Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah olur hepimizin yüzü güler ya. İlaç kullanmadan mı yumurta takibi yaptıracaksın:)

Aaa senin ne zaman kuzum bat? Benm 24-24 kasım olcak inşallah yakınmı günlerimiZ

geçen ay baya bi geç oldu hatta doktora gittim adet söktürücü kullandım ve öyle oldu. bu ay bir sorun olmazsa 24-25 kasım olmalı. yani aynı günlerimiz :) ben bugünden başladım valla ovulasyon testine geçen ay yakalayamamıştım.

Biz de sizin gibi ilk aydan hamile kalırım sanıyorduk, sonradan olmadı. 8 ay uğraştık, tedavi falan gördük. İnsan gerçekten hemen olacak zannediyor ama hiç de öyle olmadığını anlıyor.

siz ne kadardır istiyorsunuz canım? nedir son durumun? benim bu ay 6. ayım olacak. eger yıl sonuna kadar güzel haberi alamazsam bizde doktora gidicez tedavi falan için. benim hormon testlerim falan yapıldı ama eşime daha hiç bakmadılar. doktor deneyin yıl sonuna kadar dedi.

8 ay olmadı, 8 ayın sonunda şuan çok şükür hamileyim ama daha kalp atışını duymadık. Eşimde sıkıntı vardı benim, 5 ay olmayınca doktora gittik. Daha erken dedi ama biz yine de baktırmak istiyoruz diyince testleri istedi. Bence eşiniz de baktırmalı. Artık çocuk olmama sebebinin %50si erkek faktörü.

canım öncelikle hamile olmana çook sevindim. inşallah sağlıklı bir gebelik ve saglıklı bir doğum yaşarsın. sonrasında mutlu bir çocuk tek dileğim :)
evet benimde aklımda o var. benim testlerim falan normal çıktı. işte bizde 2 ay daha deneyelim dedik. birşey sorucam. eşin için yine kadın doğumamı gidiyorsunuz yani testleri o mu istiyor yoksa ürolojiye mi randevu alınmalı? bide özel hastaneler bu konuda çok masraflı mı? ben geçen günüm geçti diye bi gebelik testine 50tl ödedimde smear için 12o vermiştim. hormon testlerimi bu yüzden sgk'da yaptırdım. yolun başında daha gözüm korktu valla :)

Cnm benim tek yumurtam vardi ikiz olmasi zor.bi tane olsunda ikiyi allah olmayana versin ben sali test yapacam bakalim neler olcak zman gecmio

Teşekkür ederim Allah razı olsun :)
Ben yurtdışındayım. O yüzden fiyat konusunu bilmiyorum hiç. Biz ilk kadın doktoruna gittik. Orda bana senden bu testleri istiyorum, eşinden de bu testi diye kağıda yazdı. Test sonucunu aldıktan sonra sorun çıkınca üroloji doktoruna gittik. Türkiye'de nasıl yapıyorlar hiç fikrim yok. Burda da bayağı pahalı tutuyor; testler, ilaçlar, doktor. Bize 3 ay sonunda çocuk olmazsa tüp bebek, başka şansınız yok demişlerdi. Biz de tüp bebeğe o kadar para gidecek, üstüne bir sürü hormon iğnesi yiyip tüm dengem bozulacak diye ilaca verdiğimiz paraya acımadık. Yeter ki ilaçla sonuç alalım da dedik ve çok şükür sonuç aldık. Gerçi bizimki tam olarak düzelmeden geldi bebeğimiz, Rabbimin bize gönderdiği mucize :) ama işte bir kere gözün korkunca parayı unutuyorsun, tüp bebeğe, çok zamana gerek kalmadan nasip olsun da diyorsun. Bence eşin çok geçmeden testi yaptırsın. 2 ay beklemeye gerek yok bence. Sorun yoksa zaten akışına bırakacaksınız ama sorun varsa da erken tedaviye başlarsınız. 2 ay sürekli kendini dinleyip belirti ararken çok yorulursun, üstüne sıkıntı çıkarsa o zaman tahammülün kalmaz. Yani bende 5 ay beklemenin tahammülsüzlüğü oluşmuştu. 3 ay boyunca daha tahammülsüz ve mutsuz olmuştum.

Hahaha aynen papuclar dama ozaman kuzum bata gün saymak daha heyecanlı bbana göre sanki daha ben yumurtlayacam da tutacakta yerlesecekte hcg salgilayacakta günüm geçicek bekle ki bekleee
Gecer gecer inan boyleside zor anam :)
Evet dusenin bir bacagi icerde kalir derler yasli teyzeler :) bende cok kisiden duydum. Yakin tanidikta 3aylik dusukten sonra kaldi simdi daha yeni dogurdu. Bel agrisimi dedin sen bendede var ama gecen ayda varsi adet oldum
Yumurtlama günümü bilmiyorum cnm pko olduğu için inanki zaten bu ay toplasan iki kere eşimle birliktelik oldu şaşırdım acikcasi
Yaa ne mutlu sana ozaman. Tadini cikar hamileligin. Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin
Sorma hemde iki ay gibi
Olsun nezaman olacagi belli olmaz kalan saglar bizim gecmisi unut :) pozitif olalim ki veletler gelsin :) kac ay kullanacakmissin bu hapi kuzum? Belli bi siniri varmi 3ay 5ay gibi?
Cnm benim tek yumurtam vardi ikiz olmasi zor.bi tane olsunda ikiyi allah olmayana versin ben sali test yapacam bakalim neler olcak zman gecmio
Tek yumosta bolune biliyor canim. Heves ettik bi dur arkadas ariyorum kendime bi ikiz anasi daha :)

Yetisemiyorum hiziniza :) hazirliklar bitti misafirler gelir birazdan. Belim kopuyor yok boyle bir agri genemi kirmizi kart yiyecegim acaba gecen ayki agrinin aynisi cunki

Ayy cnm bende iki cimcime var bir tane olursa bana yeterli fazlasini rabbim olmayana versin insallah :)

teşekkür ederim canım cevabın için. en kısa sürede sağlıklı haberlerini senin ve bebeğin bekliyoruz. haklısın canım belki önumüzdeki ay gideriz bizde :)

Allah bagislasin masallah sende 3. İcin ugrasiyorsun benim gibi :) gelir beklenenler buay insallah. Test yaptinmi gene koyumu?
Saol cnm amin cumlemizinkini...evet ayni koyulukda cikti ama baska yapmicam saliya kadar bakalim etkisi ne zamnn gececek

Saol cnm amin cumlemizinkini...evet ayni koyulukda cikti ama baska yapmicam saliya kadar bakalim etkisi ne zamnn gececek
Ben pek inanmiyorum ya igneden okadar etkilenmesine. Yani okadar cokmu iceriyor hcgyi. İnsallah sali dahada koyulasmis olur

Merhabalar kizlar topik ucmus soyle bi goz gezdirdim cuma test gunu ilan etmissiniz haftaya demi o????? Bende katilirim o zaman daha yedinci gun olacak ama cok test var nasil olsa

Ben pek inanmiyorum ya igneden okadar etkilenmesine. Yani okadar cokmu iceriyor hcgyi. İnsallah sali dahada koyulasmis olur
Cnm bilmiyorum inanki baktim catlatma igensinin etkisindeki testlere bulamadim bulan olursa bana da haber verin bende merak ediyorum

Cnm bilmiyorum inanki baktim catlatma igensinin etkisindeki testlere bulamadim bulan olursa bana da haber verin bende merak ediyorum
Bende mayısta klomen çatlatma iğnesi kullanmıştım ignenin etkisiyle bile pozitifi gorememistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…