Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Söz kız sözzz :KK48: haftaya cuma sabah yapalım ilk idrarla daha belirgin oluyormuşya :))

İnşallah tatlım harika sonuçlar çıkar tertemiz:))
Tamam canim erkenden yapariz bakalim ne cikacak. Rabbim neylerse guzel eyler o gune kadar elimden geldikce dualarima hrpinizi katicam zaten katiyorum :)
Canım doktor bir süre vermedi ama üç ila altı ay arası yazıyor ilaçta. Benim ikinci ayım olacak. Doktora başka bir ilaç veya iğne mi denesek dedim. Yumurtan oluşuyor boşuna hormon almana gerek yok sabırlı ol dedi. Bakalım kaç ay sürer bilmiyorum çok uzatmadan gelir inşallah
İnsallah okadar uzun sure bekletmeden gelir bebisin. Bize sabir ignesi lazim aslinda :)
Cnm ben yapmak istemiyorm ya bnde yapmama totemi yaptm kendimce
Tamam canim nasil istersen.
Ahhh ahhh ne güzel seninde 2 tane var 3. İstiyon @GaSeLLenin de 2 tane var oda 3. Rabim bagislasin onlara tatlım tatlı kardeşler nasip.etsin benim kuzuma da insalah
Amin kuzum cumlemizinkini rabbim bagislasin

Bir kac saat yoktum sayfa ucmus masallah. Kitap okur gibi okudum tektek :)

Tamam canim erkenden yapariz bakalim ne cikacak. Rabbim neylerse guzel eyler o gune kadar elimden geldikce dualarima hrpinizi katicam zaten katiyorum :)

İnsallah okadar uzun sure bekletmeden gelir bebisin. Bize sabir ignesi lazim aslinda :)

Tamam canim nasil istersen.

Amin kuzum cumlemizinkini rabbim bagislasin

Bir kac saat yoktum sayfa ucmus masallah. Kitap okur gibi okudum tektek :)
Aynen misafirlerin yeni gitti galiba canm

Evet gecen ay tam bi fiyaskoydu benim icinde. Zehir ettim kendime resmen. Buay sakinim simdilik
Bende gecen aylara gore daha sakinim bu ay ;) Ben gelimden geleni yaptim gerisi takdiri ilahi. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin:dua:.

Evet gittiler 6cocuk vardi dusun :) evi pakladim ortalik fenaydi topladim bide yorgunluk cayi ictim misafirle icememistim:) belim agriyordu simdi iyice artti agrim gidip sicak dus alip yatayim bari yoruldum baya. Senin misafirlik nasildi ?
İyi di benim misafirler sabah 10 da geldiler 4 re gittiler 6 çocuk vaavv baya kalabalikmis yahu kıyamam

Gunaydin kizlar ses yok kimseden ben yine test yaptim sanki biraz siliklesmis ignenin etkisi gecio galiba :/ korku sarmaya basladi beni

Eklentiler

• 20171104_111115.jpg
    20171104_111115.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 38
Back