Belli olmaz canım. İnşallah gelmez kırmızlar.Ben hala bekliyorum ama oldum olucam gibi agrilarim cok artti bu ayda olmadi galiba hayirlisi artik :)
Kızlar sucu alımına dikkat ediyor musunuz? İki saat öncesinden sıvıyı kesin. Testi etkiliyorRemoveben canim aklima sen geldin gecen ay uzun sure koyu cikmisti testin demekki benimkide oyle olacak. Bazi bayanlarda hemen siliklesiyor bizde koyu devam ediyor. Biz koyulastigi ilk gunden baslayip bir hafta denemelere devam edelim. Cunki siliklesmedifi icin catlamanin hangi gun sona erdigini anlayamiyoruz
Removeben canim aklima sen geldin gecen ay uzun sure koyu cikmisti testin demekki benimkide oyle olacak. Bazi bayanlarda hemen siliklesiyor bizde koyu devam ediyor. Biz koyulastigi ilk gunden baslayip bir hafta denemelere devam edelim. Cunki siliklesmedifi icin catlamanin hangi gun sona erdigini anlayamiyoruz
Evet canim ediyorum. Benim dunki testim de koyuydu ve suan kasiklarimda dolgunluk ve sislik hissi var gecede catlamis olabilir belkide ondan agri duymadim nebiliyim.Kızlar sucu alımına dikkat ediyor musunuz? İki saat öncesinden sıvıyı kesin. Testi etkiliyor
Eger kist olsaydi senin adetinde baya gec gelirdi zamaninda geldi. Ayrica hatirliyormusun bende hamilelik belirtisi ola bilir diye gidip test almistim kopkoyu atkistim sana bendeki kist yoktu. Yumurtlamadan 7gun sonrada koyu cikmisti benimki. Kistten olsa benimki niye koyu cikti ozaman. Yada kullandigimiz markami dandik?Kuzum benim gecen ay nerdeyse 10 gun koyu cıktı. Dün de sabah silikti aksam koyu cıktı birde bu sabah koyu. Daha once kullandığımda da böyle olmuştu. Tahminimce yarin sabah silik çıkacak. Eğer sürekli koyu ise bu yumurta kist olacak kadar büyüdü demek oluyormus
Dün değerlendiremedim bugün yapicm inş tatlimm snde durumlar nasılTatlım çatladıktan sonra silik çıkıyor diye biliyorum çatlamamış henüz bugünüde değerlendir benimde bugün böyle çıktı:)
Cnm bnce sen gene de gün aşırı değerlendir bende de çok bi ağrı yok sadece belim ağrıyo her ay degisiyo herhalde vücut dengemizKizlar bu sabahki test silik cikti gene ben bir sey anlamadim nedir neyin nesidir en son hepsini kirio cope atacagimdunki pik yaptiysa catlamadan inise neden gecsin ki ? Catlasa agridan gebertirdi beni ufff
Cnm bnce senin 14.gün çatlamış yumurtan sen yine de 1.2 kez daha gir ilişkiye atlamaKizlar doktorumu aradim anlattim grl bakalim dedi. Gecende ameliyatta diye baska dra girmistim ya gittim bakti yumurta gozukmuyor dedi. Ama persembe gunu gitrigimde buyuk bi yumurtam vardi 2-3 gune catlar demisti. Benim ovu testim en koyu persembe sabahi koyu cikti 14. Gunumde aksamindada ayni koyuluk devam etti. En son dun gecekide 15. Gumumdeki kopkoyu idi bu sabah siliklesmege basladi. Bugun 16. Gunum sabahkinin rengi acilmis biraz. Demekki cuma veya cumartesi catladi. Degerlendirmemizde yapildi. Testleri atiyorum belki benim gibi kararsiz kalanlara fikir olur. Birde ne salakliksa halada koyulasacak diye bekliyordum demekki bu markaninki anca bukadar koyulasiyor. Buayida atlattik bakalim hayirlisi ciksin kasimda. Doktoruma sunuda sordum catlamasaydi kaybolurmuydu dedim hayir kiste donusur kalirdi. Catlamis dedi en sonki bu sabah yapildi.
