Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin. Neguzel hemen dayamamis ilaci bir git bakalim ne durumdasin ona gore olmazsa artik hapa gecersin.

Gecmis olsun benimdr yumurtlamam yeni bitti grip gelsemmi gelmesemmi diye dusunuyor. Hapta alamam artik adet olana kadar beklerim. Adetin nezaman bitti evine nezaman gidiceksin belki yetisirsin

27 canim

'Kotu icerik bildir' demek canim. Birinin mesajini veya kendisini adminlere ispiyonlamak demek :) 2011den beri uyeyim kimseyi ispiyonlamadim daha oncede 3senelik uyesiz takiplerim var anasini aglattim bu sitenin her haltini ogrendim :KK70:
Cumartesi adet bitti cumaya döncem en geç kuzum

Canisi ii gelmemmi hic
Hoşgeldin canım:))

Gunaydin canim. Evet benimde buay catlarken agrim olmamisti ama dun tumgun kasiklarim agrimisti bugun hepsi bitti. Artik bekleme faslina gectik :) guzel haberler aliriz insallah
inşallsh canım:)

Bir uye vardi canim herkesle samimi olmus sonunda erkek cikmis :) atildi siteden. Eski gunlerde yeni rumuz aldi incitanesi35 diye millet erkek uyenin geri geldigini sanmis yeni uyeligi gorunce. Neden oyle hisse kapildilar anlamadim ama.
Neyseki dönmüş:)

Kizlar ekimide yolcu ettik umutlarimiz kasima kaldi basligi degisme imkani varmi bilmiyorum. Devam edecekler batini yazsin listede olmayanlar. Yoksa gunu gecenleri siliyorum.
Keşke değiştiren canisi istersen yeni topik aç ordan devam edelim umutlar kasım a kaldı diye canım benim bat 29 kasım gelmez inşallah

Amin. Neguzel hemen dayamamis ilaci bir git bakalim ne durumdasin ona gore olmazsa artik hapa gecersin.

Gecmis olsun benimdr yumurtlamam yeni bitti grip gelsemmi gelmesemmi diye dusunuyor. Hapta alamam artik adet olana kadar beklerim. Adetin nezaman bitti evine nezaman gidiceksin belki yetisirsin

27 canim

'Kotu icerik bildir' demek canim. Birinin mesajini veya kendisini adminlere ispiyonlamak demek :) 2011den beri uyeyim kimseyi ispiyonlamadim daha oncede 3senelik uyesiz takiplerim var anasini aglattim bu sitenin her haltini ogrendim :KK70:
Aynen canm dayama ilacı hemen ama varya şaşırdım bü serophene ile bi bayan hamile kalmis hemde 3 üç sağda 1 yumurtası solda 2 yumurtası oluşmuş doktor kontroller için çağırmış hatta yumurtanın catladigini görmüş doktor aynen şu cümleyi kullanmış hadi catliyo yumurtaların haberin Olsun demiş kadın o ay 3 uzlere hamile kalmis nisan ayında şuanda 7 aylık 3 lere hamile dedim ben doktor bey sağlıklı olsun 1 tane olsun onada raziyim umudum sensin doktor rrrrrrr ;)

Aynen canm dayama ilacı hemen ama varya şaşırdım bü serophene ile bi bayan hamile kalmis hemde 3 üç sağda 1 yumurtası solda 2 yumurtası oluşmuş doktor kontroller için çağırmış hatta yumurtanın catladigini görmüş doktor aynen şu cümleyi kullanmış hadi catliyo yumurtaların haberin Olsun demiş kadın o ay 3 uzlere hamile kalmis nisan ayında şuanda 7 aylık 3 lere hamile dedim ben doktor bey sağlıklı olsun 1 tane olsun onada raziyim umudum sensin doktor rrrrrrr :KK66:
Ne guzel ben birtane istiyorum ikizleri tasirken cok zorlandim 7aylik dogum yaptim. Genede allah biliyor ne verirse raziyim

Ne guzel ben birtane istiyorum ikizleri tasirken cok zorlandim 7aylik dogum yaptim. Genede allah biliyor ne verirse raziyim
Aynen canm rabbim bilir iyisini hakkımızda hayirlisini bende bitane istiyorum aslında hedefim 4 benjm yada 5 çünkü ben annemden babamdan tekim hiç kardeşlik nedir bilmem kalabalık ailede bayılırım isterim çocuklarım çok kardeşi olsun

Aynen canm rabbim bilir iyisini hakkımızda hayirlisini bende bitane istiyorum aslında hedefim 4 benjm yada 5 çünkü ben annemden babamdan tekim hiç kardeşlik nedir bilmem kalabalık ailede bayılırım isterim çocuklarım çok kardeşi olsun
Aynen bende 4tane isterim. Tek buyudum kardesim gec oldu aramizda cok yas var kendi yasitim kardes isterdim olsun ama olmadi

Aynen bende 4tane isterim. Tek buyudum kardesim gec oldu aramizda cok yas var kendi yasitim kardes isterdim olsun ama olmadi
Olur inşallah daha yasimjz musait buarada aynı yastayiz 17 yaşında evlendim ben 15 yaşında nisanlandim 2 sene nişanlı kladim 17 de evlendim sen

Back