İnşallah olur hepimizin yüzü güler ya. İlaç kullanmadan mı yumurta takibi yaptıracaksın:)İnsalah kuzum inşallah sevinirsin benimde bugün 6. Günüm azaldi koyu kahve geliyor çamur gibi bide ben bu ay soğan kürü yaptim halen devam ediyorum belki iltihap falan vardır sokulsn diye canm reglin 1m gününden başladım 6 gündür içiyorum bakalım inşallah bu ay bebişim gelir annesine bide bende bu ay yumurtlama takibi yaptiricam 10 kasımda 13. Günüm oluyo gidicem işte bakalım ya
Aaa senin ne zaman kuzum bat? Benm 24-24 kasım olcak inşallah yakınmı günlerimiZ
Evet doktorum ilaç kullanma bu ay gel dogal olarak.bakalım bir ona göre birseyler uygulariz dediİnşallah olur hepimizin yüzü güler ya. İlaç kullanmadan mı yumurta takibi yaptıracaksın:)
Biz de sizin gibi ilk aydan hamile kalırım sanıyorduk, sonradan olmadı. 8 ay uğraştık, tedavi falan gördük. İnsan gerçekten hemen olacak zannediyor ama hiç de öyle olmadığını anlıyor.
8 ay olmadı, 8 ayın sonunda şuan çok şükür hamileyim ama daha kalp atışını duymadık. Eşimde sıkıntı vardı benim, 5 ay olmayınca doktora gittik. Daha erken dedi ama biz yine de baktırmak istiyoruz diyince testleri istedi. Bence eşiniz de baktırmalı. Artık çocuk olmama sebebinin %50si erkek faktörü.siz ne kadardır istiyorsunuz canım? nedir son durumun? benim bu ay 6. ayım olacak. eger yıl sonuna kadar güzel haberi alamazsam bizde doktora gidicez tedavi falan için. benim hormon testlerim falan yapıldı ama eşime daha hiç bakmadılar. doktor deneyin yıl sonuna kadar dedi.
8 ay olmadı, 8 ayın sonunda şuan çok şükür hamileyim ama daha kalp atışını duymadık. Eşimde sıkıntı vardı benim, 5 ay olmayınca doktora gittik. Daha erken dedi ama biz yine de baktırmak istiyoruz diyince testleri istedi. Bence eşiniz de baktırmalı. Artık çocuk olmama sebebinin %50si erkek faktörü.
O zaman sali gunu test yapayim ben biCanım ben çatlatma iğnesinden 11 gün sonra yaptım negatifti. Doktor çıkmayabilir demişti ama adet oldum:)) Yani 11. gün doğru sonuç vermişti.
Cnm benim tek yumurtam vardi ikiz olmasi zor.bi tane olsunda ikiyi allah olmayana versin
Teşekkür ederim Allah razı olsun :)canım öncelikle hamile olmana çook sevindim. inşallah sağlıklı bir gebelik ve saglıklı bir doğum yaşarsın. sonrasında mutlu bir çocuk tek dileğim :)
evet benimde aklımda o var. benim testlerim falan normal çıktı. işte bizde 2 ay daha deneyelim dedik. birşey sorucam. eşin için yine kadın doğumamı gidiyorsunuz yani testleri o mu istiyor yoksa ürolojiye mi randevu alınmalı? bide özel hastaneler bu konuda çok masraflı mı? ben geçen günüm geçti diye bi gebelik testine 50tl ödedimdesmear için 12o vermiştim. hormon testlerimi bu yüzden sgk'da yaptırdım. yolun başında daha gözüm korktu valla :)
Gecer gecer inan boyleside zor anam :)Hahaha aynen papuclar dama ozaman kuzum bata gün saymak daha heyecanlı bbana göre sanki daha ben yumurtlayacam da tutacakta yerlesecekte hcg salgilayacakta günüm geçicek bekle ki bekleee
Evet dusenin bir bacagi icerde kalir derler yasli teyzeler :) bende cok kisiden duydum. Yakin tanidikta 3aylik dusukten sonra kaldi simdi daha yeni dogurdu. Bel agrisimi dedin sen bendede var ama gecen ayda varsi adet oldumİnşallah cnm Geçen ay düşük yaptim ama doktorum korunma arkası daha kolay hamiş kalırsın dediydi. Dediği çıktı sanki bi kaç gündür hiç olmayan bir bel ağrısı var. Ümidinizi kesmeyin kizlar
Yaa ne mutlu sana ozaman. Tadini cikar hamileligin. Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsinYumurtlama günümü bilmiyorum cnm pko olduğu için inanki zaten bu ay toplasan iki kere eşimle birliktelik oldu şaşırdım acikcasi
Sorma hemde iki ay gibiBurada bir arkadaş yazmıştı bana çatlatma iğnesinden sonra bizi uyutsalar 15 gün sonra uyandırsalar ne olur diye:) Maalesef zaman geçmiyor ya.. Bir şekilde geçiyor eninde sonunda ama o son 10 gün falan aman Allahım ay gibi
