- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
İnsallah kuzum tek istegim buayinda bisa cikmamasiCnm ne güzel senin az kalmış bugünü saymazsak 3 gün inşallah olmazsin tatlım.bnde bu ay merak ediyorum bakalım ne olcak inşallah hamile oluruz sen ben ve @Elmira2017
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah kuzum tek istegim buayinda bisa cikmamasiCnm ne güzel senin az kalmış bugünü saymazsak 3 gün inşallah olmazsin tatlım.bnde bu ay merak ediyorum bakalım ne olcak inşallah hamile oluruz sen ben ve @Elmira2017
Canim bendede ayni belirtiler vardı test yaptim pozitif çıktı ins sendede cikarCnm valla belim kopuyor sanki o kadr ağrım var bide sabah sol göğsümde ağrı var ne oldu anlaamadım ama sanki adet olcam
Ay cnm ne olur dua et banada daha 1 hafta var bata hic umudum yok ki inş gelsin de bana bi süpriz yapsın yavrumCanim bendede ayni belirtiler vardı test yaptim pozitif çıktı ins sendede cikar
Senin bat ne zman di cnmCanim bendede ayni belirtiler vardı test yaptim pozitif çıktı ins sendede cikar
Senin bat ne zman di cnmCanim bendede ayni belirtiler vardı test yaptim pozitif çıktı ins sendede cikar
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bende kan sonucumu yarın ogrenicemAy cnm ne olur dua et banada daha 1 hafta var bata hic umudum yok ki inş gelsin de bana bi süpriz yapsın yavrum
Amin cnm Rabbim sana da hayirli sonuçlar almayi nasip etsin tatlimRabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bende kan sonucumu yarın ogrenicem
Çok sagol cnm insAmin cnm Rabbim sana da hayirli sonuçlar almayi nasip etsin tatlim
Kizlar ben yere cakildim resmen kan testim 2.3 cikti bu nasil.olur ya yokmu yani simdi bu aydami olmadi ya:/
Evet ama catlatma ignesinin 10.gunu anlamadigim bu kadar dusuk bi deger nasil idard cikioİdrarda çıkmış miydi senin ?
Cnm belkide gec döllenme vardırKizlar ben yere cakildim resmen kan testim 2.3 cikti bu nasil.olur ya yokmu yani simdi bu aydami olmadi ya:/
Cnm.catladigi gun belli ya :/Cnm belkide gec döllenme vardır
Olabilir cnm ama blki bebek geç yerleşmiş olabilirde Allah buyuk cnm dualarimdasin sende dua etCnm.catladigi gun belli ya :/
Ufff ya hic beklemiyordm.ben erkenmi desem kan sonucta olsa cikardi ama hic daha 0.1 den fazla deger gormemistim.esime ne diyecegimi sasirdim.ne zormus gercektwn yaOlabilir cnm ama blki bebek geç yerleşmiş olabilirde Allah buyuk cnm dualarimdasin sende dua et
Benimde tam 1 hafta var.. Tek umudum göğüs hassasiyeti ve şişkinlik.. bu zamana kadar bu kadar erken regl belirtisi yaşamadım ben..Ay cnm ne olur dua et banada daha 1 hafta var bata hic umudum yok ki inş gelsin de bana bi süpriz yapsın yavrum
Eline saglik canim eminim super olmusturDolapta bi sürü karton oluşmuş onun icinde birsey onun icinde birsey bende hepsini döktüm halıya toparladım filan . Yük dolabını cok guzel yaptım. Mutfağı bi sağlam cifledim. Valla ne bileyim icimden bi ses yok dedi
Aynen cnm bnde de bu ay geçmeyen bel.ağrısı umarım ikimizde hamileyizdir pek umudum yok ama...Benimde tam 1 hafta var.. Tek umudum göğüs hassasiyeti ve şişkinlik.. bu zamana kadar bu kadar erken regl belirtisi yaşamadım ben..
Cnm ıns degerin yükselir sıkma kendini Allaha Sığın tatlımUfff ya hic beklemiyordm.ben erkenmi desem kan sonucta olsa cikardi ama hic daha 0.1 den fazla deger gormemistim.esime ne diyecegimi sasirdim.ne zormus gercektwn ya![]()