Yok kiste donusmedi. Ben sadece ovu testiyle kalmadim usgyede girdim. Agrim uzerine son gittigimde catlamisti hemde birkac saat oncesinde. Senin durumunu bilmem ama daha once bana doktorun dedigini aktardim sana yumurta catlamazda kiste donusurse adette gecikir demisti. Tabi her bunye farkli. Neyseki catlamis gitmis artik beklemek kaliyor banaKist yumurta kuzum . Adeti geciktiremez ki folikül kisti. Doktor bu kiste benziyor dedi. Yumurta miydi kist mi bilmem ama adet 1 gun gecikti 2. Gun geldi. Daha once ovulasyon kullandığımda 1 aksam birde sabah koyu cıktı sonra catladi. Yani bu ay normal gidiyor gecen ay yumurtam çatlamadı sonradan çatlamadan atıldı. Bunu daha once yaşadım. Hamile kaldığında folikül kistin vardı . Adet olmakla atilmayabiliyor. Yada mesela kist var diye adet gecikecek şartı da yok. Sen normal adetini olurken o buyyk ve çatlamayan yumurta durabiliyor . Seninde kist oldu bence gecen ay.
Neguzel iste olmasin daha iyi. Gecen aya gore bende sakinim ama adete yaklasirken ne olur nasil hissederim bilmiyorumAnladım canım öyle yapayım garip bir şekilde bu ay hiç stres yok üzerimde
Cnm bnde bugün yapıcam ama eşim bugün yaparsa yarın yapmaz asla gün aşırı yapma taraftarı beyfendi sıkılıyormusBenim bugünde sağ tarafımda baya bir ağrı var canım sabah ovu testinde 2çizgide koyuydu dünde öyleydi öğlen yapmayı unuttum akşam 5de eve gidince yapacağım testi sanıyorum bugün çatlar yarın silikleşmeye başlar bugünüde değerlendireceğim sende kaçırma:)
Al bndén de o kadr salak gibi oldum bu ay cok bitkin hissediyorum kendimi halsizm ama stres hiç yok bu ay bnde anlamadm sonu hayırlı olsun da inşallahNeguzel iste olmasin daha iyi. Gecen aya gore bende sakinim ama adete yaklasirken ne olur nasil hissederim bilmiyorum
Test yap heyecanlandırma bixii :))Adetim dört gün gecikti 26 sında olmam lazımdı ama olmadım
Dua edin hamile olayım
Test yap heyecanlandırma bixii :))
Ben olsam hemen çıkıp alırdım çok sabırlısın maşaallah :)Yarına kadar olmazsam yarın dışarı çıktığımda test alıp yapmayı planlıyorum 1 kasım evlilik yıldönümümüz eğer hamileysem güzel bir hediye olur
Ben olsam hemen çıkıp alırdım çok sabırlısın maşaallah :)
Iyi bari canim seninki catlamis sorun yokKizlar doktorumu aradim anlattim grl bakalim dedi. Gecende ameliyatta diye baska dra girmistim ya gittim bakti yumurta gozukmuyor dedi. Ama persembe gunu gitrigimde buyuk bi yumurtam vardi 2-3 gune catlar demisti. Benim ovu testim en koyu persembe sabahi koyu cikti 14. Gunumde aksamindada ayni koyuluk devam etti. En son dun gecekide 15. Gumumdeki kopkoyu idi bu sabah siliklesmege basladi. Bugun 16. Gunum sabahkinin rengi acilmis biraz. Demekki cuma veya cumartesi catladi. Degerlendirmemizde yapildi. Testleri atiyorum belki benim gibi kararsiz kalanlara fikir olur. Birde ne salakliksa halada koyulasacak diye bekliyordum demekki bu markaninki anca bukadar koyulasiyor. Buayida atlattik bakalim hayirlisi ciksin kasimda. Doktoruma sunuda sordum catlamasaydi kaybolurmuydu dedim hayir kiste donusur kalirdi. Catlamis dedi en sonki bu sabah yapildi.
Aynen ya:) Doktor muayenede gösteriyor bana bak yumurtan diye .. Bakıyorum kocaman geliyor gözüme diyorum bunu nasıl yakalayamıyor spermler ya iyice kafayı sıyırdık hakkımızda hayırlısıBir minicik yumurtadın bize yaptırdıklarına bakın hele:))
Yok cnm ben gün aşırı denemeye devam ediyorum 17.güne kadar .bugün 13.günümKizlar bu ovu testine ccok guvenmeyin derim cunku cumartesi doktora gidecegim gunun aksami elimde bi tane kalmisti bi yapayim dedim test cok silik ikinci cizgi vardi ama doktor bakti tam yumurta 20 mm olmus dedi catlatma ignesini yapti ..anlayacaginiz ovu testi yanlis gosterdi bence ona guvenip yapmamazlik yapmayin
Yok cnm ben gün aşırı denemeye devam ediyorum 17.güne kadar .bugün 13.günüm
Ben hergün denedim yumurta takibi ile :) Tutmayınca tutmuyor kızlarKizlar bu ovu testine ccok guvenmeyin derim cunku cumartesi doktora gidecegim gunun aksami elimde bi tane kalmisti bi yapayim dedim test cok silik ikinci cizgi vardi ama doktor bakti tam yumurta 20 mm olmus dedi catlatma ignesini yapti ..anlayacaginiz ovu testi yanlis gosterdi bence ona guvenip yapmamazlik yapmayin
Tabi cnm biz ne yapsaksa takdiri ilahi vakti ve saati var rabbim en hayirli zamanda gondersin bebisleri :)Ben hergün denedim yumurta takibi ile :) Tutmayınca tutmuyor kızlar
Aminn canım. Benim ki pek bi nazlı geleceği yok gibi duruyorTabi cnm biz ne yapsaksa takdiri ilahi vakti ve saati var rabbim en hayirli zamanda gondersin bebisleri :)
Evt cnm çatlamış bnce sen bugün de yap bnceEki Görüntüle 2061604 Buda testim kızlar çatlamış değil mi şimdi @GaSeLLe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?