Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bitti kuzum. Bel agrisi yok diye sevibiyordum yeniden basladi. Gecen ayda boyle idi adetim erkenden geldi cok bekledim sanirim:KK12: umutsuzluga dusuyorum ara ara. Haftaya cuma test yapicam bata iki kala varsa var yoksa zaten adet olurum. O saatten sonrada yalnis negatif cikmaz zaten:duduk:
hayırlısı bak ben ne rahatım:))) Daha bugün son günüm ilaç kullanmaya başladım bakalım ay sonuna doğru beni de sarar heyheyler

Evet bitti kuzum. Bel agrisi yok diye sevibiyordum yeniden basladi. Gecen ayda boyle idi adetim erkenden geldi cok bekledim sanirim:KK12: umutsuzluga dusuyorum ara ara. Haftaya cuma test yapicam bata iki kala varsa var yoksa zaten adet olurum. O saatten sonrada yalnis negatif cikmaz zaten:duduk:

Al benden de o kadar canım bugün bendede bir umutsuzluk var belki ovulasyonun etkisidir. Beraber yapalım canım haftaya cuma testi G gulsahali88 canım sense ne var ne yok üçümüzün çok yakın tarihleri Incitanesi35 Incitanesi35 tatlım 26 gün varmış sen rahat rahat takıl bu ara:) biz eserikli günlerdeyiz her saniye umut ve umutsuzluk yer değiştirebiliyoruz:))

hayırlısı bak ben ne rahatım:))) Daha bugün son günüm ilaç kullanmaya başladım bakalım ay sonuna doğru beni de sarar heyheyler
Sorma biara cok mutlu hoppidi hoppidi enerjime yetisen yok bian boyle yasli nineler gibi yorgani kafama cekip uyuyup bat gunu uyanasim geliyor :KK53:
Noldu ki kuzum ya niye canın sıkkın
Bosver suan iyiyim mesela :KK48: siyirdik anam kinama siyirdik hormonlarin etkisi baslamis durumda :olamaz:
Al benden de o kadar canım bugün bendede bir umutsuzluk var belki ovulasyonun etkisidir. Beraber yapalım canım haftaya cuma testi G gulsahali88 canım sense ne var ne yok üçümüzün çok yakın tarihleri Incitanesi35 Incitanesi35 tatlım 26 gün varmış sen rahat rahat takıl bu ara:) biz eserikli günlerdeyiz her saniye umut ve umutsuzluk yer değiştirebiliyoruz:))
Valla mi sozmu kiz :) yapmak yok onceden ona gore :) cuma nal gibi pozitif testlerle kaynasin topik ne guzel olur ya :KK51: ben belkide direk gozumu karartip kan veririm acik kapi kalmamasi icin. Pozitif cikarsa ahtim var 10gebelik testi alio hergun yapicam cift cizgileri gordukce icimin yaglari eriycek:KK49:

Ahhh kuzum günler gecmiyrki inşallah umudunuz mucizeniz olur elmiramm valla 10 kasımda kontrolüm var inşallah iyi sonuçlar çıkar ya

Sorma biara cok mutlu hoppidi hoppidi enerjime yetisen yok bian boyle yasli nineler gibi yorgani kafama cekip uyuyup bat gunu uyanasim geliyor :KK53:
Bosver suan iyiyim mesela :KK48: siyirdik anam kinama siyirdik hormonlarin etkisi baslamis durumda :olamaz:

Valla mi sozmu kiz :) yapmak yok onceden ona gore :) cuma nal gibi pozitif testlerle kaynasin topik ne guzel olur ya :KK51: ben belkide direk gozumu karartip kan veririm acik kapi kalmamasi icin. Pozitif cikarsa ahtim var 10gebelik testi alio hergun yapicam cift cizgileri gordukce icimin yaglari eriycek:KK49:
Canm benim hep kutlu ve pozitif görmek istiyorum seni sen bu topigin herseyisin canisi kız inşallah pozitif çıkar sendede bendede isteyen herkeste bide bakmisiz bu ay burdakilere ugurlu gelmiş hepimizin bebisleri aynı ay dogarmis

Canm benim hep kutlu ve pozitif görmek istiyorum seni sen bu topigin herseyisin canisi kız inşallah pozitif çıkar sendede bendede isteyen herkeste bide bakmisiz bu ay burdakilere ugurlu gelmiş hepimizin bebisleri aynı ay dogarmis
Patlama yapariz valla :D P pinkglove ve RanaZ33 RanaZ33 ilac aliyo ikiz oluyormus bide :)) sizin sayenizde topik hep sicacik samimi guzel sohbetlere donustu. Baska topiklerde yapamam artikin :) rabbim seninde yuzunu guldursun insallah bayadir bekliyorsun

Kızlar adete 2 gun kala yaptım negatifti adeti 2 gün geçti silik cizgi gördüm yarın sabah yine yapcam olmazsa pazartesi kan vercem
20171103_121127-1.jpg

Kızlar adete 2 gun kala yaptım negatifti adeti 2 gün geçti silik cizgi gördüm yarın sabah yine yapcam olmazsa pazartesi kan vercemEki Görüntüle 2063049
Ayy neguzel bir test bu :) valla ne seviniyorum boyle testleri gorunce. Rabbim devamini nasip etsin insallah kandada ciksin guzel guzel ilerlesin hamisligin. Peki yumurtlama gununu biliyormusun? Demekki biz yangindan mal kacirir gibi hemen test yapiyoruz. Neguzel umut oldun :KK200:

Bende geçen ay labaquick almıştım ben yakalayamadım walla yumurtlamayı. 12 ve 22.gün arasında yaptım göremedim. 4 tanede gebelik testi vardı içinde. geçen ay baya geç adet oldugum için hepsini kullandım bir umut işte ama hepside negatif gösterdi. yanı doğruydu :KK43: bu ay elimdeki kullanmaya başlıcam bugün. inşallah yakalarız kıpkırmızı çizgileri
Aaa senin ne zaman kuzum bat? Benm 24-24 kasım olcak inşallah yakınmı günlerimiZ

Back