Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yahu geçen alışveriş merkezinde bir kadın gördüm. Türk değil araptı heralde dört tane çocuk yanında aralarında bir yaş var yok. Her sene doğurmuş kadın. Ben iki sene olacak bir tane tutturamadım :))) ne kadınlar var lohusayken diğerine hamile kalıyor
Gecende yazdim bizim ureme organimiz cin mali diye :D

Evt cnm keşke demeMK için bugünde yap inş @GaSeLLe sen ve ben bu ay hamile kalırız aramızda blki 1 gün var blkide. Yok bile Rabbim büyük
Evet Miniimalistt Miniimalistt var birde. İnsallah kaliriz. En azindan belirtileri takip ederiz. Bugun bel agrimi sordum doktora bel agrisinin bunlarla isi yok dedi. Ama hep yumurtlama zamani oluyor agri nasil alakasi yok anlamadim

Merhaba hanımlar, dun adetim bitti bugün baslicam inşallah bu ayın çalışmalarına:) eşim çok yorucu ve yoğun bir işte çalışıyor. Ve bazen adamın gerçekten hali kalmıyor. Bende açık açık şu gün mutlaka olmalı falan diyemiyorum. Bildiğin adami tava getirmek için saçma sapan kur yapiyorum:KK43: beceremiyorum bide yani. Neler yedirmeliyim sizce eşime. Keçi boynuzu özü aldım. Ne zaman yesin? Sabah aksam mi? Başka ne olabilir? Artık kendimi gectim onuda ben düşünüyorum.
Sabah ac karnina ve gece yatarken yedir canim. Benimkide cok yorgun oluyor ama mubarek her dakka hazir

Evet Miniimalistt Miniimalistt var birde. İnsallah kaliriz. En azindan belirtileri takip ederiz. Bugun bel agrimi sordum doktora bel agrisinin bunlarla isi yok dedi. Ama hep yumurtlama zamani oluyor agri nasil alakasi yok anlamadim
Valla cnm bnde de bel ağrısı çok 5.6 gündür kopucak gibi inan inşallah hamile kalayım da inan bacim hiç bisy şikayet etmem yeterki gelsin kuzum

Kuzum nasibinde varsa olacak yoksa yirtinsak gene yok. Sen gene yap arada testi insallah yalnis pozitiftir.
Oyle artik hakkimizda hayirlisi gene yaptim gene silik cizgi. Dokuzuncu gunde cok erken geliyor ama onceki aylari kacirmisim diye uzulurken bile bile bu ayda kacti gibi :( duzenli olarak sabah kahvaltilarinda kuru incir yemeye baslamistim acaba onun etkisiyle mi bu ay boyle erken catladiki diyorum.

EKİM, KASİM LİSTESİ BAT'LAR

@emsaleymen ekim :anneadayı:
4 ekim benim ki de

@efulim_61 ekim :anneadayı:

@lavinza ekim :anneadayı:

@Seyura ekim :anneadayı:

@mf.aysegul ekim :anneadayı:

@safari_go ekim :anneadayı:

@asymkrdg ekim :anneadayı:

@workerthenew ekim:anneadayı:

@hadi Yaa ekim:anneadayı:

@mi-nick ekim :anneadayı:

@Esme6106 :anneadayı:

@Hsnoyaa ?

@mihracee 1kasim

R4bi4 R4bi4 7 kasim

@1mucizeolsun 10 kasim

G gulsahali88 13 kasim

@srplmtmtk 13 kasim

Miniimalistt Miniimalistt 13 kasim

@Mimobar 14 kasim

@GaSeLLe 14 kasim

@Snglmhmt 15 kasim

@Herkesgibi06 15 kasim

@RanaZ33 16 kasim

@Eskigunler 16 kasim

K Kayra2021 17 kasim

@acem55 19 kasim

@Erva Yaren 19 kasim

@visne_receli 20 kasim

@Nilyahmeteymn 20 kasim

@onemorecupeofcoffee 24 kasim

@Dildildil 25 kasim

P pinkglove 30 kasim

@bodrum90 :duduk:

