Baya baya gebesin iki test ayni anda yalnis cikmaz. Agir fln kaldirdinmi
Canm bebetime e güvenme o testler çok sorunlu çıkıyor baya o testten yananlar var bence başka bir test ile yap canm
Ne zaman başladın canım, ben de regl olursam başlıycamKizlar ben soğan suyunun mucizesine inanıyorum artık içtiğim günden beri bir iptihsp söküldü anlatamam gerçekten çok işe yatiyormus cumaya kadar devam edicem icicem baya baya bulanık bulanık akıntı geliyor inşallah bu ay hamis olurum
Canm ben adetin ilk günü başladım dün bitti kanamam ama bulanık şekilde akintim geliyor yinede cuma günü kontrolüm var içmeye devam edicem gerçekten yok böyle bir etkiNe zaman başladın canım, ben de regl olursam başlıycam
Canm günün gectimi kanamam bu sabah mi başladı bat tarihin ne zamandi bebetime den başka test yapmadinmiKızım var onla gitmem zor
Oyle canim heyecandan oyle oluyor :)Stres yapiosn cnm ondandir inş hamileyiz öle düşün ümitsiz olmak yok...
Evet cok guzel bide gercegi olsa keske :)Senin profil fotonu yesinler canisi nekadar tatlı olmus @GaSeLLe
Canim silik fln olurdu yada biri olurdi iki test ayni koyulukta sanmiyorum yaCanm bebetime e güvenme o testler çok sorunlu çıkıyor baya o testten yananlar var bence başka bir test ile yap canm
İnsallah kotu bisi olmaz kanama devam ediyormuBugün pazar eşim şehir dışında elim kolum bağlı kaldım adetime 4 5 gün var
İnşallah olur kuzum ya canm ikiside bebetime olduğu için böyle çıkması normal başka testle denerse kesin sonuç alirOyle canim heyecandan oyle oluyor :)
Evet cok guzel bide gercegi olsa keske :)
Canim silik fln olurdu yada biri olurdi iki test ayni koyulukta sanmiyorum ya
İnsallah kotu bisi olmaz kanama devam ediyormu
Kanamaniz cogaldimi adet sancısı gibi sanciniz varmı aslında daha gununuzde geçmemiş bukadar koyu çıkması imkansız tabi inşallah hamilesinizdir hastane yakinmi pekiYa bugün pazar yakında nöbetçi eczanede yok yarını beklemeden başka şansım kalmadı
Baska marka test olsaydı yanilmazdi ama gogle dan bebetime test kullananlar diye bi arastiriin derim allah allah ada geliyomus bugünmü başladı pekiPeçeteyle silince görüyorum çamaşırıma çıkmıyor iki teste yanılabilirmi acaba
Çok zor olmuş kızlar sizin bulantılar inşallah yeni hamileliklerinizde olmaz benim ikisindede olmadı bulantıEvet biliyorum o gunleri. 4ay bende cektim ikizlerde. En son bayilip hastanede sabaha kadar serumlarla ugrasmistik
Tatlım adet öncesi gergin olurum ben yani 1 hafta önceden heyheyler gelir gider işte soldan soldan geldiler bugün:)) canımda tarlı istiyor sürekli belirgin regl belirtilerim bunlar benim hamilelik belirtileriyle regl belirtileri çok bemziyor zaten ama bilemedimki canım cuma belli olur zaten adete 3 gün kava varsa silik de olsa çıkıyor yoksa çıkmıyor çünkü yumurtlama günümüz belli geç döllenmede olamazVarmi kuzum belirti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?