Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben soğan suyunun mucizesine inanıyorum artık içtiğim günden beri bir iptihsp söküldü anlatamam gerçekten çok işe yatiyormus cumaya kadar devam edicem icicem baya baya bulanık bulanık akıntı geliyor inşallah bu ay hamis olurum

Kizlar ben soğan suyunun mucizesine inanıyorum artık içtiğim günden beri bir iptihsp söküldü anlatamam gerçekten çok işe yatiyormus cumaya kadar devam edicem icicem baya baya bulanık bulanık akıntı geliyor inşallah bu ay hamis olurum
Ne zaman başladın canım, ben de regl olursam başlıycam

Ne zaman başladın canım, ben de regl olursam başlıycam
Canm ben adetin ilk günü başladım dün bitti kanamam ama bulanık şekilde akintim geliyor yinede cuma günü kontrolüm var içmeye devam edicem gerçekten yok böyle bir etki

Hem soğan hemde kabuklai beraber kaynatiyorum

Son düzenleme:
Ya ben bu ay halı sandık koltuk ne varsa kaldırdım evde çok korkutorum bide bi sitede idrara kan karışırsada sonuç pozitif çıkabilir diye okudum ölemi oldu acaba

Stres yapiosn cnm ondandir inş hamileyiz öle düşün ümitsiz olmak yok...
Oyle canim heyecandan oyle oluyor :)
Senin profil fotonu yesinler canisi nekadar tatlı olmus @GaSeLLe
Evet cok guzel bide gercegi olsa keske :)
Canm bebetime e güvenme o testler çok sorunlu çıkıyor baya o testten yananlar var bence başka bir test ile yap canm
Canim silik fln olurdu yada biri olurdi iki test ayni koyulukta sanmiyorum ya
Bugün pazar eşim şehir dışında elim kolum bağlı kaldım adetime 4 5 gün var
İnsallah kotu bisi olmaz kanama devam ediyormu

Oyle canim heyecandan oyle oluyor :)

Evet cok guzel bide gercegi olsa keske :)

Canim silik fln olurdu yada biri olurdi iki test ayni koyulukta sanmiyorum ya

İnsallah kotu bisi olmaz kanama devam ediyormu
İnşallah olur kuzum ya canm ikiside bebetime olduğu için böyle çıkması normal başka testle denerse kesin sonuç alir

Ya bugün pazar yakında nöbetçi eczanede yok yarını beklemeden başka şansım kalmadı
Kanamaniz cogaldimi adet sancısı gibi sanciniz varmı aslında daha gununuzde geçmemiş bukadar koyu çıkması imkansız tabi inşallah hamilesinizdir hastane yakinmi peki

Peçeteyle silince görüyorum çamaşırıma çıkmıyor iki teste yanılabilirmi acaba
Baska marka test olsaydı yanilmazdi ama gogle dan bebetime test kullananlar diye bi arastiriin derim allah allah ada geliyomus bugünmü başladı peki

Evet biliyorum o gunleri. 4ay bende cektim ikizlerde. En son bayilip hastanede sabaha kadar serumlarla ugrasmistik
Çok zor olmuş kızlar sizin bulantılar inşallah yeni hamileliklerinizde olmaz benim ikisindede olmadı bulantı
Varmi kuzum belirti?
Tatlım adet öncesi gergin olurum ben yani 1 hafta önceden heyheyler gelir gider işte soldan soldan geldiler bugün:)) canımda tarlı istiyor sürekli belirgin regl belirtilerim bunlar benim hamilelik belirtileriyle regl belirtileri çok bemziyor zaten ama bilemedimki canım cuma belli olur zaten adete 3 gün kava varsa silik de olsa çıkıyor yoksa çıkmıyor çünkü yumurtlama günümüz belli geç döllenmede olamaz

Back