- 3 Ağustos 2017
- 637
- 385
- 33
- 35
Hadi ya erken yapmamissindir belki cnm cunku herkes solemis yalanci pozitif cikio diyeBende mayısta klomen çatlatma iğnesi kullanmıştım ignenin etkisiyle bile pozitifi gorememistim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya erken yapmamissindir belki cnm cunku herkes solemis yalanci pozitif cikio diyeBende mayısta klomen çatlatma iğnesi kullanmıştım ignenin etkisiyle bile pozitifi gorememistim![]()
He ya hiç sorma geçen ay bakmaktan testlere amâ olmuştum resmen kuzum inşallah bu ay çifte bayram yaşarız canisi valla hergün dua ediyorum ama dünü farkettim buay diğer aylardakigibi stresli değilimKesin bende goremem bizde sans ne gezer :)
Kız 11.12. Günlerde yapmistimHadi ya erken yapmamissindir belki cnm cunku herkes solemis yalanci pozitif cikio diye
Eee ben 6. Gun yaptim sende.cikmamasi norml gebelik olmus olurdu zAten ciksaydiKız 11.12. Günlerde yapmistim
Demek bende çok erken yapsaydim çıkardı demekEee ben 6. Gun yaptim sende.cikmamasi norml gebelik olmus olurdu zAten ciksaydi
Evet gecen ay tam bi fiyaskoydu benim icinde. Zehir ettim kendime resmen. Buay sakinim simdilikHe ya hiç sorma geçen ay bakmaktan testlere amâ olmuştum resmen kuzum inşallah bu ay çifte bayram yaşarız canisi valla hergün dua ediyorum ama dünü farkettim buay diğer aylardakigibi stresli değilim
Aynen ya inşallah olur ya umut fakirin ekmeği bakarsın ansızın geldilerEvet gecen ay tam bi fiyaskoydu benim icinde. Zehir ettim kendime resmen. Buay sakinim simdilik
Hadi inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruzEvet doktorum ilaç kullanma bu ay gel dogal olarak.bakalım bir ona göre birseyler uygulariz dedi
Evet canım ama erken hassas gebelik testlerinden yap. Normal testler o kadar erken göstermezO zaman sali gunu test yapayim ben bi![]()
İnşallah canisi inşallahHadi inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Sorma biara cok mutlu hoppidi hoppidi enerjime yetisen yok bian boyle yasli nineler gibi yorgani kafama cekip uyuyup bat gunu uyanasim geliyor
Bosver suan iyiyim meselasiyirdik anam kinama siyirdik hormonlarin etkisi baslamis durumda
Valla mi sozmu kiz :) yapmak yok onceden ona gore :) cuma nal gibi pozitif testlerle kaynasin topik ne guzel olur yaben belkide direk gozumu karartip kan veririm acik kapi kalmamasi icin. Pozitif cikarsa ahtim var 10gebelik testi alio hergun yapicam cift cizgileri gordukce icimin yaglari eriycek
![]()
Ahhh kuzum günler gecmiyrki inşallah umudunuz mucizeniz olur elmiramm valla 10 kasımda kontrolüm var inşallah iyi sonuçlar çıkar ya
İnşallah canmSöz kız sözzzhaftaya cuma sabah yapalım ilk idrarla daha belirgin oluyormuşya :))
İnşallah tatlım harika sonuçlar çıkar tertemiz:))
Canım doktor bir süre vermedi ama üç ila altı ay arası yazıyor ilaçta. Benim ikinci ayım olacak. Doktora başka bir ilaç veya iğne mi denesek dedim. Yumurtan oluşuyor boşuna hormon almana gerek yok sabırlı ol dedi. Bakalım kaç ay sürer bilmiyorum çok uzatmadan gelir inşallahGecer gecer inan boyleside zor anam :)
Evet dusenin bir bacagi icerde kalir derler yasli teyzeler :) bende cok kisiden duydum. Yakin tanidikta 3aylik dusukten sonra kaldi simdi daha yeni dogurdu. Bel agrisimi dedin sen bendede var ama gecen ayda varsi adet oldum
Yaa ne mutlu sana ozaman. Tadini cikar hamileligin. Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin
Sorma hemde iki ay gibi
Olsun nezaman olacagi belli olmaz kalan saglar bizim gecmisi unut :) pozitif olalim ki veletler gelsin :) kac ay kullanacakmissin bu hapi kuzum? Belli bi siniri varmi 3ay 5ay gibi?
Tek yumosta bolune biliyor canim. Heves ettik bi dur arkadas ariyorum kendime bi ikiz anasi daha :)
Ah ah zaman geçmez biliyorum valla bir hafta önce ben de senin gibiydim çatlıyordum meraktan. İnşallah olumlu sonuç alırsın. İlk ayın mıydı?Cnm benim tek yumurtam vardi ikiz olmasi zor.bi tane olsunda ikiyi allah olmayana versinben sali test yapacam bakalim neler olcak zman gecmio
![]()
Evt cnm tarihlerimız çok yakın sen ben @GaSeLLe inşallah hamile kalırız bu ay umitliyim bu ay ilk kez 4.5 gün birliktelik oldu bakalım umarım tutmustur.Ard arda güzel haberler alalim inşallahAl benden de o kadar canım bugün bendede bir umutsuzluk var belki ovulasyonun etkisidir. Beraber yapalım canım haftaya cuma testi G gulsahali88 canım sense ne var ne yok üçümüzün çok yakın tarihleriIncitanesi35 tatlım 26 gün varmış sen rahat rahat takıl bu ara:) biz eserikli günlerdeyiz her saniye umut ve umutsuzluk yer değiştirebiliyoruz:))
Cnm ben yapmak istemiyorm ya bnde yapmama totemi yaptm kendimceG gulsahali88 haftaya cuma test gunu ilan ettik onceden yapmak yasak. Totem yapalim hadi :)
Cnm ben yapmak istemiyorm ya bnde yapmama totemi yaptm kendimceG gulsahali88 haftaya cuma test gunu ilan ettik onceden yapmak yasak. Totem yapalim hadi :)
Tedaviyle ilk ayim.dusunmeye baslayali 6 ay oldu diger iki kizimdada ilk ayda kalmistim o yuzden tedirgin oldm yaAh ah zaman geçmez biliyorum valla bir hafta önce ben de senin gibiydim çatlıyordum meraktan. İnşallah olumlu sonuç alırsın. İlk ayın mıydı?