Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim. Elimizde degil bence kendiliginden sakin ruh hali varsa var yoksa nekadar sakin olucam desende olmuyor malesef.Al bndén de o kadr salak gibi oldum bu ay cok bitkin hissediyorum kendimi halsizm ama stres hiç yok bu ay bnde anlamadm sonu hayırlı olsun da inşallah
Canim belkide catladi nerden biliyorsun yani biranda yuselip inen hormonmus belkide sendede catladi. Sen gene gunde birkez yap bakalim yalnid alarmsa belli olur. Nasilsa 14.gun yumurtlaman lazim birdaha test koyi cikmazsa oldu bitti demekki seninkide.Iyi bari canim seninki catlamis sorun yokbende birkac saat sonra testi tekrarlayacam insallah koyu cikar da dunku sivi alimina dikkat etmedigim icindir
![]()
Catlamis canim neden ara veriyorsun bence bugun ve yarin araliksiz yap sonra birakEki Görüntüle 2061604 Buda testim kızlar çatlamış değil mi şimdi @GaSeLLe
Umutsuzluk yokk :)Gün yaklaştıkça umudum yitiyor![]()
Catlamis canim neden ara veriyorsun bence bugun ve yarin araliksiz yap sonra birak
Simdi sen 2 santimlik yumurtayla bit kadar spermi karsilastirmami yapiyorsunAynen ya:) Doktor muayenede gösteriyor bana bak yumurtan diye .. Bakıyorum kocaman geliyor gözüme diyorum bunu nasıl yakalayamıyor spermler ya iyice kafayı sıyırdık hakkımızda hayırlısı
Aynen bugunde yap sonrasi allah kerim zaten allahin bilecegi is tabide biz uzerimize duseni yapalimda gerisini o biliyorCanım dediğin gibi bugünde deneyeyim yarın artık üst üste 3. gün oluyor denemiyim onu bitap düşerim:)) Kısmetse olur hepimiz için hayırlısı bakalım
Canim bu meret yumurtayi gostermiyorki yumurtayi catlatacak olan hormonu gosteriyor. Seninki silik cikmis igneyi yiyince yukselip yumurtani catlatmis. Bizde igne olmayinca keyfini bekliyoruz mecbur teste kaliyoruzKizlar bu ovu testine ccok guvenmeyin derim cunku cumartesi doktora gidecegim gunun aksami elimde bi tane kalmisti bi yapayim dedim test cok silik ikinci cizgi vardi ama doktor bakti tam yumurta 20 mm olmus dedi catlatma ignesini yapti ..anlayacaginiz ovu testi yanlis gosterdi bence ona guvenip yapmamazlik yapmayin
Aa eskigunler miR4bi4 canim ya su nisan vakasindan dolayi arkadasi banlattirdilar enson. Cok kib yemis galiba uzuldum valla
Sorma ya evet. Simdide ban yedi diye yuklenmislerAa eskigunler miyöneticilrrle görüşsek mi, biz tanıyoruz onu sonuçta
![]()
Sorma ya evet. Simdide ban yedi diye yuklenmislerIncitanesi35 yeni dumuzuna baksana sayfasina.
Nar yedirin, her gün 1 fincan kahve içirin bitter çikolata eşliğinde. spermlerin hareketlenmesi için faydalı, ben eşime yapıyorum bunları :)Merhaba hanımlar, dun adetim bitti bugün baslicam inşallah bu ayın çalışmalarına:) eşim çok yorucu ve yoğun bir işte çalışıyor. Ve bazen adamın gerçekten hali kalmıyor. Bende açık açık şu gün mutlaka olmalı falan diyemiyorum. Bildiğin adami tava getirmek için saçma sapan kur yapiyorumbeceremiyorum bide yani. Neler yedirmeliyim sizce eşime. Keçi boynuzu özü aldım. Ne zaman yesin? Sabah aksam mi? Başka ne olabilir? Artık kendimi gectim onuda ben düşünüyorum.
Yok kiste donusmedi. Ben sadece ovu testiyle kalmadim usgyede girdim. Agrim uzerine son gittigimde catlamisti hemde birkac saat oncesinde. Senin durumunu bilmem ama daha once bana doktorun dedigini aktardim sana yumurta catlamazda kiste donusurse adette gecikir demisti. Tabi her bunye farkli. Neyseki catlamis gitmis artik beklemek kaliyor bana
Evt cnm keşke demeMK için bugünde yap inş @GaSeLLe sen ve ben bu ay hamile kalırız aramızda blki 1 gün var blkide. Yok bile Rabbim büyükEki Görüntüle 2061605 Eki Görüntüle 2061606 Koyu olan sabah 8 silik olan akşam 6
Canım bende şindi onu düşünüyordum sabahki koyu bu silik demekki gün içinde çatlamış bugünde deneyip dinleneyim artık beklemeye geçeyim belki dünkü denemedende tutarda işi sağlama alayıp keşke dememek için:)
Yahu geçen alışveriş merkezinde bir kadın gördüm. Türk değil araptı heralde dört tane çocuk yanında aralarında bir yaş var yok. Her sene doğurmuş kadın. Ben iki sene olacak bir tane tutturamadım :))) ne kadınlar var lohusayken diğerine hamile kalıyorSimdi sen 2 santimlik yumurtayla bit kadar spermi karsilastirmami yapiyorsuncok guldum yorumuna bende hep sunu dusunuyorum okulda vs bakiyorum diyorum bukadar cocugun annesininki nasil tuttu biz yirtiniyoruz onca zaman :)) ne tuhaf ruh hallerine sokuyor bizi su bebek:)
Valla benim test gene silik cikti 9. gunde catlamis oluyor ki calisma olmamisti. Eger catladiysa 9. gun gece catlamistir ki 10. gun oglen ben hala onun etkisiyle koyu gorup 10. gun gece siliklesin. Bizim 10. gun gece yaptigimiz gec kalms olurAmin canim. Elimizde degil bence kendiliginden sakin ruh hali varsa var yoksa nekadar sakin olucam desende olmuyor malesef.
Canim belkide catladi nerden biliyorsun yani biranda yuselip inen hormonmus belkide sendede catladi. Sen gene gunde birkez yap bakalim yalnid alarmsa belli olur. Nasilsa 14.gun yumurtlaman lazim birdaha test koyi cikmazsa oldu bitti demekki seninkide.
Catlamis canim neden ara veriyorsun bence bugun ve yarin araliksiz yap sonra birak
Kuzum nasibinde varsa olacak yoksa yirtinsak gene yok. Sen gene yap arada testi insallah yalnis pozitiftir.Valla benim test gene silik cikti 9. gunde catlamis oluyor ki calisma olmamisti. Eger catladiysa 9. gun gece catlamistir ki 10. gun oglen ben hala onun etkisiyle koyu gorup 10. gun gece siliklesin. Bizim 10. gun gece yaptigimiz gec kalms olurinsallah catlamamistir. O koyu cikan yanlistirda yeniden koyulasir insallah
biraz karisik oldu ama..
![]()