Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelir gelir calisma bitipte adamin pabucu dama atilinca o gunler iyice cakilip kaliyor. Yumurtlama dedigin nedirki bata safak saymayi sor bide :KK70:
Hahaha aynen papuclar dama ozaman kuzum bata gün saymak daha heyecanlı bbana göre sanki daha ben yumurtlayacam da tutacakta yerlesecekte hcg salgilayacakta günüm geçicek bekle ki bekleee :KK73::KK75:Hoppa

Ayy neguzel bir test bu :) valla ne seviniyorum boyle testleri gorunce. Rabbim devamini nasip etsin insallah kandada ciksin guzel guzel ilerlesin hamisligin. Peki yumurtlama gununu biliyormusun? Demekki biz yangindan mal kacirir gibi hemen test yapiyoruz. Neguzel umut oldun :KK200:
İnşallah cnm Geçen ay düşük yaptim ama doktorum korunma arkası daha kolay hamiş kalırsın dediydi. Dediği çıktı sanki bi kaç gündür hiç olmayan bir bel ağrısı var. Ümidinizi kesmeyin kizlar

Patlama yapariz valla :KK70: P pinkglove ve @RanaZ33 ilac aliyo ikiz oluyormus bide :)) sizin sayenizde topik hep sicacik samimi guzel sohbetlere donustu. Baska topiklerde yapamam artikin :) rabbim seninde yuzunu guldursun insallah bayadir bekliyorsun
Amin canm insallah he ya hemde nasıl bekliyorum 19 ay oldu bu ay insallah 20. Ay olmazda bebişim gelir klomenle ikiz yuksekmis canm hayirlisi diyelim inşallah bu ay seviniriz bitanem

Sorma biara cok mutlu hoppidi hoppidi enerjime yetisen yok bian boyle yasli nineler gibi yorgani kafama cekip uyuyup bat gunu uyanasim geliyor :KK53:
Bosver suan iyiyim mesela :KK48: siyirdik anam kinama siyirdik hormonlarin etkisi baslamis durumda :olamaz:

Valla mi sozmu kiz :) yapmak yok onceden ona gore :) cuma nal gibi pozitif testlerle kaynasin topik ne guzel olur ya :KK51: ben belkide direk gozumu karartip kan veririm acik kapi kalmamasi icin. Pozitif cikarsa ahtim var 10gebelik testi alio hergun yapicam cift cizgileri gordukce icimin yaglari eriycek:KK49:
Burada bir arkadaş yazmıştı bana çatlatma iğnesinden sonra bizi uyutsalar 15 gün sonra uyandırsalar ne olur diye:) Maalesef zaman geçmiyor ya.. Bir şekilde geçiyor eninde sonunda ama o son 10 gün falan aman Allahım ay gibi

Ay benim Allahtan kısa sürdü:) Geçen ay neredeyse yedi gün sürdü az az.. Bu ay da klomen kulanıyorum. Yumurta takibi yapılacak bakalım inşallah ilk ay yaşadığım hayal kırıklığının yerini sevinç alır.
İnsalah kuzum inşallah sevinirsin benimde bugün 6. Günüm azaldi koyu kahve geliyor çamur gibi bide ben bu ay soğan kürü yaptim halen devam ediyorum belki iltihap falan vardır sokulsn diye canm reglin 1m gününden başladım 6 gündür içiyorum bakalım inşallah bu ay bebişim gelir annesine bide bende bu ay yumurtlama takibi yaptiricam 10 kasımda 13. Günüm oluyo gidicem işte bakalım ya

Patlama yapariz valla :KK70: P pinkglove ve @RanaZ33 ilac aliyo ikiz oluyormus bide :)) sizin sayenizde topik hep sicacik samimi guzel sohbetlere donustu. Baska topiklerde yapamam artikin :) rabbim seninde yuzunu guldursun insallah bayadir bekliyorsun
Bu sabah ilaç prospektüsünü okudum. Diyor ki ikiz gebelik şansı %10 üçüz veya daha fazla %1 dir. Doktorlar hastalarını ve eşlerini bu konuda bilgilendirmeli ve uyarmalıdır. Geçen ay iki yumurtam oldu içimden ya ikiz olursalar falan diye hayaller kurdum:)) Biri kız biri erkek falan. Yok anam biri bile tutmadı:))

evlilikte 4.yılım bitti. çocuk istemiyoruz diye hep korunduk taki haziran ayına kadar. şimdi o kadar pişmanım ki keşke korunmayı daha erken bıraksaymışım. ben hep ilk aydan hamile kalacağımı sanıyordum ne büyük aptallıkmış :KK43:
Biz de sizin gibi ilk aydan hamile kalırım sanıyorduk, sonradan olmadı. 8 ay uğraştık, tedavi falan gördük. İnsan gerçekten hemen olacak zannediyor ama hiç de öyle olmadığını anlıyor.

Back