Olsun nezaman olacagi belli olmaz kalan saglar bizim gecmisi unut :) pozitif olalim ki veletler gelsin :) kac ay kullanacakmissin bu hapi kuzum? Belli bi siniri varmi 3ay 5ay gibi?Bu sabah ilaç prospektüsünü okudum. Diyor ki ikiz gebelik şansı %10 üçüz veya daha fazla %1 dir. Doktorlar hastalarını ve eşlerini bu konuda bilgilendirmeli ve uyarmalıdır. Geçen ay iki yumurtam oldu içimden ya ikiz olursalar falan diye hayaller kurdum:)) Biri kız biri erkek falan. Yok anam biri bile tutmadı:))
Tek yumosta bolune biliyor canim. Heves ettik bi dur arkadas ariyorum kendime bi ikiz anasi daha :)Cnm benim tek yumurtam vardi ikiz olmasi zor.bi tane olsunda ikiyi allah olmayana versinben sali test yapacam bakalim neler olcak zman gecmio
Ayy cnm bende iki cimcime var bir tane olursa bana yeterli fazlasini rabbim olmayana versin insallah :)Gecer gecer inan boyleside zor anam :)
Evet dusenin bir bacagi icerde kalir derler yasli teyzeler :) bende cok kisiden duydum. Yakin tanidikta 3aylik dusukten sonra kaldi simdi daha yeni dogurdu. Bel agrisimi dedin sen bendede var ama gecen ayda varsi adet oldum
Yaa ne mutlu sana ozaman. Tadini cikar hamileligin. Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin
Sorma hemde iki ay gibi
Olsun nezaman olacagi belli olmaz kalan saglar bizim gecmisi unut :) pozitif olalim ki veletler gelsin :) kac ay kullanacakmissin bu hapi kuzum? Belli bi siniri varmi 3ay 5ay gibi?
Tek yumosta bolune biliyor canim. Heves ettik bi dur arkadas ariyorum kendime bi ikiz anasi daha :)
Teşekkür ederim Allah razı olsun :)
Ben yurtdışındayım. O yüzden fiyat konusunu bilmiyorum hiç. Biz ilk kadın doktoruna gittik. Orda bana senden bu testleri istiyorum, eşinden de bu testi diye kağıda yazdı. Test sonucunu aldıktan sonra sorun çıkınca üroloji doktoruna gittik. Türkiye'de nasıl yapıyorlar hiç fikrim yok. Burda da bayağı pahalı tutuyor; testler, ilaçlar, doktor. Bize 3 ay sonunda çocuk olmazsa tüp bebek, başka şansınız yok demişlerdi. Biz de tüp bebeğe o kadar para gidecek, üstüne bir sürü hormon iğnesi yiyip tüm dengem bozulacak diye ilaca verdiğimiz paraya acımadık. Yeter ki ilaçla sonuç alalım da dedik ve çok şükür sonuç aldık. Gerçi bizimki tam olarak düzelmeden geldi bebeğimiz, Rabbimin bize gönderdiği mucize :) ama işte bir kere gözün korkunca parayı unutuyorsun, tüp bebeğe, çok zamana gerek kalmadan nasip olsun da diyorsun. Bence eşin çok geçmeden testi yaptırsın. 2 ay beklemeye gerek yok bence. Sorun yoksa zaten akışına bırakacaksınız ama sorun varsa da erken tedaviye başlarsınız. 2 ay sürekli kendini dinleyip belirti ararken çok yorulursun, üstüne sıkıntı çıkarsa o zaman tahammülün kalmaz. Yani bende 5 ay beklemenin tahammülsüzlüğü oluşmuştu. 3 ay boyunca daha tahammülsüz ve mutsuz olmuştum.
Allah bagislasin masallah sende 3. İcin ugrasiyorsun benim gibi :) gelir beklenenler buay insallah. Test yaptinmi gene koyumu?Ayy cnm bende iki cimcime var bir tane olursa bana yeterli fazlasini rabbim olmayana versin insallah :)
Saol cnm amin cumlemizinkini...evet ayni koyulukda cikti ama baska yapmicam saliya kadar bakalim etkisi ne zamnn gececekAllah bagislasin masallah sende 3. İcin ugrasiyorsun benim gibi :) gelir beklenenler buay insallah. Test yaptinmi gene koyumu?
Ben pek inanmiyorum ya igneden okadar etkilenmesine. Yani okadar cokmu iceriyor hcgyi. İnsallah sali dahada koyulasmis olurSaol cnm amin cumlemizinkini...evet ayni koyulukda cikti ama baska yapmicam saliya kadar bakalim etkisi ne zamnn gececek
Cnm bilmiyorum inanki baktim catlatma igensinin etkisindeki testlere bulamadim bulan olursa bana da haber verin bende merak ediyorumBen pek inanmiyorum ya igneden okadar etkilenmesine. Yani okadar cokmu iceriyor hcgyi. İnsallah sali dahada koyulasmis olur
Bende mayısta klomen çatlatma iğnesi kullanmıştım ignenin etkisiyle bile pozitifi gorememistimCnm bilmiyorum inanki baktim catlatma igensinin etkisindeki testlere bulamadim bulan olursa bana da haber verin bende merak ediyorum
Kesin bende goremem bizde sans ne gezer :)Bende mayısta klomen çatlatma iğnesi kullanmıştım ignenin etkisiyle bile pozitifi gorememistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?