- 27 Ekim 2017
- 621
- 681
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli değil bu ay canm versede klimen vermez galiba önce yumurtaların nasıl ne boyuta geliyorlar takip etcem dediİnsallah canim benim. Afiyet olsun size :)
Buay kullandirtiyormu canim yoksa birdahaki ayami?
Dogru bildin bat akla gelince boyle oluyor :)
Benim kizdada var sende ne agliyorsun kac tanidigim var birinin igluda kizida 3yasindan gozluk kullaniyor. Rabbim dermansiz dert vermesin uzulme
Oyle kuzum allah baska seylerle sinamasin bizi cok sukur bu halimize
Allah iyiliğini versin canisi ne guldum he valla galiba bizimki cin mali hahahahDiyorum ben size cin mali bizdeki diyr![]()
Valla stres yapmasak keşke ama olmuyor maalesef. Çok duyuyorum kafaya takmayı bırakıp umudunu kesince insanlar kendiliğinden hamile kalıyormuş. O derece etkiliyor yani stres keşke yapmasak..
Ben bu ay yapmicam stressiz bisekilde kontrilollerimi olcam iliskı anindada stres yapmicam insalla bu ay basaririz yaValla stres yapmasak keşke ama olmuyor maalesef. Çok duyuyorum kafaya takmayı bırakıp umudunu kesince insanlar kendiliğinden hamile kalıyormuş. O derece etkiliyor yani stres keşke yapmasak..
Niye kuzum Nerdesin ki esin nerdee grip mi oldun yoksa geldimi üstüste gelirKızlar
Yumurtlama dönemim başlamak üzere ama ben şehir dışındayım esimde yok yanımda bide üstüne hasta oldum napcam ben bu ayda fos![]()
Annemlerin yanına geldim kuzum grip olmussum bide ilaç içiyorum ama ne fayda antibiyotik almak istemiyorum ama iki gündür çok kotuyum bide ewimi özledim ya insan ewinden başka yerde rahat edemiyorNiye kuzum Nerdesin ki esin nerdee grip mi oldun yoksa geldimi üstüste gelir
İnşallah canm ya rabbim gönlüne göre versin adetin biteli nekadar olduAnnemlerin yanına geldim kuzum grip olmussum bide ilaç içiyorum ama ne fayda antibiyotik almak istemiyorum ama iki gündür çok kotuyum bide ewimi özledim ya insan ewinden başka yerde rahat edemiyorinşallah cumaya ewime geçmiş olurum ve daha yumurtlamam olmaz eşime kavuşunca olur inşallah:)
Hadi bakalım inşallah benim stres yapmama şansım yok bu ay da:) haftada bir doktora gidince stresten uzak duramıyorsunBen bu ay yapmicam stressiz bisekilde kontrilollerimi olcam iliskı anindada stres yapmicam insalla bu ay basaririz ya
Stres yok stres yok olucak insallah desen kafanı başka şeylere versen belki olur heeHadi bakalım inşallah benim stres yapmama şansım yok bu ay da:) haftada bir doktora gidince stresten uzak duramıyorsun
Cumartesi bitti canım inşallah Rabbim versin artık bi an önce sağlıklı sıhhatli özledim cennet kokusunu :)İnşallah canm ya rabbim gönlüne göre versin adetin biteli nekadar oldu
İnşallah kuzum rabbim mahrum etmesn bende özledim her ne kdar 2 tane varsa da insan duramiyo sanki yokmuş gibi rabbim dysun sesimizi canisi ya erkenden donersin insalalh evine önümüzdeki ay mucizen olur inşallahCumartesi bitti canım inşallah Rabbim versin artık bi an önce sağlıklı sıhhatli özledim cennet kokusunu :)
Inşallah canım inşallah:)İnşallah kuzum rabbim mahrum etmesn bende özledim her ne kdar 2 tane varsa da insan duramiyo sanki yokmuş gibi rabbim dysun sesimizi canisi ya erkenden donersin insalalh evine önümüzdeki ay mucizen olur inşallah
Olmuyor be kuzum:) Onu da denedim ama içten içe düşünüyor insan elimde değilStres yok stres yok olucak insallah desen kafanı başka şeylere versen belki olur hee
Rabbim tez zamanda veririninsallh kuzum ne diyimOlmuyor be kuzum:) Onu da denedim ama içten içe düşünüyor insan elimde değil
Amin. Neguzel hemen dayamamis ilaci bir git bakalim ne durumdasin ona gore olmazsa artik hapa gecersin.Belli değil bu ay canm versede klimen vermez galiba önce yumurtaların nasıl ne boyuta geliyorlar takip etcem dedi
Ne biliyim öyle görünce oğlumu tutamadım kendimi çok kötü oldum bazılarını taniyamayinca kahroldum orası öyle bunada bin sukur rabbim dermansiz dert vermesin kuzum
Gecmis olsun benimdr yumurtlamam yeni bitti grip gelsemmi gelmesemmi diye dusunuyor. Hapta alamam artik adet olana kadar beklerim. Adetin nezaman bitti evine nezaman gidiceksin belki yetisirsinKızlar
Yumurtlama dönemim başlamak üzere ama ben şehir dışındayım esimde yok yanımda bide üstüne hasta oldum napcam ben bu ayda fos![]()
27 canim@GaSeLLe canm sen kaç yasindaydin kiz
'Kotu icerik bildir' demek canim. Birinin mesajini veya kendisini adminlere ispiyonlamak demek :) 2011den beri uyeyim kimseyi ispiyonlamadim daha oncede 3senelik uyesiz takiplerim var anasini aglattim bu sitenin her haltini ogrendimBuarada kızlar kiblemek ne demek ya