Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bat a son 10 :) arkadaşlar klomen takibiyle çatlatma iğnesine gerek kalmadan yumurtam çatladı. Ama eşim il dışında çalıştığı için tam yumurtlama gününe ve bir gün öncesine denk gelen 2 birliktelik oldu. Çookk merak ediyorum ve dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş.

Bende bu ay çok umutluydum ovulasyon günlerini üç gün değerlendirdik ama çatlamanın 13.günü adetim geldi nasip artık

günaydın herkese benim hamlama kas agrılarım gecti çok sükür
DAHA İYİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ allaha şükür.
sizler nasılsınız
benim adet bitmek üzere bugun son
kızlar ovu testi kullanmak istiyorm ama ay basında alabilecegm maasım yatacak sizce riske atmamak için baslayayım mı degerlendirmeye yarından itibaren

böyle olup sonrasında pozitif gören varmı acaba insallah vardır bizede umut olsun
Ben bat dan bir gün önceki testimde negatif görmüştüm 3. Bebegimde. Bat günü kan testinde hamile olduğumu ogrenmistim. Inşaallah siz de olumlu haberler alirsiniz.

Ben bat dan bir gün önceki testimde negatif görmüştüm 3. Bebegimde. Bat günü kan testinde hamile olduğumu ogrenmistim. Inşaallah siz de olumlu haberler alirsiniz.
ay insallah benimki hic gecikmez yani. erken gelir ama gec asla gelmez.
ya bu ilk olcak gec gelmesi yada cidden bekledigim haberi alıcam
varmıydı sizde adet belirtisi ? bende dünden beri hicbisi yok sadece bugun yürürken kasıgım zonkluyo agrıyo gibi sol ksaıgım

ay insallah benimki hic gecikmez yani. erken gelir ama gec asla gelmez.
ya bu ilk olcak gec gelmesi yada cidden bekledigim haberi alıcam
varmıydı sizde adet belirtisi ? bende dünden beri hicbisi yok sadece bugun yürürken kasıgım zonkluyo agrıyo gibi sol ksaıgım
Ben maalesef ne adet belirtisi/ağrısı ne ge gebelik belirtisi / ağrısı yaşadım. Çok sabırsız Olduğum icin hep gebelik testi alıp yaptiranlardanim.. Dördüncü gebeligi istiyorum ama o kadar sabirsizim ki hep ayni hatayı yapiyorum. Daha regle bes günüm var ama şimdiden bir test denedim bile. En güzeli Test icin sabirla bat gununun bir gün sonrasini bekleyip kan testi yaptırmak. Sonra cok hayal kırıklığı yaşıyor insan...

Ben maalesef ne adet belirtisi/ağrısı ne ge gebelik belirtisi / ağrısı yaşadım. Çok sabırsız Olduğum icin hep gebelik testi alıp yaptiranlardanim.. Dördüncü gebeligi istiyorum ama o kadar sabirsizim ki hep ayni hatayı yapiyorum. Daha regle bes günüm var ama şimdiden bir test denedim bile. En güzeli Test icin sabirla bat gununun bir gün sonrasini bekleyip kan testi yaptırmak. Sonra cok hayal kırıklığı yaşıyor insan...
bende aynı durumdayım. Tonla test yaptım belkide. Bat günü geldi cattı test yapmaya korktum gecikecegine zaten ihtimal dahi vermedim. oyuzden gelir diye bekledim şimdi bugun gecikime oluncada bu sefer korkuda yapamadım negatif görmek istemiyorum beklicem bakalım uzunca bi süre

bende aynı durumdayım. Tonla test yaptım belkide. Bat günü geldi cattı test yapmaya korktum gecikecegine zaten ihtimal dahi vermedim. oyuzden gelir diye bekledim şimdi bugun gecikime oluncada bu sefer korkuda yapamadım negatif görmek istemiyorum beklicem bakalım uzunca bi süre
Allah sabır versin. Dilediğin sonucu görürsün inşaallah.

böyle olup sonrasında pozitif gören varmı acaba insallah vardır bizede umut olsun

keşke olsa ya artık çok sıkıldım kan testi vermedim hiç bir belirti yok çünkü kasik agrisindan başka geçen ay klomen kullandım adet olmuştum yine kasik ağrısı olmuştu sanırım kiste döndü pko dan dolayı yine aynıdır hiç ümidim yok :işsiz:

keşke olsa ya artık çok sıkıldım kan testi vermedim hiç bir belirti yok çünkü kasik agrisindan başka geçen ay klomen kullandım adet olmuştum yine kasik ağrısı olmuştu sanırım kiste döndü pko dan dolayı yine aynıdır hiç ümidim yok :işsiz:
Benimde suan sadece kasık agrim var ara ara geldi hissine kapılıp tuvalete gidiyırum gelicekse gelsin ya böle daha sinir bozucuymus:(

Back