlım gerginliğim çok değilde tatlı fazlasıyla var:)
Bel agrisi bendede iki aydir var gecen ay adet oldum. Buayda ara ara girip cikiyor bakalim bu ay neolacakCnm valla belim kopuyor sanki o kadr ağrım var bide sabah sol göğsümde ağrı var ne oldu anlaamadım ama sanki adet olcam
Aynen bende esim anlar hemen belli oldu adet olacaksin der cocuklara ananiza bulasmayin derBen cok.sinirli olurum vala![]()
Cnm ne güzel senin az kalmış bugünü saymazsak 3 gün inşallah olmazsin tatlım.bnde bu ay merak ediyorum bakalım ne olcak inşallah hamile oluruz sen ben veAnladim bende bisi yok simdilik su cuma bi gelse :)
Bel agrisi bendede iki aydir var gecen ay adet oldum. Buayda ara ara girip cikiyor bakalim bu ay neolacak