Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cumaya kadar test yasak kuzum. Onun disinda pek bisi yok boyle daha iyi kafam rahat. Belirti ararsak adetle bebek belirtisi hep ayni onuda takmiyorum gerci belirtide yok :KK49: sende durumlar nasil test yarinmi bugunmu?
Yarın sabah canım, akıntım da var ama reglden önceki akıntıyla aynı zaten o yüzden pek yapasım yok açıkçası:KK12:

Ayy annelik cok kutsal cnm.o sıkintılari cekecegimizi bile bile yinede istiyoruz :)

Canım gebelikte mide bulantısı için zencefil çayı diyor doktorlar denersiniz bi bebiş olduğu zaman belki işe yararda rahat yemek yersiniz :) ben bu konuda şanslı olmalıyım ilk gebeliğimde hiç mide bulantım olmadı :)

Çıldaracam bi yardım sabah iki kere bebetime markalı gebelik testi yaptım sonuç net pozitif çıktı ana şu an az az kanamam var

Canım gebelikte mide bulantısı için zencefil çayı diyor doktorlar denersiniz bi bebiş olduğu zaman belki işe yararda rahat yemek yersiniz :) ben bu konuda şanslı olmalıyım ilk gebeliğimde hiç mide bulantım olmadı :)
Ayy cnm ins kalirizda deneriz cay felan ;) evet cok sansliymissin gercekten zor bir surec kotu gecmesi :/

20171105_120848.jpg

Back