Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar doktorumu aradim kan negatif cikti progestani birakayimmi diye sakin birakma daha gebelik belli olmaz zaten dedi kafam karisti ya

Canım 2,5 düşündürücü bi rakam yükselebilir. İmkanın varsa yarın bidaha kan ver belli olur o zaman azda olsa yükselmiş olması lazım çünkü umutsuzluğa kapılma bu ay bebişin seninle ;D

Kızlar hepinize günaydın:) Bu sabah uyandığımda adet olacakmışım gibi göğüslerim şişmiş iştahım arttı reglime 6 gün var ama cuma yapacağım testte çıkar zaten olup olmadığı benim umutlar aralığa kalacak gibide hayırlısı artık @GaSeLLe G gulsahali88 sizde varmı yeni belirti kızlar :) Birde şöyle bir durum var tabi 2 hamileliğimdede adet olacakmışım gibi belirtilerim oldu ayırmak imkansız gibi oyy oyy karmakarışık işler bunlar:)
Cnm benim de gün yaklastikca umudum kalmıyor sadece belimde ağrı var bide dünden beri sol göğsümde ağrı var o kadr

Kızlar hepinize günaydın:) Bu sabah uyandığımda adet olacakmışım gibi göğüslerim şişmiş iştahım arttı reglime 6 gün var ama cuma yapacağım testte çıkar zaten olup olmadığı benim umutlar aralığa kalacak gibide hayırlısı artık @GaSeLLe G gulsahali88 sizde varmı yeni belirti kızlar :) Birde şöyle bir durum var tabi 2 hamileliğimdede adet olacakmışım gibi belirtilerim oldu ayırmak imkansız gibi oyy oyy karmakarışık işler bunlar:)
Cnm benim de gün yaklastikca umudum kalmıyor sadece belimde ağrı var bide dünden beri sol göğsümde ağrı var o kadr

Canım erkeklerin çoğu aynı bak bende sabahın köründe kalktım kahvaltısını hazırladım güzel güzel uyandırdım herşey güzel buraya kadar bi sıkıntı yok. Ayağında yara çıkmış krem kullanıyor dün akşam ben sürdüm kremi kabın içine ellerim kremli diye iteledim. Sabahta kremi çıkartamadı kutudan diye hem kremin kutusunu yırttı hemde benle kavga etti. Buyur işte Sudan sebep :)
Erkeklerin hepsi aynı cnm bosver üzme canini tatlim

Kızlar bu sabah tekrar test yaptım ama negatif. 2 saat bekledi geme de negatif. Benim üstüme bi çizik cizin. Bende bi dahaki aya randevumu alayim

Canım 2,5 düşündürücü bi rakam yükselebilir. İmkanın varsa yarın bidaha kan ver belli olur o zaman azda olsa yükselmiş olması lazım çünkü umutsuzluğa kapılma bu ay bebişin seninle ;D
Cnm insallah kan icin beklicem salak hemsire kolumu delik desik etti bulamadi damari en son elimin ustunden aldi oda damarim balon gibi sisti cok acio elim ... baya korktum artk kan felan vermicem

Cnm insallah kan icin beklicem salak hemsire kolumu delik desik etti bulamadi damari en son elimin ustunden aldi oda damarim balon gibi sisti cok acio elim ... baya korktum artk kan felan vermic
Hepsi aynı değil işte hemşirelerin düşük zamanı hastanede yattığım zaman hemşirenin bi tanesi geldi damar yolundan antibiyotik vericekti sanki gavura iğne yapıyor gibi bi sıktı şırıngayı kolum uyuştu kaç saat. Bidaha gelişinde bağırdım yavaş ol biraz canımı çok acıtıyorsun diye. Diğer hemşireler öyle değildi ama.

Canım damar yolundan yapılan antibiyotikler yakar zaten çok fazla dilue edilmez ise .
Hepsi aynı değil işte hemşirelerin düşük zamanı hastanede yattığım zaman hemşirenin bi tanesi geldi damar yolundan antibiyotik vericekti sanki gavura iğne yapıyor gibi bi sıktı şırıngayı kolum uyuştu kaç saat. Bidaha gelişinde bağırdım yavaş ol biraz canımı çok acıtıyorsun diye. Diğer hemşireler öyle değildi ama.

Aynen cnm iyisid3 var kotusude var ...kizlar ben idrar testi yaptim yine bi silik cizgi cikti dun iki olan deger bugun sifirlamistir neden idrarda hep cizgi goruyorum ben ya kafayi yicem

Etrafınıza bakın kızlar hayat her saniye başka şart ve koşullarda şekillenerek devam ediyor. Bu ayın başında yola çıktığımız macera negatif bir sonuçla nihayetlenebilir ama hayatta hiçbirşey tesadüf değişdir. Allaha bırakıyorsak herşeyin sonunda kaderimizi bir bildiği cardır. Bu ay çocuğumuz olmamışsa biz hayırlısını istediğimiz içindir içindd bir hayır vardır. Belki olsa çok asi bir evlat olacak belki vücut bütünlüğü olmayacak belki bizi kesecek okuyoruz bunları Allah korusun. Hayırlısını istememize rağmen bu türlü birşey yaşıyorsakda sınavımızdır sabredip devam ederi. Bu bekleme süreci bazen nirvanaya ulaştırıyor beni:))

Aynen cnm iyisid3 var kotusude var ...kizlar ben idrar testi yaptim yine bi silik cizgi cikti dun iki olan deger bugun sifirlamistir neden idrarda hep cizgi goruyorum ben ya kafayi yicem

Yükselmediğini nerden biliyorsun ki :) ayrıca düşmüş olsa bile hemen sıfır olmaz canım. Benim 20 güne 0.7den 0.3e düşmüş

Yükselmediğini nerden biliyorsun ki :) ayrıca düşmüş olsa bile hemen sıfır olmaz canım. Benim 20 güne 0.7den 0.3e düşmüş
Vala cnm tum umudum kirildi resmen cnm ama 2 lik bir deger idrara nasil gecio anlamiyorum ya sıkıldm cok bunlari dusunmekten

Vala cnm tum umudum kirildi resmen cnm ama 2 lik bir deger idrara nasil gecio anlamiyorum ya sıkıldm cok bunlari dusunmekten
Evet canım o garip işte. Acaba markayla alakası olabilir mi forumlarda bazı markalarda yanlış çıkıyor falan yazıyordu farklı marka idrar testi yapsan bi

Back