@2miracles 28 ekim

@Delfin_ 29 ekim

@Hanzademm 31 ekim

Oyle artik hakkimizda hayirlisi gene yaptim gene silik cizgi. Dokuzuncu gunde cok erken geliyor ama onceki aylari kacirmisim diye uzulurken bile bile bu ayda kacti gibi :KK43: duzenli olarak sabah kahvaltilarinda kuru incir yemeye baslamistim acaba onun etkisiyle mi bu ay boyle erken catladiki diyorum.
Canim o koyu testten oncekide silik cikmisti sende bianda koyulasacagini sanmiyorum. Bekle gun gun yap bence daha catlamadi yumurtan

Canim o koyu testten oncekide silik cikmisti sende bianda koyulasacagini sanmiyorum. Bekle gun gun yap bence daha catlamadi yumurtan
Yok canim onceki silikle o koyu olan arasinda 28 saat falan fark var, Ben daha erken diye duzenli yapmiyordum testi. Bi onceki ay 12. gun yumurtladim nasil olsa vakit var diye onemsemedim.. incir yedim bide aksamlari havuc ona bagliyorum suan erken olmasini ama insallah dedigin gibidir. Yeniden koyu gorurum bir kac gun sonra :dua:

Yok canim onceki silikle o koyu olan arasinda 28 saat falan fark var, Ben daha erken diye duzenli yapmiyordum testi. Bi onceki ay 12. gun yumurtladim nasil olsa vakit var diye onemsemedim.. incir yedim bide aksamlari havuc ona bagliyorum suan erken olmasini ama insallah dedigin gibidir. Yeniden koyu gorurum bir kac gun sonra :dua:
İnsallah kuzum. Olmazsada uzulmr en azindan erkendende olabilecegini ogrendin. Sakin sikma canini. Testini yap yinede birakma allah buyuk insallah hersey yolunda gider de hamile kaliriz. İnan artik yorulmaya basladim su testten doktordan dusunmekten. En mantiklisi 10. Gunden gun asiri iliskiye baslayip 20. Gun birakmak. Dahada olmuyorsa demekki allahin taktiri. Bugun doktor tahlillerime bakti bu tabloya gore gebe kalmana icin hicbir engel yok dedi. Birazda nasip isi dedim artik ne diyim

İnsallah kuzum. Olmazsada uzulmr en azindan erkendende olabilecegini ogrendin. Sakin sikma canini. Testini yap yinede birakma allah buyuk insallah hersey yolunda gider de hamile kaliriz. İnan artik yorulmaya basladim su testten doktordan dusunmekten. En mantiklisi 10. Gunden gun asiri iliskiye baslayip 20. Gun birakmak. Dahada olmuyorsa demekki allahin taktiri. Bugun doktor tahlillerime bakti bu tabloya gore gebe kalmana icin hicbir engel yok dedi. Birazda nasip isi dedim artik ne diyim
Aynen oyle canim nasip bu isler, hakkimizda hayirlisi artik bekleyip gorecez.. biraz okudumda erken yumurtlamada iyi birsey degilmis rahim yeterli kalinliga ulasmadigi icin bebek tutunamiyormus falan.. bakayim gelecek ayda boyle olursa bi doktora gitcem artik..

Kızlar sızce çatlama olmuş mu

Eklentiler

• 1509395039442.jpg
    1509395039442.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 33
CAnım bencede çatlamamış 9. gün çok erken değilmi kaç günde bir oluyor adetin?

Kızlar sızce çatlama olmuş mu
İkiside koyu canım olmamış bence olsa silik çıkıyor benim akşam silik çıktı sabah her ihtimale karşı bir test dahayapacağım silikse emin olacağım çatladığından

Hadi son 7 gün :dua: hâlâ sağ kasığım ağrıyor ve göğüslerim hassas. Kendimi dinlemiyorum, dinlesem psikolojik diycem ama çok rahatsız edici ağrılar :KK43:(
Hadi inşallah canım:))

Back