Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedemek kuzum ya rica ederim. Burda birbirimize destek cikmak icin variz.inanki batlar yaklasinca hem guzel haber icin giresim hemde adet oldum diyen cikar diye girmeyesim geliyor. Hepimizin istegi duasi ayni burda oyuzden adet olanla uzuluyorum valla insan teselli edecek birseyde bulamiyorSen ne kadar iyi yüreklisin, hep destek oldun çok teşekkür ederim![]()
He anladim canim. Ozaman onemli git usenme. Guzel haberlerle don. Simdi hcg fln yapcaklarmi sana ?@GaSeLLe canim mecburi bu kontrol tiroid icin. Kan istemi de olmuyor. Gelecek atın verilecek kan listesini yazıp yolluyorlar . Bu ay sadece tiroid mesela
14-15 gun canimKızlar aslında bu kimyasaldan sonra batı çok kestiremiyorum :/ ilişkiden kaç gün sonra idrarda çıkar bilen var mı
Zamanla ogrenirsin :))Alıntı yapmayı da beceremedim.. @GaSeLLe![]()
Amiiiinn canım Rabbim büyükinsallah buay hamis haberi cok olur kuzum![]()
Amin kuzum amin artik biran once bat gelsinde nevar neyok ogrenelimAmiiiinn canım Rabbim büyükkimsenin boynu bükük kalmasın inşaallah
Anladim evet erkenden zaten anlamsiz olur yapilmasi. Sen bizden sonrasin daha bizde belli degilken sendeki napsin :)@GaSeLLe bi isterim ama sanmam. Vereceğin kan 1 önceki kontrol de belli oluyor. Elimdeki kâğıtta sadece tiroid yazıyor hoş yapsa bile 9 gun kala çıkmaz bence hicbirsey . Insallah hepimiz hayirli haberler alirız. Ben umutsuzum ama gelecek aya randevu almaya calisacagim yer bulursam tam adetli iken cok iyi olacak bulamazsam da yumurtlamam tam haftasonuna denk geliyor o yüzden mutluyum
Doktorunla tekrar konuş istersen cnm dinlen bol bol uyuKizlar ben bugun cok kotuyum mide bulantisi bas donmesi sizce bu progestani birakmaliyim doktor yan etki yaptiysa kullanma dedi ama ben birakmak istemiyorum kendime de gelemiyorm bugun fena :/
Ayy cnm ne dinlenmesi sabahtan kisliklar yazliklar yorganlar cok yoruldm dinlenmek yok :)Doktorunla tekrar konuş istersen cnm dinlen bol bol uyu
Kizlar ben bugun cok kotuyum mide bulantisi bas donmesi sizce bu progestani birakmaliyim doktor yan etki yaptiysa kullanma dedi ama ben birakmak istemiyorum kendime de gelemiyorm bugun fena :/
Hamilesin cnm hayırlı olsn 2 ye katlamis işte ne güzel yarın tekrar kan ver bnce için rahat edersinArkadaşlar Merhaba,
Perşembe günü kasık ve karnım ağrıdığı için hastaneye gittik, doktor ultrasonda birşey göremedi.
Kan testi yaptı 466.5 çıktı, 2 gün sonra tekrar gelip test yapın dedi.
Dün cumartesi tekrar gittik yaklaşık 40 saat sonra yani... bu kez sonuç 962.3 çıktı.
Yorumlarınız nelerdir![]()
Canim agizdan aliyorum ben vajinal demedi banaCanım ağıdan mı alıyosun yoksa vajinalmı? Protestan ağızdan alındığı zaman yan etkisi çok oluyor. Vajinal alınca yan etkisi az oluyor. Bana ilk gebeliğimde vermişti doktor uzun zamanda kullandım bi hamile olduğumu öğrendiğim zaman bide düşük olucağı zaman hepte vajinadan kullandım yan etki yapmadı
Canim agizdan aliyorum ben vajinal demedi banaCanım ağıdan mı alıyosun yoksa vajinalmı? Protestan ağızdan alındığı zaman yan etkisi çok oluyor. Vajinal alınca yan etkisi az oluyor. Bana ilk gebeliğimde vermişti doktor uzun zamanda kullandım bi hamile olduğumu öğrendiğim zaman bide düşük olucağı zaman hepte vajinadan kullandım yan etki yapmadı
Canim agizdan aliyorum ben vajinal demedi bana
Gayet iyi degerlerin. Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsinArkadaşlar Merhaba,
Perşembe günü kasık ve karnım ağrıdığı için hastaneye gittik, doktor ultrasonda birşey göremedi.
Kan testi yaptı 466.5 çıktı, 2 gün sonra tekrar gelip test yapın dedi.
Dün cumartesi tekrar gittik yaklaşık 40 saat sonra yani... bu kez sonuç 962.3 çıktı.
Yorumlarınız nelerdir![]()
Cnm bilmiyorum ki ben pek olumlu bakmiyorum idararda cikmasi icin erken deilmi sadece ilacin etkisi geciomu diye yapiyorum ama hala ayni ..progestani bi ole deneyim bakayim yoksa cakirkeyf gezmeye devam edecem :)RanaZ33 testin koyulasiyir sanki. Sence nasil? İkinci attigin soluktu bu canli cikmis. Progestanida arkadasin dedigi gibi vaginaya at geceleri. Daha iyi olur