- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 36
Stres yapiosn cnm ondandir inş hamileyiz öle düşün ümitsiz olmak yok...Bat yaklastikca karnima agrilar giriyo :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres yapiosn cnm ondandir inş hamileyiz öle düşün ümitsiz olmak yok...Bat yaklastikca karnima agrilar giriyo :)
Evet 7 kasım canım, ovulasyon gününden beri belim ağrıyor demiş, ben de benim de aynı şekilde ağrıyor dedim canım :)Kuzum sen 7kasimda degilmisin
Allah rahatlık versin canımHepinize hayırlı geceler cnm belim ağrıyo ben uzanıp dinleneyim uyuycam
Bende canimmmm inşallah hayırlı sonuçlarla gelMemnun oldum kuzum. Evet ya az kaldi :)
Günaydin cnmGünaydın kızlar![]()
Gunaydin kizlar :)Günaydın kızlar![]()
Vala kizlar ben bu sabah cok kotu mide bulantisiyla kalktim ..Durumlar keyifler nasıl :)))
Cumaya kadar test yasak kuzum. Onun disinda pek bisi yok boyle daha iyi kafam rahat. Belirti ararsak adetle bebek belirtisi hep ayni onuda takmiyorum gerci belirtide yok
Yok cnm ya bebek bu kadar erken belirti vermez havalar baya degisti sanirim.midemi usuttum
Hm anladim canim. Bebegin yapacagi zamanlarda yakindir insallahYok cnm ya bebek bu kadar erken belirti vermez havalar baya degisti sanirim.midemi usuttum
En buyik korkum ikinci kizimda 4 ay bogazimdan hicbisey gecmedi ne yesem cikarirdim bayiliyordum sureklii ins bu sefer ole olmazHm anladim canim. Bebegin yapacagi zamanlarda yakindir insallah