Hayırlısı canım. Çalışmalara devam. Belli olmaz bunların ne zaman çatlayacağıEvet canim ediyorum. Benim dunki testim de koyuydu ve suan kasiklarimda dolgunluk ve sislik hissi var gecede catlamis olabilir belkide ondan agri duymadim nebiliyim.
Benim bugünde sağ tarafımda baya bir ağrı var canım sabah ovu testinde 2çizgide koyuydu dünde öyleydi öğlen yapmayı unuttum akşam 5de eve gidince yapacağım testi sanıyorum bugün çatlar yarın silikleşmeye başlar bugünüde değerlendireceğim sende kaçırma:)Dün değerlendiremedim bugün yapicm inş tatlimm snde durumlar nasıl
Bir minicik yumurtadın bize yaptırdıklarına bakın hele:))Hayırlısı canım. Çalışmalara devam. Belli olmaz bunların ne zaman çatlayacağı
Biri yazmıştı burda canım üşenenin çocuğu olmazmış valla doğru epey bir ekip çalışması gerektiriyor:)) çatladı çatlıyor günü tuttur bekle vs ya ben böyle hiç gün falan hesaplamadan hop hamileymişim diyenlere hayranım nasıl biley acaba o ben 15 senedir bilirim adet günümü yumurtlama günümü :) 10 sene takip edince alışkanlık oldu galiba bıraksmıyorum:))G gulsahali88 haklisin bu sabah oldu yarinda deneyip birakayim en iyisi
Bilmiyorum Canim valla. Bende hep bilirim gunumu. Ama varya hava soguk cok useniyorum dus almaya :))Biri yazmıştı burda canım üşenenin çocuğu olmazmış valla doğru epey bir ekip çalışması gerektiriyor:)) çatladı çatlıyor günü tuttur bekle vs ya ben böyle hiç gün falan hesaplamadan hop hamileymişim diyenlere hayranım nasıl biley acaba o ben 15 senedir bilirim adet günümü yumurtlama günümü :) 10 sene takip edince alışkanlık oldu galiba bıraksmıyorum:))
Artık beklemeye geçsek bencede hiç fena olmaz canım gerçekten soğuk:)) Çatladıktan sonra silikleşiyorya çizgi canım denemeye devam etmeye gerek carmı benim büyük ihtimal bugün çatlayacak yarın silik çıkacak diye tahmin ediyorum yarını boş geçip çarşambayıda değerlendirsem yeterli değilmi? Sen silikleşmeye başlayınca bırakıyormusum yoksa biraz daha çalışma oluyormu?Bilmiyorum Canim valla. Bende hep bilirim gunumu. Ama varya hava soguk cok useniyorum dus almaya :))
Benim hormonum ayarsiz canim. Gecen ay bide buay yaptim testleri. Gecen ay yumurtlamadan 7gun sonra hala koyuydu adete yakin siliklesti. Dr catlamis bitmis dedigi icin artik testi birakicam. Bugecede yapip beklemege gecicem insallahArtık beklemeye geçsek bencede hiç fena olmaz canım gerçekten soğuk:)) Çatladıktan sonra silikleşiyorya çizgi canım denemeye devam etmeye gerek carmı benim büyük ihtimal bugün çatlayacak yarın silik çıkacak diye tahmin ediyorum yarını boş geçip çarşambayıda değerlendirsem yeterli değilmi? Sen silikleşmeye başlayınca bırakıyormusum yoksa biraz daha çalışma oluyormu?
Anladım canım öyle yapayım garip bir şekilde bu ay hiç stres yok üzerimdeBenim hormonum ayarsiz canim. Gecen ay bide buay yaptim testleri. Gecen ay yumurtlamadan 7gun sonra hala koyuydu adete yakin siliklesti. Dr catlamis bitmis dedigi icin artik testi birakicam. Bugecede yapip beklemege gecicem insallah
Sende aksamki teste gore ayarla kendini. Zaten yumurtlamadan oncesi daha onemli yumurta az yasadigi icin hemen grciyor zamani
Eger kist olsaydi senin adetinde baya gec gelirdi zamaninda geldi. Ayrica hatirliyormusun bende hamilelik belirtisi ola bilir diye gidip test almistim kopkoyu atkistim sana bendeki kist yoktu. Yumurtlamadan 7gun sonrada koyu cikmisti benimki. Kistten olsa benimki niye koyu cikti ozaman. Yada kullandigimiz markami dandik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?